- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
supercow
őstag
válasz v!ct0y #35300 üzenetére
Szerintem rendeld meg, akkor ezen az áron kell adniuk ha megérkezik, ráadásul félretesznek neked egy példányt. Volt már náluk előrendelésem és betartották a kiírt árat (Kingdoms of Amalur), pedig az utolsó héten még látttam hogy emelkedett egy ezressel.
Én a Dishonored-et nézem náluk nagyon, mert magyar feliratos és asszonynak tetszene a lopakodás...In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
MrPG8
aktív tag
válasz balazs8907 #35299 üzenetére
Igazából ez a te döntésed. De csak akkor lesz érdekes, ha ásik PS3-ra is be akarsz jelentkezni, mivel nem fogja engedni neked.
Igen, a deaktiválás a játékokra is kihat. -
törölt tag
A konzolomon ma azt vettem észre hogy mikor berakom a lemezt (és már félig bent van) akkor picit rá kell segíteni hogy bevegye a konzol mert ha nem csinálok semit akkor csak pörög a lemez miközben félig bent van Ez normális hogy nekem is tolni kell befele a konzolba mert eddig mintha mindig magától szedte volna be akadály nélkül
[ Szerkesztve ]
-
Dolby
senior tag
PS3 tönkre mehet frissítés közben ha azinternet kapcsolat megszakad? A gép 72%-nál leállt és a következő hibakódot írta ki: 8002F1F9, lecsatlakoztatták, újra próbálták indítani, ezt követően a 8002F281 hibakódot adta.
Nem úgy frissít, hogy letölti a frissítést majd ha ez sikerült indítja el magát a telepítést?- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
ldave
félisten
Wii U-s bejelentésen kapva elgondolkoztam a Bayonetta beszerzésén, azonban a megjelenést követő tesztekben eléggé sok problémáról írtak technikai fronton a PS3 verzóval kapcsolatban (sok töltés, framerate gondok). A kérdésem az lenne, hogy ezeket javították később a patch-ek során?
A Slime draws near! Command?
-
MrPG8
aktív tag
Ezek szerint tönkremehet sajnos... Ilyen megoldást találtam rá:
-take out the hard drive
-connect hard drive to pc (running windows 7 64bit, but any windows os should work without other software)
-open up disk management - in win7 it asked me to make a master book record, so I did.
f-ormat in NTSF - that's right, NTSF - don't use quick format
-get the rom of whatever version you were on before you upgraded - i had to search, but i found the us 3.30 rom
-copy that rom to usb drive in folders PS3 ==> UPDATE ==> put rom named PS3UPDAT.PUP here
-shut down pc, take out hd, take usb drive too
-put hd back in ps3, put usb stick in ps3
-boot ps3
-a screen will pop up. press select + start
-another screen (i think) later, press select + start
-configure your ps3 setup - doneEz elvileg mindenkinek megoldotta a problémát. Nem annyira nehéz, mint amilyennek tűnik, viszont az összes adat elveszik... Ha mégsem akarsz vele szórakozni, akkor vidd vissza gariba és megcsinálják.
Ha mégis magad szeretnéd és elakadnál nyugodtan írj priviben.
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
nekem megvan mar par eve, de meg nem tapasztaltam a toltes es framerate problemakat. Nem tudom hogy ezt a patchek javitottak, vagy csak en nem vagyok tul figyelmes ebben a tekintetben, de tuti hogy nem zavaro.
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Brian_GT
őstag
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
-
Gebriel
veterán
Resi 5 mióta FPS
Vagy valahol lemaradtam?Más: [link] PS3 megjelenésével valamelyik reklámban fel tűnt ez a szemüveg. Aztán semmi hír, se jelzés, hogy lesz belőle valami.
Erre most amikor már új generációról beszélnek, bedobják ezt a szemcsit.
Hosszú életciklusa lehet még a PS3-nak. -
balazs8907
tag
Elszeretném adni a gépemet néhány kiegészítővel. Lenne is rá vevő csak nem tud érte annyit adni amennyit ér a psn acc-al együtt. Szerintetek eltudom adni külön a regisztrációmat?
Amit tudni kell róla: Most szeptember 12.-étől van 1 éves psn plusz előfizu továbbá 3 teljes játék megvásárolva: crisys2, uncharted2, gta eflc. Mindenről van kép a hírdetésemben. -
Gebriel
veterán
válasz balazs8907 #35314 üzenetére
Mennyiért akarod külön eladni?
-
Gebriel
veterán
válasz balazs8907 #35316 üzenetére
Játékok darabja 5k szerintem egy kicsit sok, még az Uncharted 2 elmegy, de a Crysis 2 max ha 3500ft ér lemezesen. Mellé nézzük, hogy jelenleg az éves tagság 11500ft és akkor a saját acc.-omon van az eddigi elért trófeákkal. Na meg ha vevőnek nincs is szüksége azokra a játékokra? 2500ft Font az még oké.
Szerintem 15.000ft kérsz érte nem sokáig marad a nyakadon. Vagy kivársz.....ami 19.000ft is jó vétel, ha bele szaladsz olyanba akinek ilyen igénye van...A nagy számok törvénye alapján meg, meg van az esélyed.
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz balazs8907 #35318 üzenetére
Oké én értem, de Te a psn+ előfizudat, ennyiért annak tudod csak eladni akinek pont EZEK a játékok kellenek.
És pont nem érdekli a mostani acc-ja. -
rocket
nagyúr
Zavvin valoszinuleg veletlenul a sima Sleeping Dogs (34.95 font) helyett a Limited Edition arat irtak at 29.95 fontra, rendeltem egyet, kivancsi vagyok kuldik-e, vagy Magyar stilusban adjak elo a dolgot valami hazugsaggal kimagyarazva
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
manutdzoli
senior tag
SZiasztok!Nem akarok zavarni,de épp játékvásárlás előtt állok.Természetesen PS3-am van,a játékok pedig
Atari Test Drive: Ferrari Racing Legends PS3
Atari Test Drive Unlimited 2 PS3Szerintetek melyik a jobb játék?Imádom a Ferrarikat,de nem tudom melyiket vegyem meg.
Köszönöm a válaszokat!
manutdzoliFORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
jookomak
őstag
válasz manutdzoli #35323 üzenetére
A gran turismo-t, ha még nincs meg.
-
james001
veterán
válasz manutdzoli #35323 üzenetére
TDU2 jobb. A Ferrarisban az a baj hogy nincs benne törés,meg eléggé gagyi a kinézete (állítólag) belülről.
De ha mindenképpen jó autós játék kell,akkor inkább azt vedd meg amit az előttem szóló is írt: Gran Turismo 5!!https://psnprofiles.com/kazama001
-
Brian_GT
őstag
válasz supercow #35286 üzenetére
Tudna valaki olyan segíteni ebay és amazon rendelések kapcsán aki már rendelt így?
Esetleg érdekelne ez a pack, de soha nem rendeltem még így külföldről...azt sem tudom hogyan kell meg az árakkal sem vagyok tisztában mi mennyiben fájna ( szállítási díj stb.)
Ha valaki privátban segítene ebben nagyon megköszönném.
-
törölt tag
Just Cause 2 ? mennyire szórakoztató ? Sandbox kedvelőknek ajánlott ?
-
törölt tag
újra előjött a problémám a lemezbefogadásával kapcsolatban a meghajtóm most megakarja magát adni lassan ?
-
ldave
félisten
Van valahol egy lista, ami az online pass-os játékokat tartalmazza?
A Slime draws near! Command?
-
-
Brian_GT
őstag
válasz perge666 #35332 üzenetére
Perge, azt hiszem te írtad, hogy használod sokat az auto kikapcsolását a PS3nak letöltéskor.
NAgyon nem szoktam én mert lejön mikorra kell.
A kérdésem az lenne, hogy ez most akkor hogy müxik?
Megy a letöltés háttérben, rámegyek hogy kapcsoljon ki letöltés után és leáll ha letöltötte?
Meg fel is rakja mielőtt kikapcsol? Mert azt nem írja csak, hogy download.Meg egy olyan kérdésem lenne, hogy nekem be van tárazva 4 letöltés, de ebből csak 1 van aktív letöltés alatt, többi pauson-on. Akkor ő csak az aktívat veszi figyelembe és ha az kész leáll? Nehogy nekem itt leszedje mind a 4et előbb Sohasem kapcsol ki.
Köszi előre is a helpet.
-
Brian_GT
őstag
Az ebay és amazonos rendelésekkel kapcsolatban, mivel kevés reakció jött.
Hogy éri ez meg a magyar embereknek mikor én pl megnéztem a Journey Collector Edition játékot ami után érdeklődtem és köszi a linket akitől kaptam...nos ott az amazonon kifizetem magát a játékot és 37 fontért jön el ide a csomag. Hát drágább mint maga amit rendelekEz akkor hogy most?
Elmentem az ebayre...ott meg uk-ban nincs a játék...de Amerikából megtudnám kérni...ott meg azt írja 6 dollár. Az meg nekem irreálisan kevésnek tűnik tekintve honnan jön.Most akkor ez hogyan van? Pls segítsen aki járatos ebben mert sohasem rendeltem így de ha ilyen kacifántos ez után sem fogok úgy érzem
-
dilipok
veterán
válasz Brian_GT #35337 üzenetére
Belerakod a "kosaradba" es mielott barmit is kellene fizetni, kiirja reszletesen, hogy mi mennyibe kerul. Privatban pedig mar atkuldtem a postaktget listazo oldal linkjet. Amit a keresesnel latsz az a termek ara, arra jon meg a postaktg.
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
rocket
nagyúr
válasz Brian_GT #35337 üzenetére
Itt 24.95 font a jatek, 2 font a postakoltseg es Angliabol jon, jelenlegi arfolyamon kb. 9500ft.
Regisztralsz Ebayen, es Paypalon (leiras rola), aztan megrendeled, kifizeted, es varod megjojjon
B verzio megkersz valakit aki segit megrendelni, pl. itt Wiiner_hun.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Megjelent psn-en a double dragon neon (commodore64-en nagy kedvencem volt ) és most psn plus os előfizetőknek ingyenes a letöltés,viszont nekem nincs előfizum.
Hogy tudnám az én gépemre rájátszani,mondjuk egy olyantól akinek pl van psn előfizetése? -
válasz #79125504 #35333 üzenetére
Szerintem a játék elég egyhangúra sikeredettAlig 2 óra játék után nem vágyakozok utána!
Nekem az első része annó sokkal jobban bejött.
Nekem teljesen ugyanolyan eddig mintha minden küldetés ugyanaz lenne.Jól jönne egy kis változatosság.Majd még játsszok vele,hátha változik a helyzet,és leírom mik a tapasztalatok. -
válasz Brian_GT #35336 üzenetére
Az úgy működik hogy letöltés után fel is telepíti a játékot,és nem csak az aktív letöltést fejezi be,hanem az összeset ami függőben van!
Én úgy csinálom hogy mondjuk este mikor már nem játszok,beállitok 1 vagy 2 játékot hogy szedje le/mérettől függ/,és reggel meló előtt bekapcsolom a kipihent,lehült gépet,és megint beállítom hogy töltsön le játékot.Mire hazaérek délután már csak játsszani kell
Mert ha úgy csinálom hogy játék közben töltök,akkor a játékok többségénél megáll a letöltés a multi miatt!Ezért az én variációmnál folyamatos a letöltés -
heim
tag
Kipróbáltam a Ps+. Érdekes dologra lettem figyelmes, Beállítottam, hogy, minden nap 19.00-20.00 között mentesen online. Azt vettem észre hogy, a gép bekapcsol abban az időpontban. Eddig kétszer láttam a bekapcsolást, és gondolom ment, majd lekapcsol, de nem vagyok benne biztos, hogy nem a macska lépet rá a távirányítóra a kanapén....de mondjuk akkor le is kapcsolta? Szóval azt szeretném megkérdezni van ilyen mentési opció standby módban is vagy én láttam rosszul?
Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb (PSN ID: Heimsz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest