Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MarQs

    senior tag

    válasz kymco #1423 üzenetére

    A telepítéshez szükséges csomagokat nem kell külön leszedned - ezeket letölti magának az Optware!
    Csak annyit kell tenned, hogy mindenek előtt cseréled a gyári FW-t HGG-re - mintha csak egy újabb gyárival frissítenéd - aztán engedélyezed/bekapcsolod a JFFS partíciót, ehhez az egyedi szkriptek futtatását és az SSH-t...

    ...aztán a plusz három lépésnek köszönhetően hosszabbnak titulált megoldás ("THE LONG WAY") lépéseit, a PuTTY-n keresztül nyitott parancssorba beollózod.
    (Csak azokat, amik fehér karakterekkel vannak szedve - a többi a "válasz" lesz, amit te is látni és kapni fogsz a parancsokra. Mindegyik sort - Optware telepítésénél azt a hatot - külön-külön viszed be! Mindegyik után nyomj egy Entert. Böngésző ablakból "Ctrl + c"-vel ugye kimásolod, majd a parancssorba (PuTTY ablak) beilleszted egy jobb klikkel. Parancssorban a beillesztés a jobb klikk!)
    A lépések közben azért ellenőrizd is, hogy ugyanazok a válaszok jöttek-e vissza, mint amiket a leírásban is látsz!

    USB-s HDD és RT-N18U router esetén EXT4-re kell formázni a merevlemezt! Zárójeles rész: "(EXT4 only on ARM devices, like RT-AC56U, RT-AC68U or RT-AC87U)." ARM-es proci van a motyóban, szal, erre ez vonatkozik!

    Ha az Optware telepítésénél az utolsó parancs is megvolt ("ipkg install nano"), akkor folytasd a TM-mel, a negyedik lépés " ipkg install transmission" parancsával! Aztán jöhet a 4a (a 4b nem a routeredre vonatkozik), majd az ötös és sorban tovább! Itt is, minden sor után Enter!
    Ha valami nem sikerült, vagy nem világos, kérdezz nyugodtan!

    [ Szerkesztve ]

    "Vagy fejlődsz, vagy hanyatlasz, nincs stagnálás!"

Új hozzászólás Aktív témák