Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axlfsi

    veterán

    válasz Parci #6995 üzenetére

    Azért én bízom benne, hogy valahogy ez a sokat emlegetett 1 hét alatt egymásra- és közös nevezőre találnak az érintettek, ... ha nem és a gugli le is venné, főnixmadárként éledve hamvaiból, talán guglin kívül is megél a projekt, mert borzasztóan hasznos és sokan szeretik.
    (már fut nagyon régóta, sokat fejlesztettek rajta, és már csak az nem tud róla, aki nem akar, szóval a jelenlegi adatokat megvizsgálva - melyeket mi felhasználók nyilván nem látunk, de ha a kompetensek leülnének egy asztalhoz, ezek transzparens információk, szóval nem kellene számolni túl sok kockázati tényezővel, ami az aktív felhasználók számát illeti, ... sőt, a kódot nem ismerem, de talán azt is ki lehetne mutatni, hogy milyen arányban használják, hányan vs. webes böngésző ... biztos vagyok benne, hogy van benne potenciál, nem is kicsi!).

    ui.: még abban is lett/lenne fantázia, ha a fejlesztő alkalmazásban lenne vagy külsősként szerződve (részletkérdés) és az alkalmazás használata Prémium tagsághoz kötve. Mert ez - szerinem - egy olyan NAGY PLUSZ, amihez képest a többi, jelenleg Prémium tagsággal járó privilégium eltörpül. Csodálom, hogy ezt nem ismerte még fel a lapcsalád és annyiból el van intézve az app fejlesztése, hogy "nincs rá kapacitás". Kétlem, hogy ez alaposan át lenne gondolva. Én leglábbis másnap előfizetnék a Prémiumra...

    ˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

Új hozzászólás Aktív témák