- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tillatrilla
senior tag
Üdv mindenkinek! Húú,nem gondoltam volna,hogy ennyi válasz érkezik! Terítsen inkább,mint,hogy fénykardozzak vele A minél kevesebb funkció meg azért lenne jó,mert én még csak-csak,de a nejem nem fogja azt figyelni,hogy mikor mennyit villan,és akkor kapcsolgatni. Ha valami beépített aksis lenne,az is megfelelne.
Üdv: Attila
-
vince
őstag
válasz tillatrilla #153651 üzenetére
Gyere át a szaktopikba
A korábban ajánlottakon túl nekem nagy kedvencem a Sofirn SP32A (nem a 2.0 verzió)."Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
vottokar
senior tag
válasz solor #153644 üzenetére
Elhiszem, de egy elsős gyereknek kellene "hoppáré" leküzdésre. Reméltem hogy valami alaphangon is üzemelgető lesz olyan maximum 10-12 dollárért. Mert ha a fiamnak van, akkor kell a huginak is, és úgy már máris drágább a dolog. És sajnos másra inkább kell a pénz..
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
veterán
válasz vottokar #153656 üzenetére
A Tesco-ban 7,5k-ra leakciózott is elérhető, azt hiszem, épp a legolcsóbb az, de nem mondom biztosra, mert rég láttam már (talán a Bestbuy topicban)
Persze egyik sem ajánlott igazán, de gyereket elhallgattatni jó.
Ha nem sürgős, alkalmanként vannak 2USD-s változatok is, anno vettem egyet ajádnékba épp gyereknek"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
MittuDomain_
őstag
válasz vottokar #153656 üzenetére
Én most akartam Honor Band 3-at venni, csak hogy kipróbáljam, milyen ez a móka - kuponnal ugyanis 13USD.
Az tántorított el, hogy "drága" a szállítás, ezért a végösszeg 15,30USD lett volna.Kupon:
BGhonor3EGondoltam vegyünk együtt 3at és dobjuk szét a szállítást, de csak kettőt lehet egyszerre, így 27,93USD a vége.
Szerintem korrekt ajánlat, csapj le rá a két gyereknek. Sajnos csak fekete van készleten.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Wajk
addikt
ha valaki még keres időjárás állomást, ez jónak tűnik. Van hozzá külső adó is.
DIGOO DG-EX003 Vertical Color Screen Weather Station$29$13.99
Kupon:BGEX003
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
macilaci78
nagyúr
válasz tillatrilla #153646 üzenetére
Én Convoy C8-at vettem olyan vezérlővel, amiben csak a 10% és a 100% fényerő van. Nekem jó, bitang fénye van, de egy szűk csóva a nagyon fényes. Ha szórt fény kell, elég, ami mellémegy.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
123xyz
aktív tag
válasz MittuDomain_ #153659 üzenetére
Azért azt megjegyezném, hogy ez nem Global verzió, szóval csak akkor lesz rajta az a pár karakter angol, ha a párosított telefonon a régió és a nyelv angolra van állítva. Egyéb esetben kínai lesz pl az időpont kijelzésnél a dátumnál a nap nevének rövidítése. Pl. így . Azt nem tudom mi minden más lesz kínai, pl értesítéseknél. Amivel még találkoztam, hogy az ébresztésnél a szöveg, hogy tatsd nyomva a kikapcsoláshoz a gombot, az biztos h szintén kínai. Ezzel vagy együtt tud élni valaki, vagy angolra állítja a telefonját, vagy drágábban inkább global verziót vesz
-
edk-
őstag
válasz bandigyerek #153664 üzenetére
Ez volt, de sold out.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
emre
veterán
válasz macilaci78 #153662 üzenetére
Szórt fényre a Convoy S2-es a jó. Igaz usb töltési lehetőség ezen nincs. De ettől függetlenül úgy tűnik most elég jó áron van. Én még 3,5k körül vettem.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Nestor16
senior tag
Én ehhez vettem az eredeti store-ban nemrég egy kupakot amivel kifejezetten szórja a fényt, de azon túl hogy gyári/eredeti volt nem győzött meg, mivel nem passzol rá rendesen, szimplán rá kell nyomni és ahogy a műanyagot benyomom úgy kialakítja magának a helyét, viszont én legalább arra számítottam, hogy pontosan fog rá illeszkedni. Egyébként a fényt jól szórja, bár még így is csak alacsony fényerőn nem vakító.
Üdv, Dávid
-
gyapo11
őstag
válasz Nestor16 #153669 üzenetére
Igazi szélesen szórt fényt a zoomos lámpáktól lehet várni, és még a fény is egyenletesebb, mint a hotspotos lámpáknak (amiket eddig ajánlottatok). Ráadásul ezek fókuszálni is tudnak, ilyenkor messzebbre visz a koncentrált fénysugár és nincs szórt fény, a közvetlen környezetet nem világítja meg csak a távoli célobjektumot, jobban lehet látni vele. Bár a hatásfok rosszabb, mondjuk 900 lm szórt fénnyel és 300 fókuszálva, ezt figyelembe kell venni.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
macilaci78
nagyúr
válasz gyapo11 #153670 üzenetére
Én a pár héttel ezelőtti Lidl akcióban vettem Livorno elemlámpát, 1,5k, AAA akku (Ladda) van benne, zoomolható. Nekem bejött, van egy a kocsiban és egy otthon a fiókban.
Nem akartam lítium akkusat venni, normál ceruzaelemet bárhol kapok.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
8
senior tag
Láttatok olcsó nagy strandtörölközőt valahol?
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
-
M3oH
addikt
válasz Degeczi #153661 üzenetére
Nekem is van egy [link] , megerősíttem, hogy a kijelző betekintési szöge elég gyér, nagyjából csak szemből. Azért 2019ben elég 2011t idéz. Másik, hogy a külső és a belső egyseget egymás mellé rakva ~1°C különbség stabilan. Akciósan, 3 ezer Ftért ennyit adnak, de többet én nem is adnék érte.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz ptesza #153682 üzenetére
Oldalt van a gomb és azt többszöri nyomásra kapcsolja ki. Látod a kijelzőn, hogy eltünik az ébresztési ikon.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
vottokar
senior tag
válasz fateless #153658 üzenetére
Közben este beszéltem a kölökkel, (délelőtt munka melóhelyen, délután házfelújítás város másik oldalán). Olyat akar, mint az enyém (Miband2) vagy Honor Band3-at szeretne (narancssárga szíjjal!
Akkor marad a külföld.MittuDomain_ Pont ez a gyerek egyik jelöltje. De neki narancs szíjas verzió kell!
Ra3: Ez meg magamnak van kinézve, vagy a miband4. De majd csak valamikor tél környékére ütemezve. Hacsak addigra végképp el nem halványul a mostanim.
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
gabe_
őstag
Sziasztok
Ilyen vagy hasonló bluetoothos gamepadot rendelt már valaki?
Mennyire használhatóak ezek, androidos játékokkal? (Pl. Doom)Sovány szakácsban sose bízz!
-
macilaci78
nagyúr
Kolléga GPS trackinget szeretne, elemeset, mert csónakra kell. Volt itt ajánlva kutyanyakörvre való, az megfelelhet a célra, gondolom, van valami IP védettsége is. Tudna valaki linkelni egy bevált, kipróbált típust?
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
-
macilaci78
nagyúr
válasz DJGABI #153693 üzenetére
Ennek is adnom kéne fix áramot, van, hogy egy hétnél is több idő eltelik két indítás közt. Igaz, ilyenkor zárt garázsban áll az autó. Egy árfigyelőt azért bekapcsoltam rajta.
Van egy 2000 mAh powerbankom is használaton kívül.[ Szerkesztve ]
-
turnesjoska
csendes tag
Hali
Valaki segítsen gyerek robotjába van egy akksi 802035 350mAh 3.7v.
Nem találjuk a töltőt, de hiába keresek a googliba alibabán ebayen töltőt. Nem találok.
Hol lehet venni? Akár akksit is veszek csak legyen töltő is benne -
lappy
őstag
válasz turnesjoska #153696 üzenetére
például ilyennel tölthető
csak a csatlakozáshoz kell egy átalakítóBámulatos hol tart már a tudomány!
-
DJGABI
addikt
válasz turnesjoska #153696 üzenetére
ne az akksira keress. csatit fényképezd ki vagy nézd meg ebből a táblázatból melyik [link]
de sztem ezek közül valamelyik jó lesz: xh [link] sima 1es, régebbi pici drónokhoz adtak ilyet
aokoda [link] van 3 fajta is, ilyet vettem a mostani drónomhoz, jó, szeretem. az utolsó ugyanolyan mint az előző, de kép alapján male csatis, az nem az igazi
[link] töltő board, ez is támogat 2 fajtát
[link] ezzel kb minden fajtát lehet tölteni(#153700) MittuDomain_ jé tényleg ilyenem is volt [link]. na ehelyett inkább az aokoda, ez fújt már fel akkut nálam, az utóbbi lekopogom még nem.
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
MittuDomain_
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Philips LCD és LED TV-k
- PayPal
- Politika
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest