Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ronaldo

    őstag

    válasz DM-Fan #80458 üzenetére

    Lehet félreérthetően fogallmaztam, mindenestre én voltam a vevő. Olcsóbban sikerült végül hozzájutnom, szerencsére teljesen beégésmentes, a panel homogenitása is rendben van szerintem.

    Mondjuk az olcsóbb ár oltárán úgy tűnik feláldoztam a 3d szemüvegeket, amik ha jól tudom eredetileg jártak hozzá, mindjárt 2 db (bár annyira nem izgat a 3d dolog, főleg hogy az ilyen aktív szemüvegek kicsit drágák is. Bár az segítene valamit, ha lenne táblázat arról, hogy melyik szemüveg jó ehhez a modellhez. Ha van köztük olyan, ami pár ezresért beszerezhető, talán elgondolkozom rajta).

    Illetve wifi dongle sincsen. Amúgy azt hittem, hogy ez built-in wifi-vel szerelt, 2011 végén azért ez már nem tűnt ördögtől való dolognak. Nem találtam erről konkrét infót, de legalább csak a saját horror árú (és beszerezhetetlen) pana dongle-t eszi meg?

    Bár mindegy is, Chromecast repül bele nemsokára.

    A beépített médialejátszó egyébként nem használhatatlan, a windows10-ben nemrég debütált "cast to device" opcióval wireless kiküldött 1080p bd rip-ek jól mennek rajta (tv lan kábellel csatlakozik a routerhez, notebook wifi-n) nem akadozik. Ugyanakkor az eddig tesztelt 4 fiilmből (mind 2014-15-ösek) kettőt megevett, kettőt nem. :)

    Van egyébként valami olyan megelőző karbantartás, vagy lecsekkolni való ezeken a '11-es vt30-akon, amit érdemes megtenni/megnézni a hosszabb élet reményében? A ventilátorok nem igazán hangosak, kicsit ciripelnek csak, túlzott melegedést sem tapasztaltam eddig.

    Panasonic oldala meg egyébként miért nem vesz tudomást az 50 collos modellről? Global support oldalon is csak az 55, 65-ös méretű van fent. Elég furi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák