Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sziszi-fuszi

    senior tag

    válasz Alteran-IT #3144 üzenetére

    Miért fizetném én? Te nem vagy elégedett! Változtass! Ja, hogy drágább, és nem jobb?! Nahát! Micsoda felismerés. Akkor mégsem olyan rossz a PR? Évek óta tudod, hogy mit kapsz a pénzedért. Mindig csak szapulsz mindenkit. Amiből csak azt a következtetést lehet levonni, hogy rosszindulatú dilettáns vagy.
    A többi szolgáltató sem jobb. Mindegyiknek van rosszabb és jobb hálózata is. Ezért írtam, hogy szállj be a boltba és csinálj egy szolgáltató céget. De erre nem reagáltál. Pedig a hozzászólásaidból azt a következtetés lehet levonni, hogy te egy csúcs szuper és hibátlan hozzáértő vagy, aki mindent megold. Akkor de dumálj, ne oszd az észt, hanem hajrá! Csináld! Leszünk itt egy páran akik szurkolunk neked!
    S valóban, ha úgy tetszik személyeskedés, mert arról a területről te vagy az egyetlen aki ennyit és ilyen otromba módon panaszkodik, szid és káromkodik.
    S tudod mit, elhiszem, hogy neked rossz a szolgáltatás. De ha annyira értesz hozzá, miért nem csinálsz különféle méréseket, netalántán műszerest és küldöd el nekik? S mindezzel alá is támasztanád a mondandódat. De valamiért az a gyanúm, hogy még arra sem veszed a fáradtságot, hogy hibára jelentsd azt ami neked nem jó! S a hiba elhárításáig ne is engedd el, hanem jelezd és jelezd egészen addig, amíg ki nem javítják. A végén még kötbérigénnyel is felléphetnél. De valahogy ilyesmit még nem olvastam tőled. Talán nem véletlenül?

    Mi alá kell írás?

Új hozzászólás Aktív témák