- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
-
mirci18
addikt
Sziasztok.
Régebben láttam itt a fórumon szekrénybe való led lámpát és hozzá tartozó kapcsolót ami akkor kapcsolódik be ha kinyitom a szekrényt. Tudtok nekem ilyenről linket mutatni?
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz gyulazsolti #153407 üzenetére
Igen erre köszönöm szépen.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
petipetya
nagyúr
A reggeli kávé közben megnéztem a laptopon is az általad linkelt tárcát. Röviden: nem éri meg az árát. Hosszabban: kétfajta hasonló árú és egyszerűségű kártyatartóm is van itthon, melyek nyitó mechanizmusa nagyon vacak. Egyrészt a kártyák rázásra kicsúsznak belőle, másrészt a benne lévő vacak anyagok tuti hogy karistolják az oldalukat, harmadrészt nekem a lakcímkártya nem is akart kijönni az egyikből. És ez nem a kártya hibája, mert a minőségi Akielo még a papírpénzt is kitolja nekem.
Egyszóval nem ajánlom az általad kinézett cuccot. A délelőtt fogok írni egy remek I-Clip alternatíváról, csak előtte elviszem vásárolni, mivel tegnap este vettem birtokba a jövevényt 😏
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz stickermajom #153411 üzenetére
Dehogynem, van két fül az elején és a hátulján: az egyik papírpénznek, míg a másik az elsődleges bankkártyának. Pusztán csak kíváncsi voltam, hogy a háromféle hajtott (tehát éppen egy bankkártya szélességére) pénzt belül is lehet-hordani az Akielo esetén. Lehet.
"nincs rá lezsóidő"
-
anonymus89
addikt
CHUWI Hipad ( CWI520 ) Tablet 3GB + 32GB - Black
113.99$
Kód: GBBJHP32[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
zolmesz
aktív tag
válasz petipetya #153410 üzenetére
Ennek én is örülök, mert mostanában megnőtt a bankkártyáim mennyisége, hála a fintech cégeknek.
Már egy hete "wallet" vadászaton vagyok, megnéztem a régebbi bejegyzéseidben írt termékeket is, meg úgy általában az Aliexpress kínálatot, meg Youtube videókat "wallet, ami minden férfinak kell 2018/2019-ben", van választék bőven, elég nehéz választani.
Tapasztalatok alapján mégis jobb dönteni, mint képeket és marketing videókat nézve -
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #152579 üzenetére
Zeeker Metal Wallet (ZKMW004) néven újabb tárca érkezett, amely a Trayvax Element koppintása.
Előbb-utóbb minden tárcás belebotlik a Trayvax-be a YouTube-on, mivel nagyon szerethető módon kombinálják a fémet a bőrrel (plusz az usákoknak nagy szó a made in USA). A Zeeker persze több dologban is különbözik:
- A Trayvax nem szimmetrikus (ez nagy szívfájdalmam), mert az egyik oldalán a fémen kívül fut a bőr, míg a másik oldalán a vágatban. Látszik is a YouTube-on, hogy a kártyák minimálisan el vannak benne csúszva. A Zeeker esetén mindkét oldalt a fémbe vágott résen megy át a bőr.
- A Trayvax rozsdamentes acélból és minőségi bőrből van, míg a Zeeker alumíniumból és az isten tudja milyen bőrből - ám ahhoz képest jó, mert a tapintása, illata és kinézete egy az egyben az orosz tárcáé.
- A Trayvax esetén külön melegvizes betörési folyamattal lehet személyre szabni a tárca "méretét", míg a Zeeker egy meghatározott mérettel rendelkezik - habár a kapacitását lehet csökkenteni és növelni, így elsőre azt látom, hogy 2-3 kártya kevés hozzá, inkább 4-től kezdődően érdemes használni.
- A Trayvax 65 év garanciával rendelkezik,míg az AliExpress csak 60 év garanciát ad😁 Viccet félretéve a Trayvax videókat nézve elég lelakottnak tűnnek pár hónap után... Nyilván a Zeeker sem hosszútávú használatra termett, DE itt a bőr torx csavarokkal van rögzítve a fémhez, és így cserélhetőnek tűnik (érzésre 1 mm vastagságú lehet a bőr, mondom ezt az alapján, hogy van 0.5 mm-es és 2 mm-es AliExpress-es bőrdarabom is itthon). Persze lehetséges, hogy ilyenkor elég csak írni az alis eladónak, és küld rá bőrt, fene tudja.
- Szín! A Trayvax barnái nagyon tetszenek, ám a Zeeker-nél nincs ilyen variáns (csak a sárga, fekete és bordó). Viszont nagyon tetszik ez a full fekete Zeeker összeállítás is.Mindennapi használat:
A kártyák és a pénz használata nagyon könnyű, és gyors. A fodrászra félretett papírpénz nálam a minimál tárcáim miatt háromféle van hajtva, de nyilván egy napi szinten készpénzt használó embernek egyszerűbb gyorsan félbehajtania, úgy becsúsztatni a clip alá, majd ráhajtani a bőrt. Ahogy az adatlapján írják, 10 kártyáig kellemes használni, emellé pénzből kb. 5-8 lehet ideális. Nyilván ezeknél kevesebb csak jobb. Súlyra olyan a tárcák között, mint órák esetén egy fém Vostok. Zsebben határozott a jelenléte, de még határon belül van (Trayvax esetén első zsebben a farmer kopását, hátsóban pedig a patent nyomása általi bankkártya sérülésről számoltak be). A karabiner egyrészt segít a zsebből elővenni, másrészt sörnyitónak is tökéletes, hiszen az is a funkciója (tesztelve, teli tárcával prímán nyitja az üveget).A kinézete, és a fém/bőr együttes tapintása unikum a maga nemében, jó érzés birtokolni. Kialakítását tekintve remek I-Clip alternatíva lehet - habár a 25.99 USD áron nem a legjobb áron vettem. Az eladó boltjában több nagy márka koppintása is kapható, azokhoz képest viszont remek áron.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz jupp008 #153422 üzenetére
Az USA verzió esetén szintén voltak ilyen visszajelzések, amelyre a Trayvax Contour volt a gyártó válasza: link. Ez nekem egy plátói szerelmem.
Köszi Lezsoidő, hogy már 3 hete nem lehet linkesiteni a szavakat a mobilarénán, és az előző posztot is csak a régi prohardver alatt tudtam megírni.
"nincs rá lezsóidő"
-
Sungoo
addikt
Igazából ez a "vásárlói védelem kitolása" mi célt szolgál? Ez miért engem véd, és nem az eladót? Zsinórban a sokadik termék, ami nem érkezik meg időben, vagy egyáltalán alis eladótól. Ez az évem ilyen, eddig olyan flottul ment...
-
-
Sungoo
addikt
válasz pulutodurumo #153427 üzenetére
Ahha! Köszi!
-
urobee
tag
Sziasztok!
iPhone utángyártott akkumulátorokkal van itt tapasztalata már valakinek?
6s-hez keresek valami megbízhatót.
Köszi! -
biega
aktív tag
Éjszakai irányfényt szeretnék vásárolni, látom, hogy többen vettetek a Xiaomitól és az Ariluxtól is.
Mi a tapasztalat velül, meddig bírja az akku/elem?Eddig egy IKEA-ban vásároltat használtam, de átlag 15 napig bírja az elemekkel, így meguntam a cseréjüket, elég költséges szórakozás.
Melyik az ajánlott mostanában?
-
pulutodurumo
őstag
válasz biega #153431 üzenetére
Nekem ilyen van. 3 db lidlis AAA akksiról megy, 2-3 hét max, mert este sokat járkálok előtte. Napi 10+ bekapcsolás biztos van.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Kicsirics77
veterán
Üdv Urak.
Mi a best buy most kerékpár világításban?
Első és hátsó érdekelne.
Főként a sebay-ról..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
biega
aktív tag
válasz pulutodurumo #153432 üzenetére
2-3 hét elég kevés, az kb. ott van, mint az enyém. Jó lenne valami kevesebbet fogyasztó megoldás
-
sambenez
addikt
válasz biega #153436 üzenetére
3 hónap biztosan, de inkább több. Nagyon ritkán cserélem benne, nem is emlékszem utoljára mikor kellett.
Ez a típus van nekem. Ikeás Laddaval használom. -
jjeahh
nagyúr
válasz biega #153431 üzenetére
Én most váltottam le az olyan, (csak utorch márkájú) lámpákat, amilyent pulutodurumo linkelt, akksis Xiaomira, igaz, hogy a Xiaomi kuponnal is drágább volt ($9.40), de zongorázni lehet a különbséget. Sokkal jobb minőségű, brutálisan érzékeny, csak akkor kapcsol be, ha tényleg sötét van már, a matricája erősebb és nem a lámpán van, hanem egy különálló fémlemezen, amire a lámpa mágnesesen rácuppan, + egy kihajtható kampó is van a hátán. Szal ki van találva jól... a szenzora tényleg meglepő mennyivel érzékenyebb, mint a utorch-nak, a Xiaominak sosem kell integetni, hogy felkapcsoljon, gyakorlatolag amíg ott vagyok a közelében, sosem kapcsol le.
Úton van egy ilyen is, kíváncsi vagyok ez beválik-e... erre aBGBWNEW
kupon tudtommal még mindíg érvényes.Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
motoflug
őstag
Sziasztok! Tudtok ajánlott páraelszívó filtert esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
Olyan okos konnektort keresek, ami megbízható, elbírja a klímát és telefonos app-on keresztül tud fogyasztással kapcsolatos infókt mutatni, esetleg napi/havi bontásban.
Milyen típust tudtok ajánlani? Segítségeteket előre is köszönöm! -
edk-
őstag
válasz tamas.nick #153446 üzenetére
Nekem pont ezt teszi a Blitzwolf BW-SHP2. Napi és havi összegzést mutat. Jól jönne, de asszem csak nézegetni lehet a fogyasztási adatokat, exportálni nem. Vagy van rá mód?
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
őstag
válasz tamas.nick #153446 üzenetére
Inkább a szaktopikban próbálkozz több eséllyel...
[ Szerkesztve ]
-
biega
aktív tag
Köszönöm a tippeket, meg is rendeltem a Xiaomit
Keresek még egy konnektorba dugható és ki-, bekapcsolható éjszakai fényt is (alkonyatkapcsoló, mozgásérzékelő nem kell - este 11-kor bekapcsolom és reggel 6-kor ki), erre eddig ezt a Blitzwolfot találtam, ami szimpatikus.
Van esetleg egyéb jól bevált darab, amit ajánlatánok?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- EAFC 25
- Milyen routert?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest