Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kenwood

    veterán

    válasz 8th #33617 üzenetére

    tele van netes fotokkal az apro,mert a sotetebb szinu termekeket kulon szakma ugy fotozni,hogy latszodjon,de ne ugy nezzen ki,mint amit lefostak.
    pontosan mit kellene szankcionalni az embernel ?
    - cigany hang?
    - szigony utca ?
    - nincs meg a kabel ?

    ha ennyi eleg lenne, a hirdetok fele jelentheto lenne.

    Pajtinak apr. 9-en meghalt egy i7 4790.
    Garis az egyik itteni, 2001 ota aktiv dealerhez.
    Engem kert meg,hogy intezzem a garit.
    1 honapig tartott mire eljutott az emberhez.
    Reszben miattam,reszben azert mert sose veszi fel,nem hiv vissza,es meg egy hetre el is utazott. amit persze csak egy nappal elotte kozolt ,pedig 3x hivtam azon a heten.

    Vegul postan kuldtem el,pedig mnidketten pestiek vagyunk ..
    Majus 18.-an kapta meg.
    Ket hetig ult rajta,majd jovairtak neki a nagykerben, de addigra mar ugy felbaszott a lekezelo hangnemevel,hogy visszadobtam az ugyet a tulajnak.

    Mivel a 4790 kifutott,ezert nekiallt patkanykodni, hogy majd szerez valahonnan, majus 18. hoz kepest 4-6 heten beul, vagy 60 ezer kornyeken levasarolhato (75 volt a vetelar). :Y
    Azota a spanom mar notira cserelt,igy a 75k kp,vagy az altala 75-ert hirdetett dobozos 6700 megfelene,de neki az nem jo,o szeretne ujra keresni az uzleten.

    Allandoan a pajtinak kell keresni, mar ott tart,hogy egy masik haver bejelentkezik a csavonal vasarlasra,de o megy oda ,es darabokra tori az embert.

    [ Szerkesztve ]

    Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

Új hozzászólás Aktív témák