Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz Ren Hoek #80768 üzenetére

    "Lényegtelen a 4K ellenesség amúgy, mert nem lesz FHD kijelző és kész. Se új plazma, se OLED."

    20 év múlva már biztosan nem, de hogy 5 éven belül még mindhárom ott lesz a háztartásokban, az kurvaélet. A plazma kivételével a boltokban is. A 4k ezen időtávon belül viszont 100%, hogy nem fog elterjedni - elég csak megnézni a fullHD jelenlegi penetrációját.

    "De nyilván engem is rettenet bosszantana, hogy plazmából soha nem lesz nagyobb felbontás...főleg mert negyedelődik majd emiatt csúcsplazmám ára is."

    Engem nemhogy nem bosszant, de én a 65VT60-nal a falamon konkrétan állva leszarom, ha akár 8k megjelenítőket kezdenek holnap potomáron utánad dobálni is. Nekem életem végéig megfelel az a minőség/felbontás, amit a VT nyújt egy BD-vel. Sőt, eddig embert nem láttam, aki megnézte és mást mondott volna. Még a legpengébb moziban is ezerszer gyérebb minőséget látsz, mégis jól szoktam szórakozni ott is. És nem, rohadtul nem bosszant, hogy nem nagyobb a TV-m felbontása, meg hogy mennyin áll a használtpiaci értéke, mert:

    Ad1.: otthonra, ebben a méretben értelmetlen a nagyobb felbontás
    Ad2.: eszemben nincs eladni, így irreleváns az értéke is
    Ad3.: tökéletes élményt nyújt ezekkel a specifikációkkal.

    Ez pont ugyanaz, mint amikor a telefongyártók azon versengenek, hogy ki tudja előbb belezsúfolni egy 4"-os kijelzőbe a 4k felbontást/pixelsűrűséget. Mi a pék faszának? Már egy iPhone 5-ön se látsz egy recét se sehol, pedig az még fullHD sincsen, de nincs is rá szükség, mert a méret nem indokolja.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák