- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
smrtprjcts
csendes tag
És ez az ön-nyilatkozat sokkal komolyabb, mint amikkel egyébként is folyamatosan szórakozni kell, hogy Play-re kerülhessen és fent is maradjon az alkalmazás... Pár cég mesélhetne arról, hogy a saját appjaikat milyen apróságok miatt dobják ki. Valóban hatalmas előrelépés lenne ilyen szempontból... Mintha egy hivatalos eredetiség-igazolás mellé bizalmatlanságból kérnének még egy fecnit is, hogy Isten bizony az igazolás is valódi, és majd ha ennek birtokában más eredményre jutunk akkor aztán lesz nemulass.. Valós értelme továbbra sincs semmi, önbecsapáson kívül.
Inkább úgy kéne megközelíteni a dolgot, hogy mi az ami gond és hogyan lehetne azt kiküszöbölni úgy, hogy mindenkinek jó legyen. Biztos meg lehet oldani, hogy mindenkinek megfeleljen és nem csak egy önámítás által ami az open-source mögött lenne. Persze ehhez a pontos aggályokat is ismerni kéne és kitalálni, hogy mit lehet ellenük tenni. Ha mindenki jól járna én is örülnék neki, mert előre vinne, valamint elejét venni hogy pl. a jövőben (akár erre az appra alapozva) bárki el tudja esetleg lopni a sok világmegváltó hozzászólást ;-)
Privátot nem olvasok. Emailben megtalál aki szeretne
-
dbius
veterán
válasz smrtprjcts #6804 üzenetére
Nem tudom miért van olyan érzésem, hogy Te nem akarod, hogy open source legyen.
Persze részben értem én, csak azt nem, hogy miért nem mondod ezt ki nyíltan (end of story), csak az időhúzás megy (szerk:) és magyarázkodsz, ködösítesz, és még Te kérsz magyarázatot attól a tartalomszolgáltatótól, amelyik által pénzhez jutsz...
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
válasz smrtprjcts #6804 üzenetére
szeretném pragmatikus útra vinni az egészet, mert a folyamatos gúnyolódásból megoldás biztos nem lesz, megy viszont az idő.
szeretnék kérni egy választ, hogy elfogadhatóak-e számodra az általunk kért dolgok vagy nem. (függetlenül attól, hogy melyiknek mennyi értelmét látod)
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
Nikaré
őstag
válasz Archttila #6807 üzenetére
Én nem értek a programozáshoz, de az app fejlesztője helyében én már beszántottam volna, ennyi segítő tanács után.
Amúgy külön érdekes, hogy vannak szájtépők akik nem is használják, de itt osztják a lapokat.
Ez az ungarische módszer, ami működik azt szét kell barmolni mert lehet benne forint.
Mondom nem értek hozzá, csak kérdezem, melyik Play -en lévő applikáció nyílt amit aztán bárki módosíthat?
Mert, ha úgy van, ahogy itt javasolják és módosíthatóak akkor megtanulom a programozást is és néhányat módosítok a saját igényeim szerint. -
Ármester
Igen, látszik, hogy Parciék is nagyon szét akarják barmolni, azért várnak itt hetek óta a fejlesztőre
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Curtain
senior tag
Előre is bocsánatot kérek mert tényleg hozzá nem értőként kérdezem de a Ph lapcsalád miért nem csinál/csináltat magának egy appot? Ha más nem az Archanus féle appból mint ahogy smrtproject is tette. Saját reklámokkal, saját prémium funkciókkal. Manapság már a legutolsó internetes oldalnak/áruháznak/lapcsaládnak is van valami alkalmazása. Napi szinten olvasom a ph lapcsalád cikkeit de fórumozni milliószor kényelmesebb és egyszerűbb innen az appból. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Tényleg laikusként és hozzá nem értőként kérdezem szal mindenki hagyja a kioktató válaszokat ha lehet. Köszönöm
[ Szerkesztve ]
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”
-
DS39
nagyúr
válasz Curtain #6813 üzenetére
sok esetben olyan oldalak, ahol van rendes reszponzív web felület, az appjuk csak egy "webview", mintha egy dedikált böngészőben nyitnád meg az adott oldalt.
ilyet egyébként szerintem csinálhatna is a PH (viszonylag kevés energiabefektetéssel), csak hogy jelen legyen hivatalosan a store-okban. -
HÁZIGAZDA
válasz Joccc07 #6818 üzenetére
mivel eddig nem volt rá szükség, sosem adtunk kereteket a lapcsaládhoz készülő 3rd party cuccoknak. most megtettük.
van egyébként egy gdpr is, nem 2002 van, ahol "józsi72" felrak valami bármit a geocities-re, aztán hadd szóljon. az app eleve nem jogosult adatkezelő, és ez nem játék, ma már nincs anonim fenntartású random fórum, nem is lehet, törvényileg nem lehet. kár, egyébként, de tök mindegy, hogy mi a véleményem róla, ez a valóság.
az app-nak vagy szerződést kéne kötnie velünk és adatkezelőnek lennie, vagy nyílt forrásúnak. többek között.
-
achon
aktív tag
Itt arra gondolsz, hogy adatfeldolgozo? Hiszem appon keresztül nem lehet regisztrálni.
Fiók adatokat sem tud módosítani.Lehet hogy elég lenne, ha számotokra elérhető lenne az app forraskodja, és a készülő vagy releaselt verzió a ti jóváhagyásotokkal menni ki?
Ha valaki posztol, vagy csak bejelentkezik az könnyen beazonosithato lehet hogy appon vagy webes felületen történt. Ez visszakövethetővé tenné egy incidens esetén.
Itt érhető az együttműködési igény, és egy partneri szerződés sem ördögtől való szerintem. Költsége sem lenne hisz a jelen működés csak kicsit változna. Az app funkciók pedig messze eltérnek a PH Prémium csomagtól.
Én örülnék, ha sikerülne megállapodást kötni, mert sokkal kényelmesebb az appon keresztül élvezni a PH lapcsaladot.
A legszebb múzsa a határidô.
-
HÁZIGAZDA
partneri szerződés esetén felelőssé válunk egy olyan kódért, amit nem mi írunk. sokkal egyszerűbb, IT-s berkekben szerintem elegánsabb is, ha nyílt forrással megy minden közösségi fejlesztés.
de tényleg nem annyira azon szeretnénk vitatkozni, hogy az egyes igényeink kinek mennyire tűnik milyennek...
két-három hete ülünk több olyan kész fejlesztésen, ami érinti az app működését is, például egy újfajta login. nem tudjuk kiélesíteni, mert itt toporgunk a topikban és azon polemizálunk, hogy vajon technikailag lehet-e 100%-ban kikerülhetetlenül garantálni, hogy akkor a kirakott forrás és a lefordított kód egyezik-e. mi annyit kértünk, hogy egyezzen.
szóval szeretném, ha eldöntené az app fejlesztője, hogy vállalja-e a feltételeket vagy sem. ha igen, elküldenénk például az új login működését, hogy be tudja építeni. de egyelőre nem jött semmiféle reakció se itt, se máshol, hogy ez és ez oké, azt nem szeretném, ezért vagy azért, van-e lehetőség helyette erre stb. hasznosabb volna, mint ami eddig itt történt.
-
Az új login látszólag tök ugyanolyan lesz, de a motorháztető alatt annyi változik, hogy nem kell hozzá 3rd party süti, amit újabban egyre több böngésző tilt, ezért azokkal most nem működik a közös beléptetés minden site-ra. Az új loginnal már működni fog.
Kétlépcsős azonosítás (2FA) terve is felmerült, majd ha lesz idő rá, akkor lesz.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
szetib
tag
Xiaomi 11 Lite 5G, zsír új, nem indul rajta az app... Oneplus Nord 2 5G-n megy. Mi lehet a hiba?
-
szetib
tag
A SafetyNet volt a gond, amiatt nem ment az app, de a google pay sem.
Egy fórumtárs ajánlására feltettem egy xiaomi.eu romot, azzal átment és működik.
(További megoldás a bootloader visszazárása vagy root+magisk...stb) -
HÁZIGAZDA
urak, nem várunk tovább, megyünk előre a fejlesztéseinkkel, aztán majd lesz valami az app-pal.
-
sztanozs
veterán
Ezaz!
Btw van/lesz blog arról mi változik a motorháztető alatt?
Lesz egy dedikált SSO szerver (OAuth, vagy valami hasonló)?JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
YxVs
senior tag
Miért van az, hogy mostanában a topiknyitás 5-10 másodperc közötti időt vesz igénybe?
Korábban ez jóval gyorsabb volt.
Galaxy S21 5G, Android 12 -
válasz aprokaroka87 #6842 üzenetére
Igen, a frissítés mindenkit kiléptetett mindenhonnan.
Make Asia Great Again!
-
MODERÁTOR
Erre tessék: Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
Nálam sem sikerült Chrome privátablakban, mobilról.
Xiaomi 13T
-
starchild
tag
Valamikor tegnap az Oppo Reno5 5g-men (android12/coloros12.1) megadta magát az app. Indításkor bevillan, majd azzal a lendülettel be is zárja magát. Adattörlés, újratelepítés megvolt.
Oneplus 7t-n (android11) és Lenovo yoga tableten (android10) egyszer kiléptetett aznap, aztán belépés és konfig után ment tovább, azóta is működik ezeken az eszközökön. -
SZATA
senior tag
Nagyon hasznos app, régóta használom (teszteltem), de találtam benne egy hiányosságot.
Hardverapró hirdetésnél nem lehet privát üzenetet küldeni, csak hozzászólni.
A biznisz intézése manapság 100%-ban privátban zajlik. Igen, ha rábökök a hirdetőre, akkor lehet, de a HA-ban olyan spec privátot lehet küldeni a terméklapról, amiben benne van a portéka neve, linkje. Példa
Jó lenne, ha az app is tudna ilyet küldeni. Szerintem nem nagy fejlesztés, de sok embert érint.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Automata kávégépek
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest