Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueY
újonc
válasz Dr.Anonymus #89 üzenetére
Nagyon kösz!
-
TrueY
újonc
válasz Dr.Anonymus #91 üzenetére
Már meg is rendeltem... Remélem hamar összeszedegetik... Nagyon köszi a segítséged!
-
TrueY
újonc
Hali!
Pénteken sikerült átvennem a gépet. Az első benyomásaim nagyon jók voltak. Azután a hétvégén használtam (főleg pdf-et olvastam) is és sokkal vegyesebbek az érzéseim most.
Jó:
* Szép. Jó anyagokból van. 32 GB-ból kb 24 szabad, de ebben már a telefonomra feltöltött app-ok letöltése is benne van (azt mondtam, hogy frissítse a google nyilvántartása szerinti app-okat).
* A billentyű teljes magyar. Jó érzés gépelni rajta. Szinte mindent el lehet billentyűről intézni. Tapipad elég jó és 3 gombos egérként használható.
* A billentyűzet tetején jók a shortcut-gombok (17 db). Sőt a space-től balra van egy home és egy keresés gomb is. Kényelmes a böngésző használatakor. 2 db Fn gomb van, hogy a nyilakhoz ne kelljen 2 kéz (a nyilakon van a Home/End PgUp/PgDn).
* A jegyzetelő app nagy jó. Gépelni lehet a szöveget és ha olyan valami van, amit nem tudok begépelni, akkor felírhatom a képernyőre és beszúrja a gépelt szövegbe.
* Tényleg nagyon sokáig megy a billentyűzettel együtt.Kis problémák:
* A billentyűvel egy kicsit lötyög. Nem egy határozott pontba áll be.
* Nincs billentyű világítás, így sötétben a tabletet kicsit le kell fordítani hogy lássuk a gombokat.
* A MyLibrary alkalmazásban iBook-hoz hasonlóan csak jobbra-balra lehet lapozni, de nem lehet folytatólagosan látni az oldalakat (fel-le). Ezt az Adobe Reader megoldja. De egyikben sem lehet fényerőt váltani. Ezt lehetne a felülről lehúzható panelben, de ezek az alkalmazások letiltják a lehúzgálást. MyBook-ban nem látszik az oldalszám. Az oldalakat lehet mozgatni a képernyőn és billentyűzetről is. Acrobat Reader a lenyílra nagyon keveset mozog, a PgDn meg nincs implementálva. Miért??? De két ujjal matatva a tapipad-on lehet vonszolni a szöveget (vagy egy ujjal + egérgomb).Nagy problémák:
* A saját böngészőjéből rendszeresen kilép, ha billentyűzetet használok. Mintha nem tudná lekezelni a túl sok lenyíl lenyomását.
* Acrobat Reader és a YouTube úgy ki tudja akasztani, hogy újra indul. 2 nap alatt ötször szállt el így.
* Ha a tapipad-ot használok, akkor néha megáll az egér, olykor meg ugrik egyet. Esetenként kilép az app-ból, mert ahol leakadt az egér oda kattint is egyet. Lehet vissza menni. Ez nagyon zavar.Egy fejlesztési lehetőség:
* Egy kollégámnak egyből az jutott eszébe, hogy miért nincs blue-tooth a billentyűzetben? Piszok kényelmes lenne!
* A Thosiba laptop-om tapipadjának szélén matatva lehet a scroll-bart huzigatni. Ez jól jönne itt is.Egyelőre ennyit.
[ Szerkesztve ]
-
TrueY
újonc
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet ehhez a géphez origami smart cover-t venni? Próbálkoztak guglizni, de nem találtam ehhez a típushoz.
Előre is kösz!
-
TrueY
újonc
Nekem nagyon nem jött be!
Jó az elgondolás, de piszok instabil. A saját böngészőjébe bele tud úgy halni, hogy reboot-ol! Sőt, ha reboot közben becsukod, akkor nagyon hamar teljesen leszívja mindkét aksiját. Ezt persze csak akkor veszed észre, amikor legközelebb megfogod és nem érted, hogy miért olyan meleg.
Pedig még csak nem is játszom vele! Csak szeretném a beépített dolgokat tesztelni, használni...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple notebookok
- Tőzsde és gazdaság
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Minden ami hőszivattyú
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest