Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • balisz

    senior tag

    válasz DM-Fan #80811 üzenetére

    Hát persze, mert én ezt írtam... :U Kár hogy még egy fél mondattal sem mondtam olyat hogy vegyenek az emberek 4K-s tévét, te beszélsz úgy a saját tapasztalataidról mintha azoknak mindenki másra is igaznak kéne lenniük. Kár hogy a világ nem így működik.
    És azt sem mondtam egy szóval sem hogy a jelenlegi forrásokkal jobb lenne a 4K, hanem azt hogy NATÍV forrással bizony jobb. Aki ezt vitatja az szerintem szélmalomharcot vív az igazsággal. Milyen fevetéseim voltak? Itt most nem arról van szó hogy racionális-e vagy nem a felbontás növelés, mert így is, úgy is be fog következni, ez ellen aligha tehetünk bármit. Már létrehozták a Ultra HD Premium specifikációt is, azoknak a tévéknek tudniuk kell majd a HDR-t is. Szóval szerintem elég egyértelmű hogy a gyártók szándéka szerint pár éven belül a 4K felbontás teljesen alapvető lesz. Te kevered bele a beszélgetésbe állandóan a VT60-at, pedig a tévépiac alakulására már semmi hatása nincsen.

    Ezt a felskálázás témát meg hagynia kéne már mindenkinek, túl lett tárgyalva. És ahogy el is hangzott, úgy is elkerülhetetlen, valamilyen szinten mindig jelen lesz. Egy adott felbontású tévé tudását natív anyaggal kell vizsgálni, máshogy az egésznek semmi értelme.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák