- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz Voldemords #35800 üzenetére
Akkor ennyi.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
jookomak
őstag
válasz Voldemords #35796 üzenetére
Blu-ray-t csak lemezről olvas. Pendrive-ra hogy fel tudtad rakni, az azt jelenti, hogy nem fat32 a pendrive, ezért nem is látja egyáltalán. Fat32 fájlrendszerre meg nem lehet 4 gb-nál nagyobb fájlt felrakni. Meg ha fel is lehetne, akkor sem vinné a ps. Megoldás vagy kiírod, vagy veszel inkább egy médialejátszót, ami sigma chipsetes.
F.B.I.: Ha még nincs, illetve nem volt géped, akkor a gt5 és az uc3 kötelező mellé, szóval szerintem megéri ez a pakk.
[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
válasz kelzsoca #35802 üzenetére
Kösz de nem akarom a régebbi slimet, mert ezzel olcsóbban is jövök ki ha a játékokat eladtam, továbbá ha megyünk májusban külföldre,jobban befér a bőröndbe, illetve utáltam szétszedni és takarítani a régi 120Gb-os slimemet . Ezen egyszerűbb a fejhez hozzáférni és cserélni majd a későbbiekben ha lejárt a gari, mivel support egy kicsit gyengébb, mint az MS-nél.
jookomak:
Régebben volt gép, pont a GT5 miatt vettem meg anno de nagyot csalódtam benne a hosszú várakozást követő produktum miatt, ezért eladtam, az UC2 meg jobban bejön a multija miatt, mint a 3 de ez a gép a gyereknek lesz, LBP és Ratchetek miatt meg 1-2 exkluzív nekem, én inkább LIVE-on tolom (6 éve) .[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
WhiteWalker
nagyúr
az Uncharted Trilogy ha jól láttam csak az alapjátékokat tartalmazza ugye? - ahogy néztem az árakat, még így is megérné megvenni egybe friss ps3 tulajként,mivel egyik része sincs még meg
-
james001
veterán
Tud valaki üres PS3 játék dobozt szerezni,vagy tudja valaki lehet venni ilyet valahol? Csak mert megvettem az U3 GOTY Edition-t és ugye drága Sony rárakott egy fehér kispapírt (ahogy a legtöbb PS3 only játékon is van ilyen),és számomra nagyon idegesítő hogy nem látszódik Drake fél arca
https://psnprofiles.com/kazama001
-
supercow
őstag
válasz james001 #35810 üzenetére
vaterán láttam már PS3 tokot és bluray tokot is régebben. nézz körül szerintem most is van.
meg is van 400Ft/db.
[ Szerkesztve ]
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
kelzsoca
félisten
válasz WhiteWalker #35809 üzenetére
Szerintem semmiképpen ne hagyd ki, ha szereted az ilyen játékokat, kötelező darab, ráadásul PS3 exluzív címről beszélünk, és a PS3 pályafutásának egyik legjobb játékáról.
-
Bogyi007
veterán
válasz james001 #35810 üzenetére
A tokról ha le tudod szedni a ragacsos papírt akkor utána a tokot kend át vastagon átitatott körömlakklemosós papírzsepivel (nem muszáj acetonosnak lennie), és is így szoktam megtakarítani az 576-ban használtan vett játékok tokjait amire ráragasztanak árcédulát.
Nálam ez mindig tökéletes eredményt ad.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
mr.dana
aktív tag
válasz vaksi8 #35755 üzenetére
hát tegnap este vagy 4 X fagyott le a gépem , a tököm se érti mi a fos van ,, eddig össz vagy 3X fagyott le a gépem 2,5 év alatt ...
végül nem is tudtam játszani , holt ideg lettem , kezdi avval hogy percekig nem ad ellenfelet , "IDÉNYEKBEN" pl . aztán meg ha ad , ott szopat az üres pályán , ahonnan végül persze kilépsz ill ha elindulna mégis a játék , na akkor szokott lefagyni , de már meccs közben is fagyott ...
ma reggel megint ezt csinálta , aztán nagy nehezen játszottam 2 meccset ... -
olbaidhun
őstag
Elég kevés az infó, lehet ez túlmelegedés is.
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Ha szerzek egy külső HDD-t,és rákötöm a PS3-ra,akkor a PSPlusos játékokat rá tudom menteni vagy csak a belső HDD-re lehet?
-
-
törölt tag
10 év pc után arra gondoltam, váltok ps3-ra. Kicsit félve teszem, mert egyáltalán nem értek hozzá.
Van most egy Fujitsu Siemens ScaleoView L19-2SD monitorom, ami dvi-d és dsub kimenettel rendelkezik. Ehhez lehetne csatlakoztatni a gépet? -
leslieke
Jómunkásember
válasz #78687232 #35827 üzenetére
Én is PC-ről váltottam, gyorsan meg lehet szokni a kontroller kezelését. Hogy a klasszikus idézzek: A királynét megölni nem kell félnetek, jó lesz..
Monitorral is használható, de csak HDCP-képes DVI/HDMI csatlakozású monitorral képes együttműködni. Tehát ha csak sima VGA-bemenetes (D-SUB) monitorod van, akkor nem tudod használni vele! [link]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
-
Sehogy se lehet megoldani a 4GB-nál nagyobb fájl másolását?
Ha nem az fasza,mert nekem már érkezik a 2 db 200gb-os 0 perces HDD -
-
-
-
Én már legalább 25-30 HD felbontású filmet töltöttem le laptopra,és néztem meg PS3-al Media Server segitségével.Mindet tökéletesen játszotta.
Pont azt az 1%-ot töltöttem volna le?
Csak mostanában elkezdte Media Serverrel rosszul játszani a filmeket,azért gondoltam ezt a külső HDD megoldást. -
DM-Fan
nagyúr
válasz perge666 #35839 üzenetére
Miért nem veszel 10-15 eFt-ért egy hardveres, külső médialejátszót és abba teszed/arra dugod a HDD-t?! Lejátssza az mkv-t, BD-ISO-t, FLAC-ot, normálisan kezeli a feliratokat, adott esetben hálózaton keresztül is jól működik, kicsit több pénzért pedig még olyat is kapsz, amivel letölteni is tudsz, normális távirányítót kapsz hozzá és még a HD-hangnormákat is normálisan kezeli. Nincs szentségelés, nincs idegbaj. Komolyan 2012-ben akarsz HD-kijelzőn DivX-et nézni, meg fájlt darabolni? Ráadásul akkor még a PS3 fogyasztásáról és zajszintjéről nem is beszéltünk, ami médialejátszás közben megintcsak luxus, mikor egy médialejátszó kevesebb, mint tizedét eszi és cserébe még néma is, mivel full passzív.
Mindenre célhardvert emberek, célhardvert! A PS3-at hiába hirdették annak: médialejátszásra ma már konkrétan egy okostelefon is alkalmasabb, mint a PS3! Amire azt mondják, hogy mindenre jó, az többnyire semmire nem az. A PS3 fő funkciója a játék, ne is nagyon akarja senki másra használni, mert szentségelés és idegbaj lesz a vége![ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
válasz DM-Fan #35843 üzenetére
Már erről beszéltünk 2-3 hónapja,akkor majdnem meg is gyöztetek/győztél hogy vegyek egyet.
Annyi a bibí hogy nem szeretnék csomó dobozt a tv alá.
A házimozit,PS2-t,Xboxot már elpateroltam itthonrol,szereztem a PS3-hoz gyári távirányitót is.Engem az áram fogyasztás nem zavar,nem 100 000ft-okról van szó.
De nagyon elgondolkozok ezen a médialejátszó dolgon megint!! -
DM-Fan
nagyúr
válasz perge666 #35846 üzenetére
A legtöbb médialejátszó olyan pici/könnyű, hogy akár föl is fogathatod a TV hátuljára.
Mellesleg én inkább elviselek egy "dobozt" - ami esetemben ráadásul fekete szálcsiszolt alumínium, kvázi egy minimalista fémtégla, ami még rohadt jól is mutat - annak érdekében, hogy tökéletes és szenvedésmentes legyen a médialejátszás és semmilyen formátummal ne legyen gond. Ráadásul Youtube kliense is van, ami HD-ben játssza az úgy fönn levő videókat, plusz ott van benne a Picasa, meg miegyéb más hálózati szolgáltatások. Kezeli hálón a PC-t, a NAS-t, WiFi-n keresztül pedig mobil eszközről is lejátszik bármit. Az eszközeim saját távirányítóját meg már rég elhánytam a fiók mélyére és vettem egy Harmony 600-at, mindent azzal vezérlek, felprogramoztam makrókkal, így minden activity egy gombnyomás: egy gombra bekapcsolja a TV-t, az erősítőt, a BD-lejátszót, megfelelő bemenetre váltja a TV-t is és az erősítőt is, valamint kinyitja a BD-lejátszó ajtaját. Csak be kell tennem a lemezt és nyomni egy play-t és már indul is a film.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
james001
veterán
Itt már feltettem a kérdést,de eddig nulla válasz,ti tudtok rá mondani valamit?
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest