- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
seniman
veterán
válasz shteer #34800 üzenetére
Láttam Frontier Edition tesztet,volt ahol még az 1080 szintjét sem érte el professzionális felhasználásban,1080Ti meg Quadro ellen már végképp esélye sem volt.Játékban már a földbe döngölték.Talán bányászni jó lesz.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Weareus
addikt
"Narobogjágyorsanelinnen" felszólítással én a következő motorbiciklit tudom felajánlani, értékegyeztetéssel (természetesen te fizetsz):
A benzintankban lévő nafta árképző!
[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Trailblazer
veterán
Úgy néz ki konkrétan, mint amit a kutya szájából húztak ki (ahogy mondani szokás), de felteszem, bizonyos körökben (a facebook-fotón félmeztelen felsőtestes gyurmamatyi profilképesek) villogni ez is elég. A fő funkcióját sem látja el, de ez mellékes ilyenkor, amikor ideális cserealap tárgyát képezi.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
szebe
addikt
válasz Trailblazer #34808 üzenetére
Mellesleg természetesen #nemlopót.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
Ezért mondom hogy az ilyenekre rá kéne szállni.
Valami tök átlagos használt robogót kínálni érte (kamuprofilról, természetesen), aztán a személyes találka alkalmával előbukkanna a legközelebbi fa mögül 1-2 civilruhás nyomozó.
De gondolom nincs rá kapacitás.[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
olle
senior tag
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
-
ALFA
senior tag
A moderátor ide irányított, de úgy látom, picit másról szól ez a fórum, így még várok egy picit, mielőtt kérdezek.
Amit ma megtehetsz - miért nem tetted meg tegnap?
-
Vakegérke
félisten
Az bizony 118.950 Ft. Kiderül, ha rákattintasz az irány a bolt » linkre.
Szerk: Most látom, seniman megelőzött.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Weareus
addikt
Kedves gyermekem!
Avatarodat szemlélvén, látám, hogy a helyes úton jársz, bizony mondom néked, felnyitván a te szemeidet, ne keress, ne kutakodj, s szívedben kétely ne legyen. A mindenkori, első (ahogy erre neved is utal) és egyetlen igaz válasz minden kérdésre, a mi egyetlen Urunk, Igaz Istenünk: Jézus Krisztus. Ámen.
Most, hogy segítettem néked, te is segedelmezz nékem, szóljunk együtt az Úrhoz egy imával.
Imádkozzunk együtt hozzá, hogy a vga-árak szignifikánsan essenek!
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
szebe
addikt
válasz Vakegérke #34823 üzenetére
Az egy dolog, hogy asztal ~120k, mert elég jó cuccnak tűnik.
De azt már nehezen veszem be, hogy hozzá az asztali lámpa 90k"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Chaser
legenda
iponnál máris esett 2k-t a legkisebb ryzen ára, ráadásul már első nap is leértékelt volt 2k kedvezménnyel :d
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
MK VII
veterán
válasz Trailblazer #34834 üzenetére
Dehogy, csak még vár egy kicsit.
-
Weareus
addikt
válasz MK VII #34835 üzenetére
Így van, szvsz ő is vga-t akar venni, csak még folytatja az imát.
Ki mondta, hogy az ima nem működik?
Úgy látszik, jó lesz vigyáznom, ezek szerint az átkom is fog.
[ Szerkesztve ]
-
ALFA
senior tag
-
ALFA
senior tag
válasz Weareus #34824 üzenetére
Egyetlen kis szenilis akárki, én csak az utolsó száz beírást olvastam, de már egyértelmű számomra, hogy nagyon dilettáns vagy, hogy térdepelve imádkozol, mert jó páran az itteniek közöl ott köröznek körülötted lesve, mikor kerülhetnek a hátad mögé.
Ja, hogy már fájásod van, és most azért imádkozol térdepelve, hogy elmúljon? Hát, akkor későn szóltam.
Amit ma megtehetsz - miért nem tetted meg tegnap?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ok, én ezt továbbra sem értem.
Live-Die-Respawn
-
Weareus
addikt
válasz Astroboy #34848 üzenetére
Azért csak óvatosan!
Tízen pár éve egyszer egy társasággal fuldokolva röhögtünk valahol egy alföldi csárdában - ami amúgy zsúfolva volt - mikor valaki bemondta - kezében étlapot tartva a következőt:
- Jobb alsó nyolc, vízszintes.
(Keresztrejtvényfejtő csapat volt, szóval értettük, hogy most melyik ételt kell megkeresni).
Hangosan olvastam fel:
- Etnikumi pecsenye.Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest