- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Szerintem Madoc -al nem érdemes vitatkozni. Ha valaki tudja hogy működik a frissítés, jelen esetben PH appal kapcsolatban, akkor az ő.
Egyébként meg nem Google szerverei nem bírják, szándékosan van fokozatos elérhetőség, ha valami nem várt súlyos hiba csúszik a dologba, ne 5000 ember anyázzon egyszerre. Ezt fejlesztő dönti el hogy felhasználó bázis hány százaléka kapja épp meg. Ha nincs tömeges negatív visszajelzés, akkor szépen pár nap alatt kimegy 100% nak. Igazából a felhasználók védelme.
Tegyük fel épp 20% van engedélyezve, ha 5000 felhasználóból Te nem vagy bent az 1000 Ben akit Google kiválaszt, csinalhatsz bármilyen hókuszpókuszt play áruházzal, akkor se lesz frissítés.[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
axlfsi
veterán
válasz MadMancs #6102 üzenetére
Ja, hat vitatkozik a fene! Eszemben sincs ... csak ugye, en is mar korabban a mai napon megirtam, hogy mar megcsinaltam az ajanlott force stop -> cahce- es app adat torlest, majd rerun es check. Kicsit ugy jott le, hogy hihetetlen lenne, mert ma mar tobbedjere kaptam erre ajanlast. Mindegy, engedjuk el es mindenesetre, koszonom a segitseget Madoc
Tultargyaltuk
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
MadMancs
veterán
Egyébként valóban be tud ragadni Update play ben, amikor megoldás lehet az írtak. De ph esetében nagyon ritkán jön ki úgy Update hogy egyből 100% (csak akkor ha működés képtelenség, vagy egyéb sos javítás van). Általában 25, 50, 75 majd 100% a lépcső 2-3 nap alatt.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
internetezoo
senior tag
Redmi 8, miui 12.5: becsukódik. Bár soha nem is működött.
Google Play: nem kényszer bezárás hanem gyorsítótár, adat törlése kell.
-
mizoli
addikt
Nekem ma reggel jött a 4.1 frissítés.
-
jonnyjoker01
veterán
-
Imi1981
veterán
Nekem még mindig nincs frissítés. Az augusztus 23 - i az utolsó.
-
aktív tag
Feltehetően az új, átdolgozott kép kezelése miatt nem működik már az a funkció, hogy egy hozzászólásban több beszúrt kép esetén az egyiket megnyitva lehetett lapozgatni őket sorban, most egyesével kell megnyitni majd bezárni mindet.
Nem kritikus dolog, de a régi ilyen szempontból sokkal kényelmesebb volt - vannak direkt erre kihegyezett topic-ok (pl. Konzol screenshot) aminél nagyon jól jön. -
-
vacs
veterán
válasz MadMancs #6113 üzenetére
Navbar apps.
A free verzióban is benne van Homer, illetve saját képet is be lehet állítani.(^)(>.<)(^)
-
p@gabi
tag
Sziasztok
A frissítés óta (4.1.0) a reklámsáv megjelent a képernyő alján és eltávolíthatatlan
Nem is kellene ott lennie,ugyanis a kezdetek óta,előfizető/támogató vagyok
Előző verziónál nem volt
Szokásos dolgok,gyorsítótár,minden adat törlés,sőt többszöri újratelepítés már megvolt
Mi8 Lite>MIUI 12.0.3>Android10
Esetleg valami megoldás?
Mondjam le a támogatást és rendeljem meg újra?
Ez segíthet?
Most már idegesítő azért,mert ha visszarakom a régebbi verziót,akkor meg meg minden megnyitásnál megkérdezi,hogy van frissítés,akarom e frissíteni
Előre is köszi,ha van megoldás -
p@gabi
tag
Köszi,play adattörlés után minden oké
Eddig azt nem mertem törölni,azt hittem,hogy ha törlöm viszi magával a többi hozzáadott fiókot és a hozzáadott kátyák adatait is
Érdekes,hogy ez eddig egy frissítés után sem fordult még elő
A lényeg,hogy ha legközelebb ilyen lesz,tudom a dolgom...
Mégegyszer köszi[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Új üzenet írásakor hiába bökök rá az "új hozzászólás" ikonra nem történik semmi csak kijelölve marad vagy full kilép az alkalmazásból. Ide pl tudok írni szóval random dolog. link
-
-
törölt tag
-
MadMancs
veterán
válasz #40047616 #6125 üzenetére
Ja igen, külső linkből nyitott appban vannak ilyen anomáliák, ismert hiba, javítása folyamatban, de időpontot nem tud fejlesztő ígérni.
-
StarZ3r0
tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan lehet bekonfigolni úgy az appot hogy mindig küldjön értesítést? Most akkor jön a push üzenet hogy ha elindítom az appot. Köszi!
-
MadMancs
veterán
Az appnak háttérben értelemszerűen futni kell hogy értesítést tudjon küldeni.
-
törölt tag
Közben megjött a javítás és újra minden rendben!
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Jött ma frissítés és mutatott valami kétablakos új funkciót amit bekapcsoltam. Hol lehet ezt előhivni? Nem figyeltem annyira mikor ki dobta az ablakot.
-
MadMancs
veterán
válasz Imi1981 #6131 üzenetére
Nincs kétablakos mód. Az csak az egyik funkcionak (Weboldal előnézeti kép) bemutatója volt. Ezen funkciót beállítások - megjelenés menüpontban tudod ki vagy bekapcsolni.
-
Beni2360
félisten
válasz Imi1981 #6135 üzenetére
Oda volt írva, hogy fizetős szolgáltatás hoz tartozik. Előzetesben is kiprobalhato.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
addikt
Sziasztok!
Legfrissebb app-ot használva, kis hibajelentéssel jönnék.
Privát üzenetek törlésekor előjön egy ilyen ablak és csak karikázik nekem perceken keresztül, míg megunom és kisöpröm az app-ot.Ezidő alatt egyébként lefut a művelet, törlődik amit elkezdtem (webes oldalon is ellenőrizve)
Kettő egymás utáni esetben is ugyanez történt, szóval nem csak valami hirtelen anomália volt.Apróság, mert idén ilyennel lehet nem is fogok mégegyszer foglalkozni, csak gondoltam jelentem mégis.
Király az app továbbra is összességében, meg ne szűntessétek! 👍
-
dbius
veterán
Nem tudok képet feltölteni, sikertelen feltöltést ír ki piros színnel. Nem tudom szerver hiba vagy app bug. (Nem töltöttem fel mostanában így tárhelyem biztos van)
4.1.1 - Poco F3, Android 11.
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
Ez vicces, mert nekem ma jött a 41107...
A cache törlés csak placebo lehet, hiszen PC-s böngészőben megnyitva sem ajánlott tegnap újabbat (pedig nálam még 4.1.0 volt) még akkor sem, ha privát módban, bejelentkezés nélkül néztem.
Továbbra sem értem, hogy ha van béta tesztelés, akkor mi értelme, hogy a fejlesztő staged rollout terítést állít be (részletekben kapják meg a felhasználók, nem mindenki egyszerre). És ez nem a Google sara, ezt a fejlesztő választja meg.[ Szerkesztve ]
Alex
-
vargalex
félisten
válasz vargalex #6146 üzenetére
Ez vicces, mert nekem ma jött a 41107 (amire szerinted frissítés van már)... A cache törlés csak placebo lehet, hiszen PC-s böngészőben megnyitva sem ajánlott tegnap újabbat (pedig nálam még 4.1.0 volt) még akkor sem, ha privát módban, bejelentkezés nélkül néztem. Továbbra sem értem, hogy ha van béta tesztelés, akkor mi értelme, hogy a fejlesztő így állítja be a frissítést.
Na, ez nem tudom, miért lett új hozzászólás, hiszen csak szerkesztettem.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
MadMancs
veterán
Mindenkinek elérhető a 4.1.2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest