- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
Paint by Numbers elvű DIY olajfestményt rendelt már valaki? Kapsz egy színezőlapot a színes területeket sorszámozva, számozott festékeket kis tégelyekben, ecseteket... egyszóval olyasmi, mint gyermekkorunk színezői, csak normálisnak tűnő festékkel. Egész jó áron mennek, de hogy mennyire szállíthatóak az olajfestékek miatt és milyen az általános minőségük, azt nem tudom -- hátha már van tapasztalat
-
Saccco
nagyúr
válasz spidersoft #91104 üzenetére
YT videó
Van ezzel munka.
~1.910ftDigital Oil Painting -
Ez tök jó 1.600ft-ért. 40×50cmBocs a sok képért.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
spidersoft
senior tag
válasz Saccco #91105 üzenetére
Videókat én is láttam róla, csak gondolom ebből is van egy befuttatott jó minőség, amit az árul, aki kitalálta, meg van belőle a kínai utángyártott, amivel meg van zuhantva az ebay. No, az utóbbiak minőségére lennék kíváncsi Az meg teljesen oké, hogy van vele munka -- ha ez baj lenne, akkor az egyébként szép faliképek apró miszlikre szabdalt verzióját (jigsaw puzzle) se venné meg senki. Annyi a különbség, hogy ez egyszer használatos: elkészült, onnantól már nincs tovább, mehet a falra. Puzzlet még nem tettem falra... pláne nem ragasztottam még kartonlapra. Legóhoz se adnak ragasztót...
-
Saccco
nagyúr
válasz spidersoft #91106 üzenetére
Én többet is ragasztottam.
LEGO-t nem.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
boken
senior tag
Sziasztok, bocs a tudatlan kérdésért hogy hívjak azt a kütyüt amibe a net sim kártyát tudom tenni és a tablethez tudom csatlakoztatni? Ebből jön a következő kérdés hogy létezik e olyan ami micro usb vagy végső esetben type c
Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
dugesz77
őstag
Tollméretű zseblámpa a 50%0FF$1 0,83$. Annyit talán megér ha tényleg Cree Q5-el szerelték. Két ceruza elemről/akkuról üzemel:
[ Szerkesztve ]
-
géeles
aktív tag
válasz dugesz77 #91099 üzenetére
Iyennel élezek...
Szörnyen éles lesz! Először mindenki összevágta magát, Nem filléres, de klassz.TV Box Amlogic S905X4 4GB+64GB 8K 2.4G/5G X96Max, OnePlus Nord2-5G, "P."
-
dugesz77
őstag
válasz #57527808 #91111 üzenetére
Igaz nem pontosan írtam. A köznyelvben vékony ceruza való bele amit AAA, LR03 ,10440 néven is megtalálható.
Én ezt a fajtát vettem, de egyszerűen nem tudtam vele élezni. Most 1000/6000 vizes kő+bőr[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz sepsi0 #91116 üzenetére
Magyarul megért 5 dollárt, hogy ne kelljen bekamuznia egy fejfájást.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz spidersoft #91121 üzenetére
Ird be cimsorba, aztan onnan masold at a mezobe
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Czimby
addikt
válasz hattrickuser #91123 üzenetére
Mert valószínűleg bizonyos mennyiség volt csak akciós és az már elfogyott.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Nikaré
őstag
Olyan fejlámpás vagy a nélküli nagyítós szemüveg vagy mi mütyürök szereléséhez valaki használ és talált jó darabot valamikor is?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Ezt kell megvennem. Valami kupon vagy jobb ár?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van itt Takarék bankos?
Szeretnék vásárolni ebayröl de valamiért nem enged. 22 órakor még engedett vásárolni most nem enged.
-
Flexy90
senior tag
Pontozva $4!
ENLAN M011 bicskaXiaomi Fan
-
mr_kickass
tag
USB Bluetooth adapterekkel van valakinek szemelyes tapasztalata? Alin van UGREEN, Orico hasonlo aron (kb. 4 USD), ezek szoktak lenni kuponozhatoan? Vagy van valaki, akinek bevalt esetleg valami mas modell? Tippeket elore is koszi!
-
w.miki
veterán
Rajztábla gyerekeknek
WUXING LZS85 LCD 8.5 inch Digital Graphic Tablet!
Kupon: WXLCD85CP
Ár: 9.99$
Használ valaki ilyet? Szereti a kicsi? Érdemes megvenni?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
spidersoft
senior tag
válasz w.miki #91135 üzenetére
Vajon tényleg LCD, mint ahogy állítja, vagy eink? Ez a CR2016 kapacitását figyelembe véve nem annyira mindegy... Ha eink és rajtamarad a felirat, akkor üzenőfalnak is jó lehet, bár ahhoz talán egy kicsit kicsi (A3 körüli blackboard fóliát és hozzá való fehér filcet használtam a hűtő lecseréléséig, az már egy használható méret).
-
w.miki
veterán
válasz spidersoft #91136 üzenetére
LCD-t ír, meg hogy "Made of shatterproof plastic. It is very durable"
szerintem a kettő kizárja egymástOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
ivana
Ármester
Ez szerintem a gyerek rajzolós izé amiból kifejlesztették az einket, modern verziója lesz elektronikus törléssel. Magyarul a rajzolás teljesen passzív, a törlésnél meg használja az aksit.
-
Degeczi
nagyúr
e-ink kizárt, többszöröse lenne ennek csak a kijelző ára, még kisebb méretben is, hát még 8.5"-on...
Ha vmi elektronikus cucc (és nem átverés, mechanikus rajzoló), akkor tényleg LCD legyen (nincs abban semmi meglepő, háttérvilágítás nélkül nem nagy a fogyasztása, asztali órák is évekig mennek elemről)
[ Szerkesztve ]
-
spidersoft
senior tag
válasz Degeczi #91139 üzenetére
úgy fest, hogy angolul boogie boardnak hívják, ez van a készüléken belül. Koleszterikus LCD-t használ, a nyomás hatására rendeződnek át a kristályok és nem kell feszültség alatt maradnia a panelnek, hogy ezt az állapotot megőrizze, de elektromos áram kell hozzá, hogy a kristályokat visszarendezzük (töröljük a képernyőt). Mivel a kijelző egy homogén folyadékkristály panel, így nincsenek pixelek sem, "analóg" a megjelenítés, retinától nagyságrendekkel jobb felbontással
[ Szerkesztve ]
-
AllTheBest
őstag
Van valami ajánlott 2m type-c vezeték(kábel) töltéshez? Persze nem horror áron
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
entoni1989
tag
Sziasztok.
Nem igazán értek ehhez, egy ismerősöm mondta, hogy nyugodtan vásárolhatok ebayről, mert a paypal véd és ha netán valami nem úgy van ahogy az a hirdetésben volt, vagyis nem tükrözi az ottaniakat, akkor azt jelezvén paypal visszaemeli a pénzem és visszakapom.
Szóval ezen ügyben kérlek világosítsatok fel, mert nem kis összegben, úgy 700 ezer forint értékben készülök egy eladótól rendelni, 99,7 % pozitív értékeltsége van, igaz sok üzletet bonyolít. Szóval, hogy ne legyenek kétségem, kérlek ebben világosítsatok fel, hogy ez a rendszer, hogyan is működik?Köszönöm!
-
sto1911
veterán
válasz entoni1989 #91144 üzenetére
A homáron van egy cikk, olvasd el, nehogy megduplázd az árát a szállítás miatt.
Azt nem tudom a paypalnál van-e védelmi limit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest