- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz FuRiONight #34527 üzenetére
Mint írták mások is most már csak 2 gépen lehet megosztani a letöltött tartalmakat, ebből ofkorsz az egyik a saját géped, de itt a gépen levő másik profil is - ami lehet más országbeli profil is - használhatja.
Megszüntetni is lehet ezen megosztásokat akár online felületen hathavonta minden korlátozás nélkül, más esetben csak a konzolról lehet megszüntetni a megosztás(oka)t.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
molnarpeter
nagyúr
Ha valaki szeretne KontrolFreek-et, írjon egy privit. Több emberes rendelésről lenne szó, hogy olcsóbb legyen a posta
mp
-
gyuromoj
veterán
válasz molnarpeter #34554 üzenetére
Ha megmondod hogy mi ez, akkor eldöntöm hogy kell-e nekem vagy nem.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
törölt tag
-
Ocarina
aktív tag
Modern Warfare 1 is olvasófejgyilkos?
Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
-
Gebriel
veterán
Érdekes a téma.
Jó páran, köztük én is. Úgy tartjuk felesleges vaklárma az egész. Két okból is. Az első mert van garancia a gépen akkor minek féltse az ember, ha elromlik úgy is meg javítják. Másodszor mert több száz óra COD-zás után sincs semmi baja a gépemnek, se azoknak a usereknek akikkel együtt tolom elég rég óta.
A másik oldal meg azt mondja, hogy ezekel a bizonyos játékokkal nem gyilkolják a gép léptetőmotorját, megkímélve azt, hogy tovább bírja.
Listát megtalálod ha használod a keresöt![ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Ps3-at vagy xobx 360-at érdemesebb venni?
Válaszokat előre is köszönöm.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
törölt tag
válasz L_YKing #34569 üzenetére
Mozgásérzékelő: kinect vs Move:
sokakat nem érdekel egyik sem, ha téged érdekelne:
kinect inkább a casual játékosokat célozza meg (mivel kontroller nélkül egy hardcore játékot lehetetlen irányítani), míg move inkább a hardcore játékosok játékszere lehet.
Nézd meg melyikekhez adtak ki olyan játékokat, ami neked tetszik, és az alapján dönts (mivel egyik sem rossz, csak teljesen más).Nézd meg az exkluzív játékokat, hogy melyek tetszenek jobban.
A PS3-nak 3-4x annyi exkluzívja van, de ha egyik sem tetszik akkor a mennyiség tökmindegy (xbox: Halo, Gears of War, Alan Wake, Forza, kb ez az összes, PS: Uncharted, MGS, Resistance, Killzone, GT5, God of War, Heavy Rain, és ez még csak a töredéke).Meghibásodás: PS3-nál nagyon ritka (csak a 60 gigás fatnek volt YLOD), Xbox Slim-nél meg szintén ritka, nem is hallottam még 3led-es slimről, szóval ez döntetlen.
Joystick: mindkettő kényelmes, mindkettőhöz hozzá lehet szokni, ps3 joystick-ja talán nagyon kicsivel "pontosabb", de ez alig észrevehető, viszont a sixaxis egy piros pont, de ne joystick alapján válassz konzolt, legyen ez is döntetlen.Live vs PSN: mindkettő jó, mindkettőn laggmentesen lehet játszani.
Live fizetős, cserébe kapsz pár extra szolgáltatást (aminek játék szempontjából semmi haszna), PSN viszont ingyenes.Grafika: ha 3D érdekel, akkor ps3, ha nem, akkor mondhatni ugyanaz, hatalmas különbségek nem lesznek.
Multimédia: itt ps3 az egyértelmű nyertes. Blu-ray, filmek, zenék, képek egyszerűen, 3D filmek, stb.
[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
válasz L_YKing #34573 üzenetére
Ps2 re is adnak ki még játékot. Mindkét platformra kb ugyanannyi játékot adnak. Legtöbb játék mindkét gépre megjelenik. Vannak Exclusive játékok is amik csak box vagy ps re jelennek meg.
Ilyenek PS3 ra pl: Unchartel, God Of War, Little big Planet, Gran Turismo...stb. Ezeknek marha jó a grafikája meg maga a játékok is jók. Az exclusive játékok alapján érdemes dönteni.[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz L_YKing #34569 üzenetére
Mondjuk vicces ezt a PS3 topikban kérdezni... Szerinted mit fognak mondani?
Van erre másik téma: Melyik konzolt válasszam?
Viszon Francis89 írása eléggé korrekt, de közel sem pártatlan.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
ldave
félisten
válasz MasterMark #34575 üzenetére
Abban témában lehet kéne írni egy jó kis 1. hozzászólást, melyben leírja pár hozzáértő a választott konzoljának előnyeit és hátrányait, hátha 10-ből majd 1 ember elolvassa
A Slime draws near! Command?
-
Nekem volt mindkét konzolom,jelenleg PS3 van,meg nem is tervezem a cserét.Szerintem mindkettő jó!Mindenki döntse el maga hogy kinek melyík a jobb.
-
Zigur
senior tag
-
Gebriel
veterán
válasz MasterMark #34575 üzenetére
Annyira pártatlanul írta, hogy elakarja cserélni a PS3-ját, Xbox360-ra.
-
tDr1v3r
veterán
válasz #79125504 #34571 üzenetére
Szerintem a Killzone meg a Resistance eléggé sabloncímek... szerintem semmi olyat nem tudnak felmutatni amitől annyira kiemelkedő lenne (mondjuk a Killzone tetszik, de akkoris), tipikusan olyan cím ami "jó ha van" alapon említhető mint exxklúzív játék.
Meg GT5 eléggé csalódás lett nekem (valahogy sokkal jobban adja a 4 nekem hangulatilag), több ponton is csúnya mint a fene. Pedig azért volt remény, amikor kijött a Prologue...
Én személy szerint igazán erős exxklúzívnak a Ratchet and Clank, Little Big Planet, Uncharted, God of War címeket tartom, na meg majd a Last of Us-t... csak kérdés hogy ott milyen lesz a final produktum. Mert videó alapján nagyon ígéretes...
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
supercow
őstag
Aki félti az olvasófejet vegye meg digitálisan Storeból...
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
Injun
senior tag
válasz Gebriel #34568 üzenetére
Azt akarod mondani,hogy vannak olyan emberek akik azért nem játszanak olyan játékkal amivel szeretnének mert valaki valahol mondta állítólag,hogy attól majd egyszer talán elromlik a gép? Ez durvább az összes plazma tévés/Galaxy s 2 riogatós témánál. Tökéletesen nem értem az embereket.
-
gyuromoj
veterán
Ma a végére értem az Uncharted 3-nak. A trilógia kötelező mindenkinek. Egy-két helyen szinte csak bambán ültem a TV előtt és ámultam a grafikán. 9h 13m volt az eltöltött idő.
Bele se merek gondolni hogy ha lesz nextgen Uncharted széria az hogy fog kinézni.
Egy esetleges megfilmesítés érdekelne, simán korrekt sztorit lehetne csinálni pár részre, esetleg a trilógiát ültetni át a vászonra egy az egyben.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
-
L_YKing
addikt
a MAN vs WILD-ot valaki végigvitte?Érdekelne ez a játék.
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
törölt tag
Nekem is ajánlhatna valaki jó játékokat. Mert valahogy PSN Store-ba semmi jót nem találok.
Utoljára amivel játszottam és a végén azt mondtam hogy ez egy király játék volt az GTA IV, RDR, Mafia 2 Directors Cut.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Bunyos játékra adnátok javaslatot? K1, mma stilusura? Nezegettem aukcios opdalakon parat, csak nagyon gyerekcipobe jarok meg.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
válasz Edgeri #34592 üzenetére
Dead Space jó game?
Hallottam már róla hogy király horror-fps játék,de az ilyen űrös játékokért nem vagyok odáig.Meg néztem 1-2 videót róla youtube-on,de nem nagyon fogott meg.Pedig az 1.része magyar feliratos.Sokat gondolkoztam már hogy beszerzem,de még sohasem szántam el magam!Most is szeretnék beszerezni legalább 1 játékot csak vacilálok hogy melyk legyen:
UC3,LBP2,Driver San Francisco,Dead Island.................. -
DM-Fan
nagyúr
válasz perge666 #34594 üzenetére
A Dead Space az egyik legnagyobb játékélményem volt PS3-on. Igazi "sz*risbelédfagyúgymegijesztléptennyomon" sci-fi horror. Nagyon jó (nyomasztó) hangulata van, igazi sci-fi-s egyedüllét, magadra-utaltság érzésed van, néha már-már reménytelen, de valahogy mégis mindig túléled. Csak akkor ajánlott, ha bejön a műfaj (pl. mozik közül a A dolog, Aliens, stb.).
Az első rész tényleg magyar feliratos, a második már nem, de az még úgy lehet jobb, mint az első rész.Brutálisan jó játék mindkét rész, nálam a top5-ben ott a helyük!
Get Moded!
-
törölt tag
Ti hogy szerettek játékot vásárolni ? (digitálisan) PSN Store-on keresztül vagy inkább megveszitek a játékot dobozos változatba hogy csak ki lehessen tenni a polcra a többi játék mellé vagy mindegy ?
Én személy szerint a dobozos változatot preferálom
[ Szerkesztve ]
-
Most a Mortalt és a GTA 4-t tologatom, de szeretnék valami reálisabb bunyót is. A Persona 4 Arena holnap utánna nézek, köszi a javaslatot . Fps-t nem annyira szivlelem konzolon, a vezérlő miatt, de a gta is szokatlan a bill, eger nélkül.
[ Szerkesztve ]
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest