- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe.36
addikt
válasz matteo_szg #2401 üzenetére
Mikor vettem még ezt mondták, de nem kellett, remélem nem is fog.
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Joe.36
addikt
válasz szokeherceg #2402 üzenetére
Biztos hogy nem. + Lte gondok... Frissítési gondok...
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Lecs@
addikt
Kínai verziót ( Z00A ) vettem 75 ezer Ft - t . Újonnan, a 4 GB 1800 verziót. WW - re átszoftverezve, LTE működik. Ha valami frissítés érkezik, max 3 perccel tart tovább feltenni. Nekem nem ér meg plusz 50 000 Ft - ot, hogy automatán érkezik a frissítés. Garancia, ha baj van véletlen, szintén nem érdekel. Megfizetem ha kell azt a 20 000 Ft összeget, bár kétlem hogy lehet hardveres gondom. A 4 éves 530 BMW - re sincs garancia, és azt 5 millióért is megveszik
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Joe.36
addikt
válasz szokeherceg #2402 üzenetére
És ha jól látom ez a gyengébb változat.
-
Joe.36
addikt
Ha lecserélted a rom ot, sehogy sincs garancia, lte nem lesz mindenhol, főleg vidéken, én nem veszek telefont garagarancia nélkül, nekem az nem éri meg. +vidéken B20 ra fejlesztenek, és az ezt nem tudja, Vodafone meg Pesten se.
[ Szerkesztve ]
-
Lecs@
addikt
Mivel 90 % Wifit használok, és a másik 10 esetleg csak szinkronra, így teljesen mindegy hogy 3 G vagy LTE. Amúgy pesti vagyok és minden ok. Hétvégén vidéken használtuk a párommal a te ló m át Hotspotként, és LTE - n. Gari ? Mivel kb 40-50 ezerrel olcsóbban vettem mint te pl, nem érdekel. Kis esély van, hogy kijön valami hiba. Ha igen, maradt pénzem ( 40-50 ezer ) megcsináltatni . De mindenki másképp gondolkodik. Hálistennek nem vagyunk egyformák Kocsiból is újat veszel ? Nem kis buta az sem.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Joe.36
addikt
Mondtam hogy van ahol lesz, de már B20 folyik a fejlesztés, egyébként most 109 is van már. Vagyis az 34. Reméljük hogy nem lesz vele gond. De ha nagy gond van, és csak csere lehetséges, akkor van a gond. Szerencsére nekem nem gond a különbözetet.
[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
Én erre a telefonra vártam, és kb 1,5 évig biztosan nem adom el, de akkor is úgy adom el hogy lesz rá 6 hónap garancia. Én ritkán cserélem le a telefont. Alaplap, hiba, akkor csere van.
[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
-
twollah1976
őstag
Ne kezdjük már megint szétOFFolni a topikot az "én bizony kínait vettem, spóroltam a pénzzel, leszarom a vidéki LTE hálózatot, mindenki a saját maga pénztárcájának az ellensége aki nem olcsó vesz telefont" és a "hülye vagy, mert nincs vidéken LTE, nekem kell a normális garancia" hozzászólásokkal.
[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Semm1
tag
Már akinek ezek gondok, pedig én is a kényelem híve vagyok. Én is vidéken lakom, egy kis faluban megyehatáron, még 3G sincs, nemhogy 4G, meg amúgy sincs akkora használat közbeni különbség a 2 sebesség közt. Frissítés megint nem probléma, aki amúgy is belekezd azt akkor csinálja mikor rá ér, csinál egy biztonsági mentést, és amúgy aki már egyszer csinálta tényleg csak plusz 5 percbe telik neki az egész... Különbségek ezek, nem gondok, nekem ezek mikor vettem nem ért meg plusz 43000-ret. Az egyetlen hátránya a kínai verziónak, szerintem a garancia hiánya.
[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
2402 Volt egy kérdés, olvasd vissza, miért baj ha kap normális választ?? Nálad EDGE van és ha lesz LTE lehet hogy nem tudod használni, ami nagy különbség, főleg hogy egyre olcsóbb a magyar garancia változat.
[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
válasz twollah1976 #2416 üzenetére
Senki nem mondta hogy hülye vagy...
-
Joe.36
addikt
Teljesen érthető, én senkinek nem mondom hogy ne vegye. Az a lényeg hogy aki ahogy megveszi, neki jó legyen. Akinek írtam majd eldonti. Ennyi. Szerintem kéne előre egy ilyen össze foglaló, mindenről. És aki ilyen telefont akár venni oda irányítani. És akkor ez nem lesz téma. Le lehetne írni oda azt is pl. Hogyan kell frissíteni, hogy van garancia, mi a különbség a cn és a ww közt... Stb
[ Szerkesztve ]
-
maggi1886076
addikt
Sziasztok
Ipega kontrollert használ vki a telohoz?
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
kotikoti
csendes tag
ééés majd 4000-rel olcsóbb lett
[ Szerkesztve ]
-
madrac
senior tag
válasz kotikoti #2425 üzenetére
Nem rossz. Nekem viszont úgy 1 hét után, tegnap jött meg végülis a sokat szidott gearbest-től, eu raktárból dpd-vel a fullos kínai változat 84-ért
Már látszik hogy ki volt bontva persze, de a szagán is érezni hogy amúgy új. Még nagyon ismerkedési fázisban vagyunk. Ahogy itt olvastam a tanácsot azt hiszem, jó sokáig kikapcsolt állapotban töltöttem egy samsung töltővel először. -
Joe.36
addikt
-
keram2009
tag
Amúgy tévedés ne essék minden ZF2-re van garancia. Csak a külföldről beszerzett daraboknál vissza kell küldeni a vásárolt országba és az eladó elintézi. Nyilván ebben az esetben megbízható eladót ill céget kell keresni amit annyira nem nehéz találni a mai világban. De itt is vannak hátrányok, hogy a telefon több ideig marad távol a pk állni kell oda vissza stb. De a lényeg az első mondatban van
-
keram2009
tag
De lehet. Közeli ismerős megjárta a telefonnal küldöldről rendelt behalt a telefon hátsó kamerája. Vissza kína 3 hét várakozás. Az eladó küldte vissza a szervízes papírokkal együtt kamera megjavítva cserélve nem tom mert az Asus logon kivűl minden kínai volt rajta. WW rom volt de nem is nyultak hozzá ilyen téren.
-
ferryke
csendes tag
Van valaki aki már ROOT -olta a készülékét? Az enyém Kínából jött (2GB/16GB) és az ESET szerint két gyári alkalmazás vírusos. ROOT nélkül meg nem lehet törölni.
üdv. -
e-newsee
addikt
válasz ferryke #2435 üzenetére
Ha gyári alkalmazás, és újonnan kaptad kézbe, akkor szinte kizárt, hogy vírusos. Az ESET benézhetett valamit. Öregszik, már nem olyan jó a szeme.
Sokat romlott fiatalkori önmagához képest."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Joe.36
addikt
válasz ferryke #2435 üzenetére
Melyik két alkalmazás? Lehet hogy a kínai kereskedő cég, tett rá valami adathalász programot, bontatlan volt? Le tiltani nem lehet?
[ Szerkesztve ]
-
obligat
senior tag
5 perce sincs, hogy megjött. Valami megbízható rootolás-leírás akad valamerre?
[ Szerkesztve ]
--==| Linux is like wigwam, no windows, no gates, apache inside |==--
-
Joe.36
addikt
VIBER nél tapasztalt más is olyat hogy az utolsó frissítés óta sokat romlott a hang minőség? Mindegy hogy 4G vagy Wi-Fi.
[ Szerkesztve ]
-
D013
aktív tag
Sziasztok!
Ha megpróbálom megnyitni a Megjelenítés beállításokat crash-el a beállítások menü. CN telóm van, WW-s szoftverrel (2.20.40.97). Találkozott már valaki más is ezzel a problémával? -
D013
aktív tag
válasz Sebestyen01 #2444 üzenetére
Akkor meg Play áruházam nem lesz....
-
madrac
senior tag
Na, felraktam a legfrissebb 2.20.40.97 ww rom-ot. Simán ment. Azt hittem, hogy ha a full 1 gigás rom-ot rakom fel, akkor ilyenkor legyalul, felülír mindent.... Az is érdekelne, hogyha előtte esetleg felraktak rá valami kém programot még a webáruháznál, hogy ezzel leszedi-e. Mindenesetre a bitdefender nem jelzett semmit. Miközben nyomogattam, nem tudtam mi ez a fura hang amit kiad... aztán kiderült hogy a bekapcsoló gomb zörög ha mozgatom a készüléket...
[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
Annak nagyon nem kéne zörögnie, tapasztalatom alapján nagyon minőségi az össze szerelés. Szerintem elméletileg igen leszedi ha volt esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs