- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
v!ct0y
veterán
válasz nokia párti #34199 üzenetére
Csak olyan laggok vannak benne.... 1mp késés simán van. De asszem van 2 nap multi trial ha nem ütöd be a kódot. Legalábbis amikor megjelent akkor így volt.
-
MasterMark
titán
Mennyibe fog kerülni ez az új super slim PS3?
Switch Tax
-
Nekem megy rendesen a PS3 Media Server.
Amikor tavaly állitgattam,nekem elég hamar sikerült,de ne kérdezzétek hogyan,mert már nem emlékszek -
-
leslieke
Jómunkásember
válasz MasterMark #34205 üzenetére
Milyen codec kell hozzá? Hová kell telepíteni?
Mkv-ba ágyazott feliratot ki lehet választani?A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
MasterMark
titán
-
DM-Fan
nagyúr
válasz leslieke #34212 üzenetére
Nem fogsz tudni beágyazott feliratokat kezelni, mkv-ból is csak a régebbi codec-verzióval készülteket transzkódolja a Media Server alkalmazás, csomó 4.1-es profilúval már nem tud mit kezdeni, 5.1 profilról ne is álmodj, sok film így eleve el sem indul, a natív mkv-támogatás pedig ugye unblokk hiányzik a gépnél, nem támogatott formátum. Csak a szívás van vele, ráadásul a PC-nek is mennie kell, hacsak nem transzkódolod a filmet mpeg-be és másolod fel a PS3 belső HDD-jére, de az meg megint macera, ráadásul ha feliratot kell beleégetni a filmbe (nincs felirat-támogatás ugye), akkor rengeteg idő is. Sokkal egyszerűbb már akár egy 11-12 eFt-os külső médialejátszóba beruházni, az már mindent visz, feliratokat is kezel, funkciókban is sokkal gazdagabb. Sok ősz hajszálat meg lehet spórolni, tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
leslieke
Jómunkásember
-
MasterMark
titán
Szerintem a legegyszerűbb a PC-t rákötni a TV-re.
Switch Tax
-
Na megvettem Vaterán a Metal Gear Solid 4-et 3500ft-ért.
Annyi a bibí hogy akitől vettem,1 hét múlva jön haza a nyaralásról,és csak akkor mehetek érte.
Tudom régi játék,de eddig mindig volt más ami jobban megtetszett.
Valaki esetleg játszik mostanság vele?
Mi a véleményetek róla? -
LordAxwell
senior tag
Helló!
Nah végül sikerült megoldani, a javat- is át kellett engedni a tűzfalon és így most megy, de viszont a filmek szaggatnak... itt gépen ha vlc-n nézem őket akkor teljesen yó, de ha itt gépen a kmplayer-el nézem őket akkor itt is szaggatnak, milyen codecet rakjak fel, hogy ne legyen szaggatás?
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
válasz LordAxwell #34217 üzenetére
Véletlenül nem az internet kapcsolat miatt szaggat?
Mert wifin keresztül én ha nézek Blu Ray filmet akkor van hogy beszaggat hogyha megy az utorrent a laptopon.Div-x-nél nem szokott lenni szaggatás,de lassan lehet beletekerni a filmbe,és van hogy megszakad a lejátszás ilyenkor.Pedig 15 megás netem van. -
LordAxwell
senior tag
válasz perge666 #34218 üzenetére
Hát, nem hiszem hogy gond lehetne ezzel, csak nem olyan szar a 120megás upc.
Codec gond lesz, mivel írtam is hogy a gépen ha kmplayer-en akarom lejátszani valamit akkor ott szaggat.. de vlc-n nem
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
dilipok
veterán
válasz LordAxwell #34220 üzenetére
de itt nem szamit hogy milyen neted van... miert is szamitana?
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
nokia párti
őstag
válasz DM-Fan #34200 üzenetére
Na megvettem az MK9-et Ks-ből vadi újonnan, és azt mondta az eladó, hogy az "újabb" kiadások nem kérik az online pass-t, és valóban simán elindult az online semmi kódot nem kért. Na mind1 a lényeg, hogy működik. Egyébként a játék sokszor beakad/beszaggat nálatok is? Pláne fatality közben.
Ezt a baját leszámítva a játék zseniális, nagyon jó ötlet volt a Sony-tól Kratos berakása. -
MasterMark
titán
-
LordAxwell
senior tag
válasz MasterMark #34223 üzenetére
Az merre van?
-
MasterMark
titán
válasz LordAxwell #34224 üzenetére
Valahol a beállításoknál, de a wifi az így is kevés lesz neki.
Switch Tax
-
LordAxwell
senior tag
válasz MasterMark #34225 üzenetére
De nem mindegyik film szaggat!
Minek a beállításainál?
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz LordAxwell #34217 üzenetére
Semmi köze az akadozásnak a netsebességedhez, a netkábelt akár ki is húzhatnád a router-ből, akkor is menne a PS3-PC kapcsolat.
Codec-probléma sincs, ugyanis a PS3 Media Server önmagában képes a transzkódolásra, a PS3 meg simán lejátssza az mpeg2-be konvertált stream-et. Ami miatt szagathat, az a WiFi sávszélességed. Hacsak nem N-es, dual-broadband router-ed van, akkor kevés a sávszél a komolyabb mkv-k/BD átjtszásához. Próbáld ki kábellel, úgy menni fog! Ami meg jobb mkv, az úgysem fog menni sem kábelen, sem WiFi-n.nokia párti: nálam egyáltalán nem akadozik az MK9, se fatality alatt, se máskor.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz r3dsnake #34228 üzenetére
Ez így van, de alavetően sok G-s router csak elméletben tudja a G-sebességet, ezért jelenthet pár megabites javulást az N-es router, ami a G-sebességet teljes egészében ki tudja nyomni. De valóban, ezért is érdemesebb inkább egy N-es WiFi-s médialejátszót használni ilyen célra, vagy pedig eleve kábelezni.
Get Moded!
-
Injun
senior tag
Mit jelent az egy BD filmnél,hogy PS3 kompatibilis?
-
-
papajoe007
tag
válasz LordAxwell #34233 üzenetére
Hy!
Psen be lehet állitani youtube vidok felbontását?PlayStation3 Slim 320Gb
-
Edgeri
senior tag
válasz papajoe007 #34234 üzenetére
HD-ben szeretnél videókat nézni? Arra ez a megoldás: LINK.
Üdv, Edgeri
-
-
törölt tag
Sziasztok! Németországból rendeltetek már valamit? Az Uncharted trilógiát szeretném amit csak náluk kapni. Ismertek valami online boltot? És vajon angol nyelvű lesz a cucc?
-
chubii
senior tag
válasz #42308056 #34239 üzenetére
Ausztriában vettem az Uncharted első 2 részét, és mind a kettő angol nyelvű. A nyelv miatt szerintem nem kell aggódnod.
ui.: A játékaim 80%-a Ausztriából van. Egyetlen játékom német nyelvű, de azon fel is van tüntetve, hogy " Komplett im Deutsch".[ Szerkesztve ]
It's gonna be legen - wait for it - dary!
-
Baga1983
senior tag
Ok, köszi.
-
Ocarina
aktív tag
Meghívtak LBP Karting betara.
Kíváncsi vagyok milyen, vártam már egy Mario Karthoz hasonló játékot PS-re.Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
papajoe007
tag
Msn létezik psre?
PlayStation3 Slim 320Gb
-
Edgeri
senior tag
-
james001
veterán
Szerintetek egy PS3 Slim 320 GB gépet mennyiért lehetne elpasszolni? Doboza sajna nincs meg,de minden tartozéka megvan,a HDD-n egy csomó játékkal,és plusz egy lemezes játékot is adnék hozzá (Stranglehold.). A gépen van egy Uncharted 3-as matrica. 50-60 között lehetne kb? Gondolom 70-ért nem nagyon vinnék...
https://psnprofiles.com/kazama001
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest