- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
internetezoo
senior tag
MijiaTemp app is ugyanúgy becsukódik mint a ph! app
(Ha ugyanaz a fejlesztő. A smartprojects a készítő)[ Szerkesztve ]
-
xcsabo
senior tag
válasz internetezoo #6352 üzenetére
Valszeg senki nem örüle ha a Gmail app is kidobná, miután PC-n is belép. Nem tudom mekkora változtatást kellene a kódban eszközölni ahhoz, hogy ne igy legyen a PH appal.
-
-
Pc-n is fut az app, BlueStacks Android emulátorral.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Pityu.
nagyúr
válasz Oldman2 #6354 üzenetére
Valószínű nem mindenki úgy használja mint te,én pl ki be lépek pc-n mert nincs szükségem arra,hogy állandóan be legyek jelentkezve.Aztán azt mondják,hogy bejelentkezve kell maradni,hogy ne dobjon ki az app de régen meg simán működött így is ahogy én használom.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
MadMancs
veterán
Logint PH fórummotor kezeli, ő dönti el hol és mikor maradsz bejelentkezve a webes login által kiválasztott opció alapján. Lehet régen működött, azóta változtattak.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
snooze
veterán
sziasztok!
ez nem lehet ph app hiba?
nagyon hasonlo a betü és szinvilág..
linkGO Gunners!!!
-
MadMancs
veterán
-
MadMancs
veterán
És? Egyiket PH küldi, másikat nem. Az hogy a stílus megyegyezik (nem csak hasonló). Nem jelent semmit. Attól még rendszerüzenet.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
+1 én is kapok ilyet, aztán persze lejátsza a youtubot, csak vissza lépéskor az adott topik aznap elsőnek olvasott üzenetére tesz vissza, akkor is ha az 100-al előrébb van mint ahol a linkre böktem.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
aprokaroka87
nagyúr
Előfizető vagy?
Nekem nem rég ilyeneket akkor küldött, amikor gond volt az előfizetéssel.fenti app elvileg meg tudja mondani hogy mi küldi pontosan a Toast üziket.
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
válasz aprokaroka87 #6370 üzenetére
nincs..
app ujratelepitésével ugy néz ki,hogy megoldodott,de nem frissitettem le..kiváncsi vagyok meddig lesz jo..GO Gunners!!!
-
-
A Válaszok erre funkció jó lenne ha az adott hozzászólásra érkező válaszokat hozná, és nem az adott felhasználónak adott összes választ. Konkrétan egy tegnap estire kerestem rá, és elkezdte a kollégának küldött válaszokat sorolni 2018-tól.
-
-
-
Archttila
veterán
Nekem egy ideje NextDNS-el mar indulasnal crash-el az app. Probaltam engedelyezni a firebase-settings.crashlytics.com-ot, de sajnos akkor sem jo.
Esetleg valami egyeb otlet?Redmi Note 7
Pixel Experience A12
Legfrissebb PH app[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
-
sopruk
senior tag
Az előbb szerkesztettem egy válasz üzenetet, már a végén jártam a formázásnál és véletlenül megnyomtam a telefonon a vissza gombot, így elfelejtette az egészet amit bepötyögtem.
Hasznos lenne egy funkció, hogy ezt megakadályozza, nem felejtené el, rákérdezne hogy biztos ki akarok-e lépni...
Köszi előre is, ha megoldható!
-
MODERÁTOR
-
Bozek
nagyúr
válasz Viktor0610 #6388 üzenetére
Mondjuk nem tartana sokáig a fejleszőnek beleírni azt a pár sort, hogy rákérdezzen.
-
-
aprokaroka87
nagyúr
Ohh én tegnap egy összefoglalót készítettem ph! alkalmazásban, 2x jártam úgy hogy már majdnem kész voltam, megvolt a szöveg, a formázás, mire véletlenül megnyomtam a home gombot, amikor vissza mentem eltünt minden :D
Harmadik alkalommal már egy jegyzet alkalmazásban megcsináltam a nagyját, majd be másoltam.
Egy olyan funkció valóban hasznos lenne, ami le menti az épp írt dolgokat, mint ahogy teszi azt pár jegyzet alkalmazás :)
Mondjuk érdekes, mert korábban mindig megtartotta a dolgot, igaz az általában nem volt ennyire hosszú szöveg, formázva sem volt, meg nem volt benne annyi kép.
Lehetséges hogy a 8gb ram kevés :) -
sopruk
senior tag
válasz aprokaroka87 #6391 üzenetére
Húú, az lehetett csak igazán bosszantó...
Én az első után bekapcsoltam inkább a gépet...
Nekem is úgy rémlik mintha korábban megtartotta volna a szöveget... -
MegaNorby
tag
A 4.4.3 nem jön be csak forog a karika, mi lehet a gond?
Northlight music
-
yanna
addikt
Üdv!
Xiaomi RN5, Android 9, Miui 12, tegnapelőtt meg működött az app. Ma bejelentkezést kér, de belső hiba történt, betöltés sikertelen üzenettel semmi. Újraindítás, adattörlés, újra telepítés megvolt, szintén semmi. Most poco x3 prorol vagyok, Android 11, Miui 12, itt hibátlan. -
internetezoo
senior tag
Frissült a miui? Nekem úgy néz ki, hogy a saját elve szerint csinál egy appot ahol a reklámbevétel a lényeg.
Hogy melyik Android rendszerrel kompatibilis nem számít neki. Szereztem bluetoothos pára és hőmérséklet figyelőt (gyári app Mi Home) és ehhez készített appot ugyanaz (!?) a programozó mert a MijiaTemp app se fut.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest