- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Notebook hibák
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauptmann
addikt
Mondjatok valami vállalható autós töltőt, ami kimenetként 5V/1A-t tud (és az sem baj, ha adnak mellé micro usb kábelt).
-
Bence123
tag
Hátha valakinek aktuális: csomagolópapír, tetszetős mintával, ajándékra vagy bárhova Ha valakit érdekel a mérete letudom mérni. 18 munkanap alatt érkezett meg.
Hirtelen felindulásból vettem pillanatragasztót is, 3 van egy pakkban, így 70 Ft/darabáron van... nem tudom mennyi itthon, de kellett Szintén 18 nap volt. -
batagy
őstag
Sziasztok!
Ilyen digitális fa-kinézetű LED asztali órát rendelt már valaki?
Több kérdés is felmerül:
- ha elemekről megy, vajon a kijelzés megy-e folyamatosan?
- a dátum/idő/hőmérséklet váltakozást vajon ki lehet-e kapcsolni, hogy csak az időt mutassa folyamatosan? -
törölt tag
Ismét emelem a javaslatok számát, ezek jöttek mostanában, szóval az eladók is ajánlottak:
Suzuki motoromhoz kulcstartó:
220-as átalakító:
Sárga lámpafólia a ködlámpámra:
Matricabomba (igen, van szebb, de nekem ez megfelelt, különös tekintettel az árra):
3D Fehér karbonfólia:
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
Végülis ezt az autóstöltőt rendeltem. Jó, ez már nem a filléres kategória, és a magyar webáruházakban is előfordul ennyiért, csak épp nincs raktáron. A legolcsóbb valójában is megvásárolható példány úgy egy ezressel több. Ja, és berizikóztam egy 52 véleményes eladót, igaz mind az 52 pozitív. Nagyon kíváncsi leszek, hogyan zárul a történet, de nem hiszem, hogy kamu, mert már meg is kaptam a postai nyomkövetés számát (nem free shipping volt).
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz Hauptmann #1212 üzenetére
jónak tűnik, én a kínaimat utálom, picit megmozdul, aztán máris nincs töltés. (de azért lett vna olcsóbban is [link] )
más: az e havi cuccok nálatok is késnek? ma már a 3. hétbe lép, 9-én rendeltem 2 apróságot.. általában itt szokott lenni már ennyi idő alatt
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
draco31
veterán
Nekem vegyes, van amit elsején rendeltem, és nem jött még meg, de van amit 10.-én rendeltem, és már múlt héten megjött. Most 5-6 dolog kallódik valahol amiket várok.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
htc07
addikt
Találtam egy pár filléres érdekességet, gondoltam megosztom veletek
Transformers kulcs, kulcsmásolókban be tudják maratni kompatibilis zárhoz
Remélem valakit hozzásegítettem pár olyan termékhez, amiről fogalma sem volt, de egész életében arra vágyott, esetleg valakinek ajándékba a karácsony közeledtével.
Tapasztalatot nem tudok róluk mondani, csupán ebayes barangolásom során találtam ezeket.[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Olcsó és jó fejhallgatóban van tippetek, vagy hallottatok valami jót? Ezt nézegetem éppen.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Ipadipad
tag
Transformers kulcs + gyürüs pendrive elég jol néz ki esetleg ha tudsz még valami hasonló jó dolgot szivesen várom
plus esetleg tud valaki megbizható 64gb vagy 128gb pendrive-ot ? ami format után nem lesz 500mb os XD
vagy 32gb pendrive-ot leges legolcsobban
mind1 hogy néz ki csak minnél olcsobb legyen és nagy tárhely
[usb 2.0 pendrive esetén meik a legkisebb sebesség amibe belefuthatók ? ][ Szerkesztve ]
L26bKz
-
htc07
addikt
válasz Ipadipad #1220 üzenetére
Ezek a cuccok a tegnapi ámokfutásom eredményei, ha találok még érdekességeket majd kigyűjtöm nektek.
Pendrive téren pedig ezt az eladót tudom ajánlani: sinceritytrading, a másik ebay topikban sokan rendeltek már tőle és korrekt eladó, én is vettem tőle egy 32 gigás sandisk pendriveot, csak elég lassú szegény (6 megával ír, 15-el olvas), de ez az én hibám hogy nem néztem utána, mert a legtöbb sandisk ilyen lassú. Transcendek egész jók állítólag, főleg az USB 3.0-sok. Pl. [32GB] [64GB] , de a pendrive írás-olvasási sebesség topikban utána tudsz nézni, hogy melyik eszköz milyen sebességgel csinálja a dolgát.
128-asnak ezt találtam, de szerintem ennyi pénzért célszerűbb egy 2,5"ös merevlemezt venni egy külső házzal, igaz nem egy mindennapos viselet mint egy pendrive, de legalább nehezebb elhagyni.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Én is unatkoztam. [link] Van 500-as 1000-es is.
-
Doki16
addikt
Rendelt már valaki jófajta lézert Ebay-ről? Kellene egy olyan ami azért nappal is viszonylag jól látszik.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Zolás
addikt
Üdv urak, kérdésem lenne.
Rendeltem ebayről FM transmittert, működött egy percig, szerintem leégett. Indítsak rögtön disputeot, vagy írjak rá az eladóra? Remélem nem akarja visszapostáztatni a sz@rját.[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Melack
veterán
Mini USB-s WIFI adatpert vett már valaki innen? Az én beépítettemmel a Win7 fagy random időközönként sajnos.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Ipadipad
tag
akkor ez a driver tökéletes lesz (jelenleg win7 64bit-en is ezt használom )
elsöre mikor megvettem.. ebay-röl letöltöttem a linkelt drivert.. nem ment.. befagyott a gép..
mondom nah ennyit ér az egész átvágtak
aztán google barátom segitett és ezzel a driverrel tökéletesen müködik
ha jol tudom még win8 ra is jo (de ezt nem mondom fixre)L26bKz
-
DJGABI
addikt
9én lesz egy hónapja hogy rendeltem, és még mindig sehol a cucc. ez negatív rekord lesz ebayről.
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
törölt tag
Smith&Wesson késem most érkezettt. Kerestem, de kb. egy nullával többért van már csak eladó. Írta akitől vettem, hogy sorry, de benézte az árat, jóval drágábban akarta eladni, én viszont kva jól jártam így vele
[ Szerkesztve ]
-
gabe_
őstag
Rendeltem egy ilyen USB TV tunert, amit sajnos nem tudok működésre bírni. Win7 64bit, (Xp 32biten sem) laptopba bedug, BDA driver feltelepül, CD-n adott driver és szoft feltelepül, látszólag minden oké. Megnyitom a progit (BlazeTV), de homokórázik. Pár perc múlva magához tér, csatorna keresés, kiválasztom Magyarország, automata keresés, majd nagyon lassan elkezd keresni. 16 óra alatt (!) fut végig a kereső csík, 100%-ig de a talált csatornák száma: 0.
Tetőantennát dugtam rá egy koax átalakítóval, amivel a TV simán behozza a magyar csatornákat, szóval szerintem ne azzal lesz a baj. Kipróbáltam Windows Media Centerrel is, ugyanaz, 13 óra keresés után 0 csatorna.
Szóval szerintem nem okés a cucc...(Kipróbáltam még a ChrisTV Lite-ot, az gyorsabban keres, de az sem talál semmit. Sőt ott valami más érdekes dolog van, ez a progi akkor is keresi a csatornákat, ha a tv tuner be sincs dugva... )
Sovány szakácsban sose bízz!
-
-
Zolás
addikt
Visszaírt az eladó, csak akkor fizet, ha visszapostázom. Az meg ráfizetéses lenne. Valakinek ötlet?
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz petipetya #1249 üzenetére
Az a baj, hogy telefonról vagyok, csak a mobil nézet jön be. Tudsz segíteni merre keressem? Egy hónap mire hazamegyek, addigra már nem tudok semmit se tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Okos Otthon / Smart Home
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Opel topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Android felhasználók OFF topikja
- 1 éven belül 100 ezer appot akar a HarmonyOS-re a Huawei
- Hyundai, Kia topik
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest