- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz B.F.G. #77898 üzenetére
Szinte kizártnak tartom, hogy valaha is legyen újra plazma, nem ezek a trendek. Az OLED lehet a jövő, de ezt már több, mint 10 éve mondják és csak nem akarja kiforrni magát. Már igen közel van a cél, de még mindig sok probléma van vele és emiatt nem igazán fut még fel, aminek következtében még rohadt drága.
Ugyanakkor LCD-fronton is lehet már korrekt áron nagy, normális képminőségű TV-t találni - ezt persze szintén meg kell fizetni és inkább a hétszámjegyű összeghatárhoz van közelebb ezen készülékek ára. Viszont ilyen áron már inkább lehet érdemes vetítőben gondolkozni - persze ehhez sok egyéb feltétel teljesülése is szükséges, illetve sok a járulékos költség, mivel nem elegendő a vetítőt magát megvenni.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Ragadozó
Ármester
válasz DM-Fan #77901 üzenetére
Igen, ha már ennyiért tv-t nézünk sokkal érdemesebb vetíteni
Plazma szerintem se lesz már...Azért meglehet oldani ne legyen annyira vészes a járulékos költség..láttam már jó képet falra vetítve is...olcsóbbra jön ki, mint egy minőségi motoros vászon...
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
-
B.F.G.
senior tag
válasz DM-Fan #77900 üzenetére
Star Wars Első 6 részt venném meg hasonlóan kedvező áron BD-én:
(gyerekkel terveztem a megnézését)
Abba bízok, hogy majd az új rész megjelenése kapcsán lesz valami akció.
Ez a lenti nem is elérhető, de milyen a Sony BL player amit hozzá adnak?http://xpress.hu/xp/prod.asp?PID=15299&VID=066-82531688-229711364418253
Az a baj még ára sincs viszonyítási alapnak.
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz B.F.G. #77905 üzenetére
Sajna el kell keserítselek: jelen pillanatban úgy áll a helyzet, hogy nagy eséllyel az új Star Wars film (és ennek kapcsán semmi, ami Star Wars-zal kapcsolatos, legyen az régi vagy új) meg sem fog jelenni Magyarországon BD-n, ugyanis már a Disney-é a franchise és a Disney BD-kiadványainak jelenleg nincs hazai forgalmazója és nem sok esély van arra, hogy legyen a jövőben egyáltalán. Ugyanezért nem jelent meg tavaly a Galaxis őrzői BD sem, ahogy az új Bosszúállók film és várhatóan a Pixar-filmek sem fognak ezután BD-n kijönni itthon. Nem fogytak a lemezek, ez lett belőle, látható volt előre.
Én anno a 6 Star Wars filmet a 9 lemezes BD-díszdobozban vettem meg, a végén már 20 eFt-ért volt kitéve a Media Markt-okban. Mostanság már csak a két külön trilógiát láttam (3 lemezes dobozok).
Az a kiadvány, amit linkeltél, már nem kapható, így lejátszó sem.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Gyulus76
aktív tag
válasz DM-Fan #77907 üzenetére
Na igen, ide vezetett a nagyipari kölcsönzősdi. Bezzeg a cseheknél kánaán van! Nem csoda, hiszen sokan még Magyarországról is onnan rendelnek. Cseh szinkron és felirat biztosan lesz is a SW EpVII-en, örülhetnek neki.
Én meg szomorkodhatok, hogy a Hamupipőke is csak DVD-n jön, és sanszos, hogy Agymanók BD se lesz itthon.
Ja, kis pontosítás:
Van a Disneynek forgalmazója: a ProVideo, csak a Disney az új BD-kre nem tesz rá minket, így nemcsak itthon, de sehol a világon nem lesz magyar szinkronnal, felirattal ellátott új Disney BD, amíg nem változik a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
lemmy9
őstag
válasz MasterMark #77906 üzenetére
Az első két részt megcsinálták: eredeti, szuper képpel, de 720-as.A legelső magyar szinkronnal, többek közt.
http://originaltrilogy.com/forum/topic.cfm/Harmys-STAR-WARS-Despecialized-Edition-HD-V25-MKV-IS-OUT-NOW/topic/12713/[ Szerkesztve ]
Szerintem!
-
Ispy
veterán
válasz Gyulus76 #77909 üzenetére
Mert gondolom a cseheknél mindenki megvesz mindent boltban, lemezen, azt sem tudják mi az a torrent
A múltkor már majdnem vettem egy BD lemezt, de aztán hirtelen ráébredtem, hogy teljesen felesleges, mert úgysem nézném meg ezeket a filmeket újra (nincsen rá időm), plusz a sok origin DVD is csak foglalja a helyet, nem kell ide még több lemez. Lehet veszek azért mégis egyet, legalább egyszer legyen BD lemez a pio-ban, ha már elmúlt 1,5 éves.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Dexar007
veterán
Asztali gepemben mar regota nincs optikai meghajto,es en sem igazan emlekszem mikor vettem utoljara a kezembe barmifele lemezt.
En is letöltöm,megnezem,elfelejtem. Ha veletlenül 1-2 ev utan ujbol eszembejut,akkor leszedem meg egyszer.Mo-n netböl jol allunk,ugyhogy egyaltalan nem problema.Give me your cum,bull!
-
hotibi
aktív tag
Üdv a forumlakóknak! Adott egy panasonic plazma. kb. 5 éves. Behangolom a csatornákat minden OK. Kikapcsolom a TV-t a távval, és ha később ujra bekapcsolom elfelejt bizonyos csatornát Van ezekben egy elem ami biztosítja a memória részére az áramellátást, Mint PC-ben ? köszönöm előre is a válaszokat
-
Kernel
nagyúr
válasz hotibi #77919 üzenetére
DVB-C vételnél szokott ilyen gond lenni, de az nem a felejtéssel kapcsolatos, hanem egyes multiplex csatornák túl alacsony jelszintjével, illetve a kábelrendszer minőségi problémáival.
A "bizonyos" csatorna ilyenkor mindig ugyanaz, illetve egy multiplex csomag több adást tartalmaz.
Ha eddig normálisan működött az adott helyen, akkor ilyen irányba lehetne nézelődni.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
hotibi
aktív tag
válasz Kernel #77920 üzenetére
digi TV ről van szó. a modemig optikai kábellel telepítve.
Van egy iránycsatolt 3 as osztó ( koaxok és csatlakozók jó minőségűek, kontaktok ellenőrizve) rajta 3 TV. Csak egyik TV produkálja ezt a jelenséget, még abban az esetben is ha erre a TV-re elosztó nélül , tehát egy kábelt kötök. Jelerősség/minőség=9/10 Már megőrjit mert régebbóta igy működik
köszi a gyors választ -
TonTomika
aktív tag
Sziasztok!
Használ valamelyikőtök soundbart? Van egy ST60-as plazmám, sajnos normális hifihez a szoba is kicsi, és egyelőre nem tervezek ekkora beruházást. Panasonic hangprojektorokat nézegettem, pl SC-HTB680 illetve SC-HTB690 ezek 3.1-es rendszerűek.
Ami fontos kérdés lenne, hogy ha Panasonicot veszek, akkor tudom-e használni a két eszközt a TV távirányítójával, illetve, hogy van-e valakinek tapasztalata a Pana hangprojektorokkal?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
kpal
nagyúr
Ahogy ma láttam már elfogyott akciós LG plazma az Auchan-ban Debrecenibe . Így most már végleg eltűnt a plazma a boltokból
-
-
MasterMark
titán
-
Beni2360
félisten
válasz MasterMark #77930 üzenetére
Ez napi 2.4 órát jelent? Az nem sok
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
B.F.G.
senior tag
Nem akarom megnézni
Mennyi is a becsült élettartama?
[ Szerkesztve ]
-
Csöves
őstag
-
Gyulus76
aktív tag
Az én másfél éves GT60-amban 3086 óra van. Ez közel napi 6 óra. Kicsit sokallom, mert bár nem keveset megy, ennyit átlagban szerintem nem. Vajon beleszámít a programozott felvétel ideje is, amikor a panel nem üzemel? Azzal együtt viszont simán elképzelhetőnek tartom.
-
DM-Fan
Topikgazda
Szüleimnél mai napig üzemel a 2008. év elején vásárolt Panasonic 42PX80-am, ami így lassan 8 éves lesz és köszöni szépen, jól van. Az üzemidejét már jóideje nem néztem, de a 10.000 órán vígan túlvan.
Ugyancsak üzemel az egyel későbbi 50G20-am is, az decemberben lesz 5 éves, szintén jópár ezer órával.
A jelenlegi, 65VT60-am másfél éves volt a napokban és jelenleg 1.535 óránál jár.
Get Moded!
-
Chrys_
addikt
Milyen magas és széles a 65VT60 (persze talp nélkül)? Lenne lehetőségem venni egyet online, de sajnos nincs meg a csomagolása, és tudok szerezni dobozt és töltőanyagot is TV-szállításhoz.
-
Gigi01
őstag
Sziasztok!
Ugye eladtam az ST60-am,mert nem is igazán használtam ki,meg volt vele 1-2 gondom.( szivárvány,inputlag stb.)
Szerintetek egy D550-es samuval nagyon mellényúlnék?Igazán pár film,inkább esti tv-zés,meg egy kis játékra használnám.Lcd-t már nem akarok venni,hála az első plazmámnak,ehhez jó áron hozzá is jutnék. -
Chrys_
addikt
válasz MasterMark #77947 üzenetére
Azt még nem tudom biztosan, hogyan kellene csomagolni. Szerintem a panelt ebbe lehetne állítani, és ezzel teljesen betekerni több soron.
Aztán mehet ebbe a dobozba (megfelelő méretűbe, ezért tettem fel a kérdést az előbb).Persze kell hozzá még néhány polster, hogy fixen álljon a dobozban a TV.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- LG 82 cm IPS HD LED TV kihajtható illetve fel-le dönthető Fali tartóval
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- KZ Z1 PRO Bluetooth 5.2, Érintővezérlés, Zajszűrő
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Cambridge audio Evo150 All-In One erősítő,streamer,dac!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs