- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
Hm. Beállítások, értesítések, most ott nem találom. pedig tuti kell legyen
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
solties
tag
Engem meg az érdekelne, hogy a naptárban, ha bekapcsolom a facebook naptárat (születésnapok), miért duplán jeleníti meg? Marha idegesítő! Ha kikapcsolom, egyáltalán nem látszanak a facebook születésnaposok. A névjegyek duplázásának megoldására már rájöttem, de ez még nagyon idegesít!
-
bok92
addikt
A bebuzzpro csak nálam vacakol?? Bizonyos időközönként lemeríti a telefont. Már nagyon unom...
-
nagyúr
Hogy a P..ba tudtátok beállítani a naptár figyelmeztetés funkciót??
Nekem csak az üzeneteket mutatta, egy darabig. Míg ki nem kapcsoltam.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
MLmot
tag
Valaki kérdezte pár napja, hogyan lehet a gmailre felmásolni a címeket.
Ha kiválasztja a nevet megnyitja akkor a jobb oldali 3 pont menűben ott van egy másolás funkció, ott ki lehet választani, hova szeretné másolni. -
spinkler
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy egy fekete karcmentes állapotban lévő fél éves T-Mobile-os Z10-et milyen árban lehet eladni?
-
solties
tag
válasz Polarstar #19404 üzenetére
Nem tudom pontosan mire gondolsz, de ha fenti menüben a kezelés pont alatt ki-be tudom kapcsolni, hogy milyen naptárakat mutasson. Ünnepek,születésnapok, saját naptár, stb. Gondolom amelyik be van kapcsolva, annak az értesítéseit is mutatja. Nálam pl. agyvérzés, mert a Facebook születésnapot duplán jeleníti meg. Magyarul vagy dupla, vagy semmi...idegbaj.
-
eventus
veterán
Q10en nem jött fel ez a naptàras dolog
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz l.sebestyen #19409 üzenetére
Én annak örülnék nagyon, ha a naptáramba beírt dolgokat hozná a lock screenen.
-
solties
tag
válasz l.sebestyen #19409 üzenetére
Szerintem ez meg attól függ (már mint, hogy kinek milyen lehetőségeket dob fel), hogy ki melyik, illetve milyen email címet használ. Én pl hotmail-est. Ez egyből felkínálja az ünnepnapokat (pünkösd karácsony, húsvét stb..) Amit ki is tudok kapcsolni.
@lugosi:
Nekem mikor beírtam azt, hogy ideje lenne feladni az adóbevallást, azt kijelezte a lock screen-en! Annyit kellet még megadni, hogy melyik naptáramba mentse..[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
nemide...
[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
partnero gsm-nél vett valaki mostanában? ott stl 100-2 van.Nem? Én is onnan vettem, stl2-est, de már nem mostanában. ismerősnek kéne, ott 62k most, de mintha írták volna a múltkor, hogy ott is1-es van most.
If a second or you are the first to lose.
-
Orgi
addikt
válasz lugosi #19411 üzenetére
Nekem hoz mindent, gmailes naptárat is és helyit is (kár hogy nem találtam olyan beállítást mondjuk, hogy default gmailba mentse az eseményeket). Mindenesetre nem a beállítások/értesítések/képernyőzárolás beállításai/értesítések a képernyő zárolása során van kikapcsolva neked véletlenül?
-
bzs73
őstag
-
lugosi
MODERÁTOR
Most vettem észre egy nagyon buli dolgot, Z10-en a böngészőbne egy felfelé swipe a vissza nyílon és felhozza az előzményeket.
-
zolee0307
őstag
Hi! Mitől lehet az, hogy mobilhálózaton próbálok netezni és néha nincs net, azt írja a böngésző, hogy ismeretlen kiszolgáló. Az apn internet.telekom. Ha átírom sima internetre, akkor megjavul, de van, hogy ezzel sem megy a net. Van, hogy visszaírom internet.telekomra és megy.
Azt észrevettem, hogy amióta ezt csinálja, a telefon bekapcsolásakor azt írja a teló, hogy a sim kártya zárolva. Összefüghet a kettő? A teló, vagy esetleg a sim kártya hibás?
[ Szerkesztve ]
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
slashing
senior tag
válasz lugosi #19420 üzenetére
Én komolyan azt hittem hogy csak viccelsz, nem is találok sehol olyat hogy ezt ki vagy be lehetne kapcsolni. Sőt ha kikapcsolom az említett zárolt képernyős dolgokat akkor is van naptár mivel csak az ikonos üzenet előnézet tűnik el.
Nekem pl. az outlook-al szinkronizálva van oda vissza. Nem mellesleg az outlooknak is van magyar ünnepnap naptára szóval nálam is van Pünkösd amit úgy látom a webes felületen lehet törölni(outlook programban nem lehet) de inkább nem próbálom meg mert engem nem zavar.Nem lehet hogy bezavar valami app vagy leak verzió
(#19423) MLmot : Ha meg felhozod a billentyűzetet két ujjal felhúzással lentről és nyomsz egy T-t akkor is felmegy a lap tetejére.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz slashing #19426 üzenetére
Nem hiszem, hogy bármi bezavarna. Hivatalos rendszer van fenn, és android progi nincs fent egy szál se. Sőt még androidos market sincs fent. Csak olyan app van fenn, ami a gyári rendszer része, vagy a worldből van letöltve.
Ja, naptárak nekem a gmailból vannak szinkronizálva, ha az jelent valamit.
[ Szerkesztve ]
-
zolee0307
őstag
Már próbáltam, kivenni, betenni a sim kártyát, de nem segített. Most sem ment sima internet apn-nel a net, át kellet írni internet.telekom-ra, majd vissza és úgy lett jó.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
joeypapa
tag
válasz lugosi #19427 üzenetére
a 7órás bejegyzésed óta próbálok rájönni mi lehet a megoldás,nem sok sikerrel. De azt megnézted,hogy ha most a home naptárba csak úgy beírsz valamit fél7-re,akkor kirakja-e zárolási képernyőre? mert írtad,hogy gmail naptárral szinkronizálsz,ha viszont ezt jelzi akkor újra hozzá kell adni csak más beállításokkal. Ha azt sem akkor nincs ötetem
"Censorship tells the wrong story..."
-
slashing
senior tag
válasz joeypapa #19429 üzenetére
Nálam eddig nem volt beállítva a gmail naptár most teszt jelleggel beállítottam és rögtön ki is írta a webes felületen beírt emlékeztetőt. Igaz ehhez újra végig kellett vinnem azt hogy beállítások - fiókok - fiók hozzáadsa - e-mail, naptár és partner - e-mail cím megad böngészőben google bejelentkezés - elfogadás - és megjelenik hogy akarod szinkronizálni a leveleket naptárakat és partnereket... KÉSZ
jah előtte nem kell törölni a már meglévő gmail fiókot!!!
én emlékszem mikor megvettem még a facebook születésnapokat is kiírta, nah azt valahogy sikerült kikapcsolnom
[ Szerkesztve ]
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Gondolom már volt ilyen kérdés de nem rég ota vagyok tulaja a telefonnak . Az lenne a kérdésem hogy filmeket milyen formátumba és hogyan konvertáljam át hogy lejátsza ? Mekkora felbontásba stb és mivel ?
-
Pitypangom
tag
válasz joeypapa #19429 üzenetére
Nem lehet, hogy a naptárt engedélyezni kell a www.google.com/calendar helyen és aztán szinkronizálni a telefonon ? De van a telefonon beállítás lehetőség a naptárnál, hogy tevékenységek jelzése.... stb
Xperia x8 => Sony live with Walkman=> BB Z10 STL-1 fehér => Huawei p8 lite
-
joeypapa
tag
válasz Pitypangom #19435 üzenetére
Nem tudom,azért kéredztem Lugosit,hogy ha simán a HOME naptrába ír egy bejegyzést azt vajon kirakja-e lockscreenre,mert ha igen akkor megvan a probléma gyökere és megoldása is (mert nekem pl. mikor csak bizonyos fiókokat+ a home naptárat rakta be,akkor hasonlóan kellett csinálni ahogy írtuk,törlés után újra hozzáadás+beállítások ) Azért gyanakszom erre,mert ha a gmail naptár van egyedül használatban akkor a naptár-telefon közti szinkronizálás csak egy folyamat,és szerintem az első beállításnál kell engedélyezni.
Viszont ha azt sem mutatja,akkor ötletem sincs
[ Szerkesztve ]
"Censorship tells the wrong story..."
-
zolee0307
őstag
Eddig is így volt beállítva és nem csinálta ezt. Hétvégére elutaztam, ahol voltam ott csak max 3g volt. Lehet ez volt a gond? Vagy, hogy le van korlátozva a netem, mert túl léptem a havi limitet és emiatt van? Érdekes, ha át, majd vissza írom az apn-t, akkor megjavul.
-
zolee0307
őstag
válasz zolee0307 #19438 üzenetére
Észrevettem még valamit. Ha beállítom a képes jelszót, akkor a menüjében látszik, hogy be van kapcsolva, illetve ott a lehetőség a módosításra. De ha kilépek a beállításokból, majd vissza, akkor a képes jelszónál az látszik, hogy az ki kapcsolt állapotban van, de ennek ellenére működik. Gondolom ez nem normális. Van rá megoldás? Nincs kedvem újrahúzni a op rendszert.
-
slashing
senior tag
válasz zolee0307 #19439 üzenetére
nálam is ilyen én is észrevettem hogy kikapcsoltnak jelzi miközben bekapcsolva van.... jó ez a képes jelszó de van mikor az őrületbe kerget ma is előfordult hogy 5x csesztem el egymás után(aztán beírtam a készülékjelszót) máskor meg elsőre beveszi úgy hogy szerintem mellé húztam a számot...
-
Günther
tag
Jó pofa ez a képes jelszó, csak bosszantó, hogy sokszor nem úgy érzékeli. Inkább tolok rá egy telefonkódot számokból, beütöm, nyitja.
[ Szerkesztve ]
-
Orgi
addikt
Érdeklődnék a profiktól, hogy van vmi különbség a snap és az 1mobile között? Mert utóbbit ugye tök egyszerű beüzemelni, előbbi kis mókolást kívánna. Ugyanazok az appok vannak fent vagy a snap frissebb, több alkalmazással?
-
turbulencia8
őstag
Mostanában felvettem a Z10 kijelzőjének a fényerejét maximumra, és túlságosan jelentős üzemidő-csökkenést tapasztaltam. Hogy mások ezt a hibát elkerüljék, jelezném hogy a beltéren igen kellemes, kb. 55%-os fényerőre állítva is pár másodperc alatt szép egyenletesen feltekeri az automata érzékelő a fényerőt kültéren (úgy kb. 90%-ig). Laikus (és talán kissé béna) tanulság: nyáron is fölösleges max. fogyasztáson használni a kijelzőt, nagyon szépen teszi a dolgát az automata szabályzó (amit nem kell külön bekapcsolni, folyamatosan működik).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs