- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz dvd_R+ #34690 üzenetére
A tápkábel olyan, amilyen, másmilyet nem tudsz beledugni, nagy csodákat nem kell várni tőle: ha megy vele, akkor jó. A Slim-ekhez már csak "magnókábel" jár, a FAT-ekhez még PC-tápkábelt mellékeltek, ott még olyan volt az aljzat a gép hátulján.
Ha a matrica megvan a csavar fölött, akkor még nem volt szétszedve, ergo javítva sem volt. Ha hivatalos kereskedőnél lett vásárolva 3 éven belül és megvan a Sony garancialevél, valamint a vásárlást igazoló számla, akkor még méltányossági garanciás, ami azt takarja, hogy ha valami gond van, akkor 16.500 Ft ellenében kicserélik a gépet egy felújított példányra, ahogy tegnap is leírtam pár HSZ-szel följebb.
Ha bannolva van, az úgyis kiderül az első hálózatra lépésnél.
Get Moded!
-
dvd_R+
őstag
válasz DM-Fan #34702 üzenetére
értem doboz kézi könyv és semmi féle papir nincs hozzá a magno kábel akkor stimmel
akkor szétszedve javitva nem volt tehát akkor jailbreakelve vagy flashelve vagy chipelve sincs ugye?illetve a banolast akkor hálozatra lépéskör ki tudom deriteni
viszont a garanciát hogy tudom akkor elintézni rá ha valami bvaj lenne vele ? ha nincs semmi papirom róla ? de azt tudom h boltba lett véve még 75 ezer forintért
a gyártási időt hogy tudom kideriteni ? + fentebb le irtam a gép pontos model számát az számit valamit ? van roszabb model széria vagy jobb ? vagy az teljesen mind1? nem lényeges?
ja és miutan bekapcsolom a gépet add ki valami hangot maga a gép hangjara gondolok a ventilator pörög benne vagy mi ? az x360 slim em halkabb ennél eléggé idegesitő hangja vna ez alaplbol ilyen vagy az enyémmel van valami baj ?
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
DM-Fan
nagyúr
válasz dvd_R+ #34703 üzenetére
Szétszedve nem volt, chipelni PS3-at nem szokás, a jailbreak meg nem zárható ki, ahhoz nem kell szétszedni, ergo bannolva is lehet.
Ha nincs papírod = nincs garanciád. Ennyire egyszerű.
Ha visszakapcsolsz write only-ból, akkor láthatod, hogy épp tegnap linkeltem a modelltáblázatot, abból láthatod, hogy mikor gyártották az adott szériába tartozó gépeket, illetve, hoy mivel kevesebb, mint a korábbi gépek.
Az tenne be, ha nem adna hangot a gép, mert az azt jelentené, hogy nem megy a hűtés. Ha nagyon pörög már rögtön bekapcsolás után, akkor lehet, hogy újra kéne pasztázni, mert kiszáradt. De ezt csak akkor, ha már nincs méltányossági garancia!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
törölt tag
Más is tapasztalt olyat hogy rohadt lassú a PSN ? Engemet ma vagy 3-szor vágott ki a server az egyik játékból (RDR) kb 3 méterre van a konzol a routertől
-
dvd_R+
őstag
válasz DM-Fan #34704 üzenetére
Tehát akkor az a normalis ha van valami hangja ! okes
a gyártási idő a 3xx és 2xx széria közt 1-2 hónap tehát semmi külömbség elvileg nincs az a wiki szerint amit linkeltél
nagyából minden kérdésre kaptam választ
viszont lenne egy olyan kérdésem van nálam egy ps3 fat 40gb ami sárga ledes és van benne egy god of war 3 lemez hogy tudom kivenni a lemezt belőle ?
-
dvd_R+
őstag
válasz nokia párti #34710 üzenetére
ja köszi közben megtaláltam én is
-
atirag
őstag
tud valaki mondani nekem (már ha van) valami jó gyerekjátékot ps3-ra?
Mondjuk dora the exporer A lányomnak gondoltam ha már én sose használom legalább lenne használva a gépezet
Köszönöm. -
toza
senior tag
udv.
CECHG03 ps3 hoz nincs meg a blue ray disc.kiszettek..
ha veszek kompatibilis disc romot akkor azzal is mukodni fog e vajon,
vagy mint xbox 360 nal itt is van vmi "dvdkey" szeru sajatos ,alaplappal
parositott kulcs ami nelkul nem fog olvasni jatekot egyaltalan e?
valaszt,otletet koszonom.egyebkent ez a Remarry PS3 BD megoldhato e lapbol csak akkor? eredeti blueDisc drive nelkul?
szegyen a futas,de faraszto...
-
DM-Fan
nagyúr
Az a kellemetlen szituáció, hogy pont erről a szériáról nem lehet tudni, hogy milyen drive lehetett benne, mert töbfélével is piacra dobták, de természetesen csak azzal fog menni, ami eredetileg benne volt, ahogy pár hónapja másnak is leírtam. Szóval vagy kísérletezel és benne van a pakliban, hogy rosszat rendelsz, vagy a legegyszerűbb, hogy hagyod az egészet és eladod alkatrésznek.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
Működőképes meghajtó nélkül is, a PSN-ről megvett, HDD-re töltött játékokkal működik, médiacenternek meg BD-meghajtóval együtt sem nevezném tökéletesnek. Más meghajtóval nem tudod "házasítani".
Mennyit ér BD nélkül? Mint minden más: amennyiért el tudod adni. Ha valaki pont ilyen lapot keres, annak érhet valamit.
Get Moded!
-
őstag
Sziasztok hol kell megnézni hogy mennyi szabad hely van még a ps3 hdd-én?köszi
-
-
AXisBOLD
addikt
valakinek eladó Uncharted 3?
Aurea mediocritas
-
dvd_R+
őstag
esetleg valakinek eladó vagy felesleges ps3 slim 320Gb doboza ?: D
-
elttiL
senior tag
Üdv!
Tudja valaki hogy a PS3 Slim alaplapján hol is vannak a power-fet-ek? [link] Pont ez a baja anak a PS3-nak is, ami nálam van. Biztos hogy nem a tápban van mert /a gyengébb idegzetűek csukják be a szemüket/ atx táppal is ugyan azt csinálja a cucc, mint a sajátjával...
guglival nem találtam semmi támpontot...[ Szerkesztve ]
-
mr.dana
aktív tag
ez mi a t@k@m ??
-
Injun
senior tag
Itt is megy majd a Draw Something
-
csab2
veterán
Hm, elég idegesítő, hogy a magyar PlayStation Pluson a 10 ingyenes játékból 4 db nem elérhető: Just Cause2, Dead Space2, Borderlands, Lara Croft and the Guardian of Light.
Hol lehetne ezt jelezni? Facebookon mindjárt megteszem.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
rocket
nagyúr
Kis piac vagyunk, nem erdekli oket.
Eleg csak a kulonbozo orszagok storejai kozotti minoseget megnezni, kiderul mennyire nem foglalkoznak a Magyar verzioval, persze arban semmivel nem olcsobb semmi, sot.."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Ocarina #34738 üzenetére
Mert nem láttál még olyat, aki ezt komoly szinten műveli. Ott van pl. az iPad-re a Sketchbook nevű applikáció, szinte ingyen van és olyan dolgokat lehet művelni vele, hogy az ember álla koppan a földön (itt a promója), pedig ez csak egy tablet, de a retina kijelzővel igencsak kibővülnek a lehetőségek. Profik dolgoznak vele és nagyon dicsérik. Magam is megvettem az AppStore-ból és tényleg brutális dolgokat lehet vele csinálni durva layer-ezéssel, pedig nem vagyok profi rajzos, sőt, semmilyen.
Ez nyilván egy gyerekeknek szánt, közel sem profi cucc, de sokkal hasznosabb, mint a legtöbb játék, ez végre kreativitást próbál hozni, hogy ne csak mindig lődözzön a gyerek.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
csab2
veterán
Valalki letöltötte már az Outland című játékot a Plusból?
Egy trial van fent, ami kb 1,2 GB és egy full upgrade ami 6 KB. Letöltöttem és telepítettem a trialt, majd az upgrade-et. Ezzel akkor megvan a full játék, vagy mi? Nem igazn értem.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy repedt lemezzel mit lehet tenni?
tegnap este kb hajnal fél 4 ig mortal kombat 9 komplete editional jatszotunk kikapcsoltuk a gépet reggel bekapcsoltuk és nem inditotta sőt még felse ismeri a gép a lemezt
akkor vettem észre hogy van rajta 1 repedés ez valahogy javitható e ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs