Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz szasanyi #54147 üzenetére

    ,, Tegla80: te milyen PS4-ről beszélsz? "

    Utalt rá, hogy esetleg gondolná az ember, hogy e téren történt fejlődés a PS4 irányában és leírta az ő tapasztalatait. Szóval, hogy ne csodálkozzunk, hogy nem törekszik erre a Sony és mutatván a PS4-nél nem is fog. Jááááá?? :)

    Amúgy én véleményem is az, hogy azért a konzol nem úgy van felépítve, hogy akár média boxként használjam...ha normálisan működne itthon azok a netes szolgáltatások konzolon,. mint ami ugye tengeren túlon működik rajta... akkor sem hiszem a konzolt választanám erre...akkor vennék egy media lejátszót amivel messze megkönnyítem az életemet....az is messze túlszárnyalja netezés és film lejátszás szinten a ps-t. Ez nem erre van kitalálva, nyilván neked most ez áll rendelkezésedre...deee sajnos nem a válasz részemről is.

    Előző témában meg csak azért kaptál úgymond figyelmeztetést a többiektől, mert cw témát érintettél.... elolvastam amit írsz és tudom téged nem az a része érdekel, meg téged nem a tört játék...csak akkor is tiltott témát említettél meg. Semmilyen szinten sem akar a topic ilyet szóba hozni sem.... szigorúan vesszük!

    [ Szerkesztve ]

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák