Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zanik

    addikt

    válasz kk831228 #61509 üzenetére

    Én is leginkább emiatt tartom szem előtt, hogy olyan helyről rendeljek terméket, amiben megbízhatok. Akik nem a gyorsan adjunk rajta túl haszonnal alapon értékesítenek szórakoztató-elektronikai eszközöket, hanem van egyfajta "elhivatottságuk" aziránt, amit csinálnak.

    Ahová ha betér a kedves vásárló, akkor nem csak a süket vaker megy, hanem tényleg szeretnék felmérni a vevő igényeit, és ahhoz megfelelő terméket ajánlani. Ahol ha véletlenül problémás/hibás terméket kapok, akkor nem az "úgy kell neked, jól megszívtad, nem az én gondom" hozzáállással intézik el az ügyet, hanem vevő-centrikusan igyekeznek megoldást találni a problémára.

    És ez nekem akár még a kicsit magasabb végfelhasználó árat is megéri!

    Ott van pl. az Oázis Computer és a MonitorGuru, ahol adnak pixelhiba-garanciát és kalibráltatni is lehet náluk. És hiába van egy minimális felára, mégis nagyon sokan élnek vele, mert megéri. A vevőnek is, és nekik is, mert mikor 2-5év múlva a felhasználó újra vásárlásra adja a fejét, már nem megy máshová. Oda megy, ahol kockázatmentesen, biztonságosan vásárolhat! :K

    Persze ott a másik oldal is. Sajnos a magyar vásárlók többsége árérzékeny, tájékozatlan vagy egyszerűen ostoba. A bunkóságukról már nem is beszélve. De ez nem elég indok arra, hogy a hazai kereskedők ennyire leszarják a vásárlók jogait.

    Szóval igen, vágyom egy P50ST60E-re, de nem minden áron. Én nem akarok heteket-hónapokat elcseszni egy kötekedő viszonteladóval, ha esetleg valami probléma lenne a termékkel.
    Legszívesebben elutaznék Budapestre, bemennék az Üllői-Ferenc krt. sarkán lévő boltba, a kezébe nyomnám az eladónak kp-ban a pénzt, és megkérném, bontsa ki, nézzük meg minden oké-e vele, aztán ha igen, akkor erre a címre kérném a kiszállítást.
    Aztán remélhetőleg élném boldogan a Pana plazmások életét 5-10-15 évig. :B

    Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

Új hozzászólás Aktív témák