Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Tamoo #53964 üzenetére

    A Catalyst alapbeállításokkal, és EVR-re épülő lejátszóval SDTV adást gyárt egy kiváló Blu-Ray anyagból is. :W

    (Ezt amúgy fel sem tudom fogni. Az még addig rendben is lenne, hogy választható kazalnyi filter tetszés szerint, és aki akar, az bekapcsolt párat, de ki lehet ennyire elborult agyú az AMD-nél, hogy szerinte minden létező szűrést egyidejáleg bekapcsolva lesz legjobb a kép? Alapbeállításon mindent ki kéne kapcsolni, nem be, de ha mégis be lenne pár, akkor sem az összeset egyszerre, mert ez már tényleg abszolút nonszensz, hogy példaképp a meleg arcbőr és a hideg fehér is egyszerre kell, ahogy a zajszűrés és a mesterséges zajosítás is... :U)

    Minden létező "képjavítót" ki kell kapcsolni a video rész alatt, kivéve a deinterlace legyen Auto és maradjon a pipa a pulldown felismerés előtt is (minden másról le kell venni a pipát). Ez a menüpont amúgy csak a TV adásból rögzített, és nem progresszívre újrakódolt anyagokat érinti.

    Vagy eleve olyan renderer kell, ami nem használja az EVR-t, így nem érvényesülnek ezek a beállítások, pl. madVR -> kibontod a Program Files (x86) alá egy madVR mappába, install.bat-al telepíted, majd MPC-HC-ben kiválasztod a video kimenetnél EVR helyett a madVR-t. Így sincs többé "okoskodás" a Catalyst oldaláról, és amúgy is még jobb lesz a képminőség (ami a madVR beállításainak finomhangolásával még tovább fokozható, ha elég erős a VGA).

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák