- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook hibák
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz Pitypangom #19598 üzenetére
Ilyen nekem is volt, amikor elsőnek kipróbáltam egy fehér kettest, az is csinálta, (egyszer 45 percet bénáztam vele) majd az egyes sajátom is (amit a 45 perc bénázás ellenére is megvettem). Egy tippem van: A kártya kéri a PIN-t. Mikor kikapcsoltam ezt, és utána indítottam: elsőre ment- és megy azóta is. Nem tudom miért, de nekem se indult PIN-nel, ilyenkor kikapcsol, újraindít, és vagy jó-vagy nem. Vegyétek le a PIN-t és pöccre menni fog!
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Pitypangom
tag
válasz DJosef #19600 üzenetére
Tévedés Nekem nem voltak ilyen problémáim, csak most gondoltam egyet és gyári visszaállítást csináltam. A fene sem gondolta, hogy csak rá kell dugnom a törlés után a pc-re,
PIN-t már akkor kilőttem, amikor megvettem.
[ Szerkesztve ]
Xperia x8 => Sony live with Walkman=> BB Z10 STL-1 fehér => Huawei p8 lite
-
KSparrow
őstag
válasz Pitypangom #19602 üzenetére
Akkor passz. Nekem megoldotta a gondot.
-
MLmot
tag
válasz Pitypangom #19594 üzenetére
Nekem is mindig ezt csinálja az új szofttal. Csak az segít ha kiveszem az akkut.
-
MLmot
tag
-
Pitypangom
tag
Tegnap valami légköri zavar lehetett, mert nagyon sokáig tartott a törlés és aztán a boot sem ment. Ma meg mint a parancsolat. Éééés.... Bekapcsolt magától mikor leradírozott mindent. Ami viszont érdekes, hogy a 2142-es szoftver szerinte a legfrissebb Akkor most nem is lesz rajta a legújabb ?
Xperia x8 => Sony live with Walkman=> BB Z10 STL-1 fehér => Huawei p8 lite
-
MLmot
tag
válasz ClioRS #19608 üzenetére
Nekem is amíg be nem frissítettem, azóta 20 nál kapcsol ki. De engem absz nem érdekelm, mert tudom mikor kapcsol ki, ha mindig máskor akkor érdekelne. Kb pont addig is bírja mint azelött, ill én felénél már rá szoktam dugni nem centizem soha, bármikor bármi közbejöhet, ha menni kell, akkor ne nézzem már hogy a telefon 5%-ot bír már csak, eleven gyerek mellett bármikor benne van egy baleseti. Manapság meg már bárhol lehet tölteni, gépnél, autóban stb stb. Nem kell a konnektort vadászni.
Meg köztudott, hogy úgyse bínak szinte semmit a telefonok ha használod, persze most lehet példákat hozni hogy kinek bír 1 hetet úgy hogy se net se wifi se semmi, csak az nem életszerű használat.
Egy mai okostelefon reggeltől estig is nehezen bírja ki. Persze van egy két kivétel de az átlagot naponta akár 2x is tölteni kell. (játék nélkül)[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz ClioRS #19608 üzenetére
Nálam is pont 5 körül volt, mikor kikapcsolt (100-1 és gondoltam kipróbálom, ha már ennyi panasz volt rá a fórumban), és akkor azt írta valaki rá ha jól emlékszem, hogy az nem jó mert 0-nál kéne. Akkor most megnyugodtam, hogy 5-nél már reális.
A régi bb-k egyébként úgy csinálták, hogy ha már kevés volt az akku, akkor elkezdtek lekapcsolni különböző rádiós dolgokat és azzal is megnyúlt az út a következő konnektorig. Ez egy jó ötlet volt anno.
-
ClioRS
őstag
válasz lugosi #19610 üzenetére
Szerintem az 5 % körüli kikapcs teljesen normális. Soha nem néztem, hogy mikor hogyan kapcsolnak ki a telóim, de most megnéztem az LG G2t is, amit használok, az is kikapcsolt 3nál. Én úgy tapasztaltam, hogy 10% alatt úgysem bírja sokáig egyik teló sem, hogy most 3 vagy 5, az már lényegtelen.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz ClioRS #19614 üzenetére
Ez azert van igy, mert sokan csontra leutnek akkukat es neha nehez onnan a visszateres.
Motorola Razr i is kikapcsol 5%-nal - vedelmi celbol, szoval teljesen normalis, de keszulekenkent ez valtozo lehet...
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
szeky81
tag
Gyerekek! Tudna valaki segíteni email hozzáadás ügyben? Telenoros vagyok. Írja már meg valaki, aki ugyan csak Telenoros és Indamailes, hogy milyen beállítással működik. Van itt ilyen user? (Csináltam egy resetet és elfelejtettem kimásolni.) Amit találtam a telenor oldalon, azzal meg mindig kidob.... Baromira idegesítő.
szódabikarbabónábó'
-
KSparrow
őstag
válasz bigsee #19621 üzenetére
Ezek úgynevezett SWAPos készülékek. Újak, de semmi tartozék nincs hozzá, Nokiánál is így van, ott se akku, se hátlap. De a telefon vadonat új, ha nem javítja a szerviz, akkor garanciában ezt adja ki a telefonod helyett.
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Új telefon vásárlásán töröm a fejem, és ez a BlacBerry z10 is szóba jött, első meglátásra nagyon megtetszett, láttam jó gyors, meg minden, de amikor ott voltam a boltban hogy megnézel élőben is akkor sajnos észre vette hogy ha határozottabban megfogom a telefont akkor hullámzik a kijelző, ennek mi hátránya lehet? Tehát az idővel nem fog tönkre menni emiatt a kijelző? Meg ezen milyen gorilla glass van? Mert nem tűnik olyan masszívnak mint egy nokián.
Előre is köszönöm a választ.
Üdv
Zoli -
Gzolo
senior tag
válasz Atlantisz48 #19626 üzenetére
2 telefon volt eddig nálam, egyiknek sem hullámzott a kijelzője.
Nem tudni milyen az üveg, de én zsebben hordtam fél évig, egyszer le is ejtettem, egy darab karc nem volt rajta, Lumia 820-szal tudom hasonlítani és Lg L9-cel, azoknál jobb az üveg.
-
zolee0307
őstag
Valaki használ víruskereső progit? Ha igen milyet? Van egyébként értelme?
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
KSparrow
őstag
Nem gorilla glass van rajta, de nem karcolódik. Jó cucc, tényleg gyors, stabil. Nekem csak az akku a bajos, mert csak 1 nap. De amúgy király.
-
bzs73
őstag
Én is csak 1 negatívumot tudok felhozni, az aksihasználatot. Egyébként minden más ok.
If a second or you are the first to lose.
-
sasa134
addikt
válasz l.sebestyen #19611 üzenetére
sok minden jól jönne a régi BB OS-ekből, pl az említetteken kívül a fekete-fehér kijelző mód, vagy az üzenetek szín-osztályozása stb Reméljük ezek folyamatosan kerülnek át a legacy OS-ekből a BB10-be..
Avanti Roma
-
ripla
addikt
hogy érted hogy hullámzik? hozzá érsz és behajlik vagy mi?
-
dani3l
őstag
válasz KSparrow #19634 üzenetére
Az meg mondjuk ugy eleg ocsmany lenne szerintem, egynel több szinnel..
Ha csak 2-3-szor ilyen vastag lenne, mar az is eleg lenne, ugy mar latszana is legalabb, de meg nem lenne bucsus kinezete.De legjobb lenne ha vegre feketere lehetne allitani a hubot..
[ Szerkesztve ]
-
tezsparker13
tag
Sziasztok!
Q10 telóm van. Ami bosszant, hogy nagyon kevés az app. Azt hittem, hogy okés lesz a dolog, de nehezen bírom már (gondolok itt most a viberre)
Érdeklődnék, hogy a Z10 üzemideje milyen? mondjuk a q10 hez viszonyítva... elég sokat nyomom a telefonom és a q10 is csak egy nap nálam, de azt mondjuk becsülettel kibírja.Vagy esetleg a Z30 jobb üzemidőre? vélemények?
-
nagyúr
válasz tezsparker13 #19636 üzenetére
Z30 szuper. Z10 nem szuper. Elmondtunk mindent.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
majorosgabor
csendes tag
Nos kicserélték az én Z10-emet is egy teljesen újra hangszóró/akksi hibával de lenne egy problémám, mielőtt az előzőt leadtam a szervízbe csináltam róla egy biztonsági mentést, na ezt most szerettem volna visszarakni az új készülékre de azt írja a BBlink, hogy a szoftver verzió nem kompatibilis, frissítsem újabbra, de nem lehet 10.2.1.2102 van rajta, ha jól emlékszem ugyanez volt a régin is. Valakinek valami ötlet? legalább a telefonszámokat/üzeneteket sikerülne megmenteni. Előre is köszönöm ha valaki tud mondani valami hasznosat.
-
Gzolo
senior tag
válasz majorosgabor #19638 üzenetére
Ugyanez történt velem is. Sachesi-vel csináltam mentés, és nem engedi visszarakni. Szerintem, mivel másik a telefon, vagy a Pin vagy az Imei szám nem egyezősége miatt nem hagyja visszatenni. Így jártunk, újra be kell lakni.
-
minek?:S
őstag
Sziasztok, na úgy néz ki, hogy átpártoltam hozzátok, a többi nem rajtam múlik, még ezen a héten kiderül, hogy lesz e BB Z10-em vagy sem, és igazából várom már.
Viszont az Érdekelne h Viber, Jetpack Joy Ride, Google Maps(vagy valami hasonló, jó térkép). Illetve szerintetek mi az amit fel kell tennem?
Üdv.:M.
-
nagyúr
válasz minek?:S #19640 üzenetére
Viber van... Én a BBM-et javaslom elsőként használatba venni.
Játék dögivel van. Nekem is van vagy 12. De meg sem nyitottam őket még.
Térképre van alternatíva. Navfree.. Ofline is megy - Bár, van aki szidja. Esetleg ott a mobilnetes gmaps.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
MLmot
tag
válasz Polarstar #19641 üzenetére
Azért ne vezesd félre!
Nincs sok használható alternatíva térképre, nincs ingyenes google maps! Az androidos egyáltalán nem működik csak elvileg vmi nagyon régi. Van vmi fizetős bemaps google program de ugye egy ingyenes térképprogramot 3,5€ért adni gerinctelen dolog...
Talán a waze az egyetlen használható ingyenes térkép rá. A navfree itthon borzalmasan navigál, nem alternatíva az sem.
Fizetősben meg a mireo ami talán ér vmit.
De úgy igazából semmi használható nincs rá. -
bzs73
őstag
Sygic is tökéletesen működik.
If a second or you are the first to lose.
-
-
nagyúr
A Mireo megy a Blekin, de pénzes. Ellenben megéri.
Én inkább az asztalin megnézem hová megyek, majd lefotózom és azzal navigálok. Ui! A google maps kínszenvedéses módon jött le Csepelen. A BBM-en hamarabb oda navigáltam segítséggel, míg a térkép csak homokórázott.Meglepett, hogy a régi mobilokon milyen döbbenetesen gyorsan megy a Waze! Vaze! Szépen mutatja a házszámokat és on-time tekerhetős.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
sasa134
addikt
Google maps is simán megy, tökéletesen működik (igen, régebbi verzió - de a térképek jók, navigál, elvisz A-ból B-be).
Navfree detto - a legjobb offline (legalábbis itt nálam, a magyar mapet nem ptóbáltam)
Waze - szintén hibátlanul teszi a dolgátBiztos én vagyok szerencsés..
Avanti Roma
-
Because
őstag
hali! van lehetőségem az appokat névsor szerint automatikusan rendezni? és ha kitörlök egyet akkor pedig ne maradjon ott "lyuk"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest