- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZedX
csendes tag
Örülök is. Azaz fogok, ha megoldódott az ügy.
Semmi kifogásom nem lenne egy upgrade ellen, ha tényleg nincsen elfekvő készletük.
Nézd,megértem a gyártók motivációit is, de én úgy vagyok vele hogy nem igazán érdekel mi van erről írva a kezelési útmutatóban.
Ez a technológia gyenge pontja, és ezt a gyártó is tudja, kvázi nagy hümmögések közepette senki sem mondta hogy nincs igazam.
De tényleg ne kezdjünk ezen újabb hitvitát, amikor korábban szó volt erről, voltak itt is jópáran, akik úgy vélekedtek hogy a technika van értünk és nem fordítva.
Ennyi. Ha valaki meg fordítva gondolja, az az ő dolga. Virágozzék minden virág.
Peace & Love & Hapinness - csak a ghostok ne rondítsanak bele.Viszont akkor félreértettem amit írtatok:
a panelcsere, jelen esetben a böszme nagy plazma (display) panel cseréjét akarja jelenteni, nemdebár?
Tehát akkor sehogy sem tudom csekkoni a cserét, nincs rá módszer?
Meg tudom nézni az üzemidőt mielőtt elviszik, és miután visszahozták, és a kettő közötti különbségből következtethetek valamire. Csaképpen mire? Nem tudhatom hogyha járatták akkor minek járatták, ha meg nem járatták, akkor miért nem, ill. hogy ugyanaz a panel van-e benne, vagy egy másik...
Feltételezem fizikailag a panelen biztos van valami gyártási azonosító, de a TVt szétszedni meg nyílván nem fogom, mert az gondolom itt is garancia buktát von maga után.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest