- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisBundi
őstag
Sziasztok! Kínába feladott csomagom ajánlottan, elsőbbségivel, tértivevénnyel, de még mindig csak áll! Mi történhetett?
2016-09-02 09:49:00.0 Hungary received
2016-09-04 00:46:00.0 leaving Budapest
2016-09-04 02:40:00.0 Budapest export customs cleared
2016-09-08 09:29:00.0 Beijing Transit Station import customs scan
2016-09-08 13:56:10.0 Beijing Transit Station import customs cleared (domestic transit )
2016-09-13 09:40:28.0 Shenzhen Transit Station import customs scan
2016-09-13 14:55:30.0 Shenzhen Transit Station import customs cleared (domestic transit )
2016-09-14 19:57:41.0 arrive 沙湾dept. delivery office
2016-09-15 07:25:48.0 沙湾dept. attempt delivery
2016-09-15 18:52:53.0 沙湾dept. attempt delivery
2016-09-16 07:35:42.0 沙湾dept. attempt delivery
2016-09-17 10:28:04.0 arrive 沙湾dept. delivery office -
Fancy-boy
addikt
Megmutatod neki a nyomkövetést és megadod a csomagszámot.
Ezután a csomagszámmal felhívja a kézbesítő postát vagy személyesen megbeszéli velük.[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Szeretnék feladni egy 90g-os levelet, utánvéttel a csomag értéke 12e Ft.
A feladási összeget is majd hozzá szeretném adni az utánvét összegéhez.Mennyibe kerül ez most?
Fizetést követő kézbesítés
500g-ig 1.180FtEhhez jön még valami?
Utánvétes csomagnál érdemes még pluszban ajánlott ként is feladni a biztonság végett?
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
fradimil3
tag
Olyankor mi a helyzet, ha feladtam egy csomagot utánvéttel a postán, úgy,hogy mindent a címzett fizet.(csomag ára, postaköltség) Ma Megjött neki a csomag, de csak a csomag árát kellett kifizetnie?
Tapasztalt már valaki ilyet? -
dugynok
senior tag
Üdv,
Ma mondta a postáskisasszony, hogy októbertől változik az ajánlott levelekre vonatkozó méretkorlátozás és állítólag magasságra már csak pár cm lehet egy küldemény és csak csomagként adható fel... Hallott valaki valamit róla pontosabban?
-
dugynok
senior tag
Megvan:
http://webshopiskola.hu/posta-csomag-valtozas/
Posta oldalán is biztos fent van, még nem kerestem ki.
-
dugynok
senior tag
Én többnyire kisértékű és kis súlyú (1-2 ezer) Forintos tételeket postázok és ott azért az a 3-400 eltérés a postaköltségnél számít sokaknál...
Viszont felhívtam a post ügyfélszolgálatát, hogy mi újság a kérdésben -mert sokfélét hallottam -, azt mondták, hogy elhalasztották a bevezetést bizonytalan ideig, de így lesz."A levélszekrényben nem kézbesíthető amorf leveleket csak postacsomagként atható fel."
-
TaaT
nagyúr
válasz dugynok #5972 üzenetére
Egy 250g alatti ajánlott levél elsőbbségi nélkül 550ft. Ugyanez MPL Vaterafutárral 490-950ft. Utóbbi 1 munkanapos, 150e forintig értékbiztosított. Nem véletlen hogy régóta azt használom elsődlegesen. Igaz, a héten pl vettem egy USB-s Wifi Stick-et 1000ft +500ft postáért ajánlott levélként.
Igaz, nem mindenkinek van a közelében csomagautomata, és nem mindenkinek van otthon nyomtatója.
Give them hell Ukraine!
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Egy 100.000Ft értékű tárgyat szeretnék eljuttatni háztól házig (értékgaranciával). Tudtok megbízható futárt/szállítót?
üdv.
.
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Szeretnék visszaküldeni Kínába egy csomagot. Sajnos ez egy akció kamera, amiből hibásat kaptam.
Ahhoz, hogy a PayPal visszatérítse a pénzemet, tracking numberes csomagként kell feladnom.
Mi a legolcsóbb módja ennek?
Köszönöm!
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
zedok
őstag
válasz dugynok #5977 üzenetére
Köszi!
A címzett résznél bele kell írnom, hogy a Banggoodnak megy vissza vagy elég ha feltüntetem a Paypal által megadott a címzettet?
"Please ship the merchandise to:
Banggood Technology Co., Limited
Receipiant:Huimin Huang, Moblie: 13928359739, Room 689A, HuaFa Building Huafa North Road 41, Futian District, Shenzhen, Guangdong Province 518000 China"
Ezért kérdezem.
[ Szerkesztve ]
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
Atomantiii
addikt
Én egyszer küldtem vissza egy laptop akkut. Valami 3500 Ft körüli összeg volt, ajánlva feladva. Kb 1-2 hónap múlva visszajött, mert nem vették át, hiába írtam kis kínainak, hogy ott van nála valószínűleg a postán, letagadta. A nyomkövető szerint legalábbis ott volt. De mindegy mert paypal fizette a postát, meg kis kínai is küldött utána másikat helyette.
De valami vámáru nyilatkozat félét kitöltöttem és ráragasztották a postán a borítékra. Paypal topikban segítettek ezzel kapcsolatban, kérdezz rá ott vagy olvass vissza, mert le van írva, hogy pontosan mit kell kitölteni.
-
TaaT
nagyúr
válasz Atomantiii #5980 üzenetére
Én a tértivevényre gondoltam, aminek az a lényege hogy aláírják átvételkor, és visszajön egy cetli Kínából.
- Ha szeretné tudni, hogy küldeményét a címzett biztosan megkapta: adja fel tértivevénnyel!
- Küldeményének átvételét a tértivevényen a címzettel vagy a jogosult átvevővel elismertetjük, majd ezt követően az erről szóló – jogi eljárásban bizonyító erejű – okiratot visszaküldjük Önnek.
Na már most az én cuccomat átvették Kínában, de a cetli nem jött vissza sose.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
veterán
Sziasztok!
Ha UK-ből várok egy levelet (sima boríték), kideríthető valahogy, hogy hol veszett el? 2 hete várok rá, de nem érkezett még meg. Eddig mindig 1 héten belül megérkeztek a levelek.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
TaaT
nagyúr
válasz szabogabor10 #5982 üzenetére
Ha registered mail volt akkor kell TN, ha nem, akkor soha sem fog kiderülni hol veszett el.
Give them hell Ukraine!
-
veterán
-
Nayrobi
őstag
Nem tudom mennyire számít rekordnak, de ma kaptam kézhez egy kanadából rendelt pólót, amit április 27-én adtak fel. Kicsit meglepődtem
-
G@ben
addikt
Ha nekem adnak fel tértivevényesen egy levelet, akkor arról nálam is marad valamilyen igazolás vagy csak aláírom és megy vissza a feladónak?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
attiati
veterán
Mi a gond az utánvétes postázással?
Nem először találkozok olyan eladóval, aki megbízható, de nem akarja utánvéttel feladni a 40-50-60e ft-os csomagot. Mi lehet az oka? (teljes mértékben eltekintve attól, hogy le akar húzni, csaló, stb)
-
attiati
veterán
válasz Drótszamár #5990 üzenetére
ez egy jo erv, erre nem gondoltam
nincs most konkret eset, csak nem ertettemsztem senkitol sem varhato el, hogy elore utaljon
-
DjBlero
őstag
üdv
olyan problémám lenne,feladtam egy utánvétes csomagot x összegért,
pénteken meg is érkezett a csomag,akkor nem tudták átvenni csak hétfőn vették át,
postai nyomon követés szerint nem vették még át a csomagot,szerintük a postán van még,
de ez nem igaz mert küldtek fényképet a csomagról nekem!
ezt meg is mutattam a postán,de a pénz elkeveredett és nincs meg!
már rég meg kellet volna kapnom az összeget,
mi a teendő ilyenkor??? posta csak ül az egészen pénz nincs!
Átvétel óta eltelt már 3hét is!!!
Posta feljelentése vagy mit tegyek???[ Szerkesztve ]
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
aAron_
őstag
Sziasztok!
Megtudnátok mondani, csak a lakcím kártyával, személyivel és a nyomkövetési számmal át lehet venni a csomagot postai értesítő nélkül?
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Ma járnak postások? -
Fancy-boy
addikt
válasz Remekelek28 #5998 üzenetére
Igen, munkanap van.
-
dejvid8
őstag
Sziasztok. Ha a nyömkövetésnél azt írja, hogy :
2016.10.15
06:55 Szeged 11 posta
Küldemény információ:
A küldemény feldolgozás alattÁt lehet venni a csomagot? Direkt így postán maradó csomagként kértem, a szegedi 11-es postára.
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Minden ami hőszivattyú
- Assetto Corsa Competizione
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Politika
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Opel topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- ASUS VivoBook X556UQ (i5-7200U, MX940, 8GB DDR4, 256gb SSD)
- CANON PwerShot G3X
- iMac 21.5" 4096x2304 3,4GHz i5 8GB DDR4 Radeon Pro 560 4GB 1TB + billentyű
- Mechanikus billentyű (taktilis/tactile) kapcsoló vásár (Akko, outemu)
- Jó ideje mellőzött, tesztelt, pormentes Chieftec iARENA GPA-500S8 80+ 6+2pin VGA csatival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs