Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosquitoo
senior tag
Inkább az új Swift. Legalábbis a hátulja.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz Mariann294 #14851 üzenetére
kabbe a f................... meg a többi is. tisztelet a kivételnek!
Bmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
Ricco_hun
senior tag
Hagyjátok már szegény Kisát. Még a végén egy gyenge pillanatában öngyilkos lesz. Az a Harpoon=Maserati dolog nekem nagyon sántít. A Harpoon az az új Dodge Charger (már az FBI is lecsapott ezen modellekre ).
ui.: fantasztikus tag lettem.
[ Szerkesztve ]
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
PaJa1
őstag
válasz Mariann294 #14851 üzenetére
'85
[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
cizoe
őstag
Navan új accom nekem is újra, [PH]cizoe néven, egylőre level 8 csak, még nem sokat tököltem vele, de úton vagyok a siker felé.
xfire nick: cizoe
-
Mariann294
őstag
válasz [HUN]-Kisa #14853 üzenetére
Most neked mi a franc bajod van??!!
-
Mariann294
őstag
válasz [HUN]-Kisa #14853 üzenetére
Most neked mi a franc bajod van??!!
-
cizoe
őstag
válasz Mariann294 #14862 üzenetére
Ne duplázd a hszeket.
600 napos reg és őstag rang felett lehet kérni egyedi avatart, ha nincs a múltadban csúnya dolog a ph-n.
-
Isten88
senior tag
válasz Mariann294 #14846 üzenetére
"PHU" név szerintem megfelelő lenne. Pro Hardver is benne van és a nemzetiségünk is.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz Mariann294 #14866 üzenetére
Szerintem jó lenne úgy, mint a mostani felállás, hogy klánnév elöl, és a nemzetiség a név után. Tehát: pH_Mariann_HUN Ha jól emlékszem a 3G-ből Morphinnak is valahogy így van: |3G| MorPhiN *Cz (Már ha a Cz azt jelzi, hogy Cseh.)
[ Szerkesztve ]
-
Creative997
őstag
válasz Mariann294 #14859 üzenetére
Az a baja amit Ricco írt. Őszintén szólva nekem is ki lenne a tököm az állandó beszólásokkal, lehet le vagy maradva jó pár körrel de Kisát már szarrá szivattuk a helyesírása miatt és ezt már mindenki elfogadta h ő ilyen, ö meg próbálkozik javítani (kisebb-nagyobb sikerrel), tehát sztem e téren hagyjuk már békén...
On: ma hajnali ligám ami most volt (egyébként nem vok részeg....ááááá buli volt...no) egy merő vicc. Tudom menjek felsőbb kategóriába, de azok időpontjai nem jók nekem. Szal még ilyen állapotban is szarrá vertem a mezőnyt, sok hibával és 3mp-el rosszabb időkkel körönként... Persze csak 4en mentünk, de az egyik gyerek menet közben feladta LOL amerikaiak.... Erről ennyit!
[ Szerkesztve ]
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Isten88
senior tag
válasz Creative997 #14871 üzenetére
Én még most sem vágom, mi az előzménye...
-
dokar
addikt
válasz Mosquitoo #14867 üzenetére
mi ez a 3G? elég gagyin hangzik. én PH-t se raknám ki a nick elé, kicsit égő. egyedül a HUN van kint, de ha lenne AP-m névcserére azt is leszedném, mivel nem magyarokkal játszom, mert TA-ban azokba a szobákba ahova én járok nem igazán ütik meg a szintet.
[ Szerkesztve ]
extra - SEXRay
-
[pH]Lacika
tag
Miért tartod égőnek a [pH] jelölést? Ezt a dolgot még valamikor ha jól sejtem Tebee találta ki, aztán csatlakoztunk hozzá. Szerintem meg eddig a pH névvel eddig csak jó, valamirevaló játékosok voltak megjelölve, ha valaki lát egy ilyen nevet tudja, hogy csak fer és jó játékossal játszik. Szerintem mi pH-sok, már kivívtuk magunknak az elismerést.
|3G| miért gagyi? Szintén magas szinvonalú játékosokból áll. (Creative, Mianiak, MoRpin, Dark Riot, stb.)
[HUN] pedig erre hagy ne írjak semmit............................ne tagadd meg a nemzetiséged!
[ Szerkesztve ]
Farkancs! =Werewolf= OBB és PT weboldal: www.obb.zoldneon.hu
-
sanye89
csendes tag
-
[HUN]Dani
őstag
válasz [pH]Lacika #14874 üzenetére
Én is egyet értek veled Laci.
Még annyi hogy én régen egy olyan klánban voltam a Call Of Duty 2-ben aminek ez volt a neve: ..::AmD::.. szerintem ez sem rossz.magyarsrac
-
Mariann294
őstag
Nem maradtam le olvastam egy pár ilyen hozzászólást de ezt nem lehetett kihagyni,bocsi!
[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
Szerencséd, hogy nem voltam ott
Nekem [HUN] van a nevemben, többre tartom mint ha valami klán neve lenne a nevemben. Az majd akkor ha bent lesz a guild system(csapat-rendszer). Magyar vagyok, vállalom. Akiket ismerek magyarokat a játékban a többsége remek versenyző.
Aki meg új PTben az látja, hogy van magyar sárga, akit lehet zaklatni[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
Mosquitoo
senior tag
PaJa: aki meg új PTben az látja, hogy van magyar sárga, akit lehet zaklatni
Igen, ezt tapasztaltam.
Meg amikor versenyben rámköszönnek, hogy: - csá
mire én: - jó tudni, hogy magyarok is vannak itt
erre ő: - nekem könnyebb dolgom volt :] -
Creative997
őstag
hehehe, Paja1 biztos megvert volna, DR (Dark Riot) is "panaszkodott" h ki a franc ez a Paja, soha nem hallott róla és mindig nyer
dokar: csatlakozhatnál a =-NeM-= vagy kik azokhoz? Ők pl csak TA-sak (speciel hajnalban egy ilyen nevű csákót vertem porrá ) De te nem vagy klán fan úgyhogy ez van, de nekem a véleményem a következő:
Amikor elkezdtem akkor sajnáltam h nem raktam be a nevembe h HUN, felvállaltam volna a nemzetiségemet. Most h |3G| lettem megváltoztathattam volna, de már minden magasabb kategóriás játékos tudja h magyar vagyok. És már egész sok pH-HUN nevű emberke mászkál a gammában és tudják a többiek h számolni kell velük mert jó játékosok, letettek vmit az asztalra, akik nevében benne van újoncoknak meg sztem számolni kell azzal h kemény futamokat tolnak, mert sokan meg akarják verni a magyarokat. Miért mondom? Nem 1 külfölditől hallottam h qrva sok magyar van a játékban és nagyon jól mennek! És sztem ezekre büszkék lehetünk! Tehát büszke vok arra h jó a hírnevünk a játékban, segítőkészek vunk; büszke vok a klánomra, mert remek játékosokból áll, akik normálisak, jó fejek és az egyik, ha nem az 1. számú klán...Isaten: emlékezned kell mert volt olyan időszak amikor nyelvtanóra volt pH-n és te is részt vállaltál belőle, az egész ha jól emléxem Kisa helyesírásából indult ki és sokat szivattuk e miatt.
Mindenki elkönyvelte magának ezt és téma lezárva, ne erről szóljon már megint a pH!![ Szerkesztve ]
-
bumbalaci55
tag
válasz Creative997 #14881 üzenetére
Ez így van Creative ahogy mondod. Igazad van, én általában driftelek sokszor és amikor odakeveredik valami külföldi játékos és kiderűl hogy magyar vagyok nemegyszer megkérdezik hogy ismerem e ezt meg azt (nem akarok példálózni de a rankingon ott vannak elől)akik szintén magyarok és én ennek örülök mert tudom hogy a magyarok küzdenek ebben a játékban keményen és ezt más is látja és én is odatenném a nevem elé hogy HUN meg a pH-t is szó nélkül
amúgy nem nagyon vágom még az angolt de ezért is akarok megtanúlni hogy tudjak kommunikálni az emberekkel
[ Szerkesztve ]
(a világon mindenből kettő van)
-
PaJa1
őstag
Most elég szarul mennek a ligák, már az EUban sem tudok nyerni Ez nem az én szezonom.... Jövőre majd összekapom magam. Remélem rászánom majd magamat egy kis gyakorlásra is. Mert meglátszik a gyakorlás, szerencse és a jó hangulat hiánya rajtam ebben a felvonásban NAGYON.
-
lachun
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Rászántam magam a reg.-re ide a Ph-re. A PT-t azért már régebb óta tolom.PT nick: lachun
-
Sp33d
csendes tag
Laci vagy Karibaba tudtok segiteni nekem? Jó beállitás kéne a morellora :S h jobban vegye a kanyarokat. Előre is köszi!
-
-
Mosquitoo
senior tag
Hú, a 4. Driving Challenge az MR-2 GTS-el már nem könnyű... 10 méterrel az utolsó checkpoint előtt lejárt az időm...
-
Isten88
senior tag
Emlékszem, persze, de ez a "kapjátok be a f...***krssscs" reakciója most mire volt? Azt nem vágom most.
-
dokar
addikt
nem fogom én ott reklámozni ezt a fórumot ingyen
ez a klánozódás pedig nekem "egyelőre" komolytalan
a HUN témára pedig: nemzetközi TA szobákban vagyok, ahol nem számít az ország, ergo én nem a magyar játékosokat keresem.
továbbá én a "TA only"-s beállítottságú egyénekkel versenyzem, de itt a fórumon és a HUN előtagosok főleg sim vs-ben tolják, számomra az pedig gagyi. nem akarom, hogy azt gondolják, hogy én is ilyen vagyok.
[ Szerkesztve ]
extra - SEXRay
-
Mosquitoo
senior tag
válasz Mariann294 #14891 üzenetére
Akár most. Összeszedhetnénk néhány embert egy Xplorerhez, ugyanis van új fun class car! Mégpedig egy Bobcat! (A játékban Bobtail).
[ Szerkesztve ]
-
dokar
addikt
válasz Mariann294 #14891 üzenetére
ja akkor bocs
minden este 20 és 24 között lev20+ vagy lev25+ szobában. éppen ezért itt, mert itt nem löknek ki.extra - SEXRay
-
Creative997
őstag
válasz Creative997 #14893 üzenetére
Ez a bobcat fantasztikus...persze a kategóriájában nyertem egy nickname changert, de minek... sztem ez az a gift ami örökre gift marad...
-
dokar
addikt
-
Mosquitoo
senior tag
válasz Creative997 #14896 üzenetére
Ezekszerint jobb, mint a targonca? Biztos azért, mert 4WD-s
-
Mariann294
őstag
válasz Mosquitoo #14892 üzenetére
Mostmár ilyen is van?lol!
Ma nem jött össze mert a gépet csináltam..mostanában ritkábban vok fent..de ha jáccok majd akkor irok megkereslek meg még pár magyart vagy ilyesmi és had szóljon!Dokar:Oké majd egyszer csatlakozom!
De ha igy lenézel minket...tulajdonképpen miért is vagy itt?
Láttam a bocsánatkérést el is fogadom csak kiváncsi vagyok... -
JackShephard
tag
Jön egy 44MB-os patch éppen, kíváncsi leszek mi jön vele?! A Kawanám ma nagyon szépen muzsikált, több Corollást is a sírás szélére kergettem vele szerintem. A Corus után azt hittem nagyon fura lesz, a hátsó kerék miatt, de elég hamar megszoktam. 5 óra játék alatt 1x vertek el, illetve akkor is én magam. Brodway3-on a húzós, több balos ívben,180-nál egyszerűen picit felpattant a járdán, majd több szaltó kíséretében landolt Van ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest