Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TurboGPityu

    csendes tag

    Kedves Fiúk !

    Kb. 4-5 hónapja olvasom a topikot, gyűjtögetem az információkat meg a pénzt. Köszönöm a hasznos tanácsokat , tippeket Liszinek ,DM Fan-nak, Kovadikának, BBécinek , és mindenkinek aki virtuálisan hozzásegített hogy most itt álljon a nappaliban egy 50GT60 -as ! :R :R :R :R :R

    Hála az e-nek , és a cetelemnek majdnem egy százassal olcsóbban vettem, mint amennyiért kb 3 héttel ezelőtt az egyik márkaboltban ajánlották ( ha visszakerestek megtudjátok hol jártam ...) . :) Így még egy medi8er600 - as is belefért a keretbe ( mert mint tudjuk a beépített média lejátszó nem túl vitéz) + egy Audioquest Pearl 1.4 HDMI kábel .

    A boltban az ügyintézés max. volt, a házhoz szállítás frankó (állítva jött, és a fiatalember is tudta hogy igen , ez egy plazma, és állítva kell szállítani ... :K ).

    A gép csodás. DIGI kábel megy közvetlenül a dvb-c tunerbe . Van néhány csoda klassz képű csatorna, és persze vannak gyengébbek is . A kisebbik fiam kapásból letöltött egy vierát az androidos telefonjára, aztán egy laza csuklómozdulattal átlökte a TV-re az egyik kedvenc bringás videóját. Csak ámulunk-bámulunk. :)) :))
    Kicsit féltem hogy az 50" kicsi lesz , de egyelőre úgy érzem , hogy rendben van ! A sztereóhoz a fülhallgató kimenetet használom, úgy tűnik hallgatható ( ha emlékeztek rá a sztereó a mániám, egyelőre még nem izgat az 5.1)Aztán ha a pénztárcám magához tér , benevezek egy Cambridge Audio Dacmagic 100 -ra ;)

    Olvasgatom a használati utasítást, ismerkedek a géppel (hát ez már nem az öreg Sony crt :N ), aztán ha nem boldogulok , majd kérdezek sok okosat !

Új hozzászólás Aktív témák