Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gépötty

    senior tag

    Érkezett ma pár apróság, még év végéről. Végre nekem is van zsebtávirányítóm (durva, hogy ezért a pénzért még elem is van benne), a kisebbik gyermeknek meg zseblámpája, ami fényerőben (akkuval próbáltam) ugyan nem nagy durranás, viszont full alumínium, és vannak benne gumigyűrűk, amitől akár még mérsékelten vízálló is lehet. Azt hiszem, a verekedésnél táborozásnál ez mindenképp követelmény.
    Sok kis elektronikai bizbasz mellett érkezett még egy kijelző is. Nem akartam hinni a szememnek, sima bubiszacsekban volt behányva a többi cucc közé. Ha még körbetekerik hullámkartonnal, akkor sem mondtam volna, hogy biztonságban van, ezért aztán kifejezetten örülök, hogy ideért - már sikeresen élesztettem is :)
    És jött még egy Sparkfun Pro Micro is, aminek szerintem durván benézhették az árát (vagy nagyon hamisítvány), mert a gyártónál majdnem $20-ba kerül, és más eladóknál is alaphangon a duplája. Ehhez egyelőre nem értem rá drivert keresni, de a gépem látja, és nevén nevezi. Fogalmam nincs, mire fogom használni. Elképzelésből van ugyan bőven, de csak azért vettem, mert megláttam mennyibe kerül, és nem tudtam ellenállni :D

    [ Szerkesztve ]

    Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

Új hozzászólás Aktív témák