Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz Voice24 #63468 üzenetére

    "...de vannak olyanok, amikre tök feleslegesnek tartok 15-20 giga helyet rááldozni."

    Mi az, hogy "rááldozni"? Többe kerül a havi netelőfizetés, ha nagyobb a letöltött adatmennyiség? Soha vissza nem nyerhető a tárhely, ahová odakerül a film? Több munka a másik verzióra kattintani az egérrel? Nagy áldozat másfélszer-kétszer annyi időt várni az eredményre? Bullshit! Megérteném, ha tényleg arról menne a vita, hogy valaki a DVD- vagy a BD-változatot vegye meg egy filmből, mert ott adott esetben lehet akár kétszeres árkülönbség is.

    "Azt, hogy nem a "csak az 1080p" az általánosan elfogadott vélemény, szerintem jól mutatja a "kölcsönző" oldalak letöltési statisztikája: az 1,5-2 gigás verziókat nagyságrendekkel többen kölcsönzik ki, mint a 20-25 gigásakat."

    Ez szerintem leginkább azt mutatja, amit a TV-vásárlási szokások is: a legkelendőbb kategória a 32"-os, abszolút belépő LCD TV. Na, ehhez az igényszinthez igazodnak a letöltési statisztikák is.

    "De egy kisebb és gyengébb tévén ugyanúgy a nézhető kategóriába tartozik az első is, a 720p-ről nem is beszélve."

    Nem arról megy a vita, hogy nézhető-e, vagy sem, hanem arról, hogy konkrétan nulla többletráfordítással nézheti az illető a jobb minőséget is a minőségi megjelenítőjén, mégsem teszi, különböző - nem igazán alátámasztható - indokok felhozásával. Aki 250 eFt körüli vagy drágább plazmatévét vesz, az nyilván azért teszi, mert ad a minőségnek. Ezt vágja pofon azzal, ha redukált minőségű anyagot néz rajta.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák