- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz Viktor0610 #6850 üzenetére
Én is így gondolom, csak a csendet akarom megtörni
-
xcsabo
senior tag
Azt szerintetek miért csinálja, hogy ha hardveraprón keresek, nyomok egy kedvencek fület vagy vissza gombot, akkor kiléptet és újra be kell lépni az app-ba?
Szerk: csak a napi első használatánál csinálja.[ Szerkesztve ]
-
Tegnap még ment az app gond nélkül, ma meg már betöltés közben kilép, esetleg be lép látom a topikpkat és hol mennyi olvasatlan üzenet van, de ez utóbbit csak villanásnyi ideig majd persze kilép.
Mi a franc romolhat el benne egyik napról a másikra. Ha csak nem dátumhoz kötött beépített bug.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
axlfsi
veterán
-
-
xcsabo
senior tag
Adatok törlése után is megvan a hiba. Hardverapró keresés után visszagomb után kiléptet. Nem gond, csak kellemetlen.
-
snooze
veterán
kérdezném,ha fut az app,akkor ezt miért dobja ki ismét,kib@szott idegesitö,és csakis az app futásakor csinálja!link
GO Gunners!!!
-
natë
nagyúr
Nàlatok mûködik az app?
-
axlfsi
veterán
na, akkor mostantól rip?
....este egyszercsak kijelentkezett és azóta nem lehet már vissza; cache-, data clear és reinstall sem segít˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Z.É.T.
őstag
Itt is működik, néhány napja volt, hogy kiléptetett és csak ~negyedikre tudtam belépni.
https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
axlfsi
veterán
...most éppen nekem is. De az éjjel tuti nem volt jó és semmi nem segített, még a teljes újrainstall sem.
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
szetib
tag
Miért jelentkezik ki az app bizonyos idő után?
Kezdhetem elölről mindig a beállítást...
Kezdő oldal, téma, lebegő gomb eltüntetése... -
MadMancs
veterán
Plusz exportáld beállításaid. Utána legközelebb ha kiléptet (X idő után PH így is úgy is kifog) 2 kattintás visszaimportálni minden beallításod.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Beni2360
félisten
válasz MadMancs #6880 üzenetére
Nekem az utóbbi időben csak második nekifutasra állította vissza 100%-ban.
De megcsinalta.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
MadMancs
veterán
-
szetib
tag
Ez a kiléptetés a hírekre kattintás után történik meg. Szerintem ott lesz vmi hiba.
1. App megnyit
2. Bal oldali menü kinyit
3. Hírek
4. Mobilarena fül
5. Kijelentkezett...
Tegnap óta most nyitottam meg elöször az appot a fent említett lépésekkel, rögtön ki is dobott. -
Cs1csó
félisten
Megoldódott ( regebbit próbáltam telepíteni)
-
Cs1csó
félisten
Tamogatas része működik ? Korábban betöltött de most nem. Van pár "premium" funkció ami akár jól is jönne.
-
seger
addikt
Mi ez a sok kijelentkeztetés? Más is tapasztalja?
-
MODERÁTOR
-
DS39
nagyúr
válasz Viktor0610 #6898 üzenetére
Nem kell ehhez Safari, vagy iOS.
Pl. mobil logout-n is folyton kidobál azóta, hogy ezt átállította Lezso, és Firefox alatt. -
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest