Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz perge666 #34817 üzenetére
lol, boltba vettem újonnan,számlával...
nah közbe annyi változás történt,hogy , bementem a boltba (gameshop,az eladó nagyon korrekt és segítőkész volt) és elmondtam a történetet az eladónak...persze kipróbáltuk ott helybe egy sony controller töltővel,naná hogy ott egyből beindultak a ledek....(oké,vágom hogy full le volt merülve az akku,de otthon 3 órát töltődött...), remek , kiderült hogy a joy legalább hibátlan...mondom a srácnak hogy akkor elviszem a töltőt,mert azzal legalább beindultak az elektronok,csak ez meg 6 mátyás lett volna...kártyával meg nem lehet az üzletben fizetni ,kp meg nem volt nálam annyi , aszondja az eladó: " neh, itt a töltő kábel,vidd el" , mondom ezer kösssz , most hazajöttem. azóta is töltődik a joy....
azt nem vágom az egészben,hogy miért nem töltődött az enyémmel,vagy csak a sony kábelt kajálja? ,de mindegy is mert működik , viszont reggeltem az uk.playstation.com/ oldalon,angol reggel,angol lakcímmel és régióval...itt be tudok lépni az oldalra ,a konzolon pedig nem...frissítettem is az fw-t,de kiírja hogy " you cannot sign in using another user's sign in ID (email adress )
a gépet használtan vettem és a belépés fülnél alapértelmezettbe az előző tulaj email címe van megjelenítve...de ezt persze kitörlöm mielőtt beírnám a sajátom..mit lehetne tenni hogy be tudjak lépni?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- További aktív témák...
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Xbox One X 1TB + újszerű kontroller + FIFA 20 CD játék!
- Playstation/Xbox konzolok
- Eladó lemez meghajtós PlayStation 5 (Garanciás)
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest