Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gicz

    addikt

    tehát a kábelen nincs értelme mérni, mert ha szebbnek látja a képet (hiába ugynaz bitről bitre) akkor neki az úgy jó, és kész neki van igaza.

    viszont 1-2 órája lett lehurrogva valaki mert a tn panel feketéjét szebbnek látta az st60-énál, ott meg jöttetek a mérési eredményekkel hogy márpedig az nem lehet, melyik hány cd/nm
    :C

    a mérést igyekszem majd megcsinálni ha lesz rá lehetőségem, és időm, csak azért hogy megmondhassam bárkinek, hogy az 50 ezres kábellel bevett egy nagy adag placebo kapszulát :) csak ezért megérné!

    egyébként kéne vaktesztet csinálni, valakinél egy vt60-al: szobát kőzépen leválasztani fekete függönnyel, tv előtt a tesztelő én meg a tv mögött 8db kábellel a tescóstól a szupravezető-eres kígyóbőrrelbevont 20 évig érlelőrni hagyott hdmi kábelig bezárólag midnennel, aztán cserélgetem (vagy nem cserélgetem) és közben hallgatni a visszajelzést hogy most éppen melyik van bedugva, és melyikkel szélesebb a sztereoszínpad.

    esetleg valaki olyannál megejteni ezt akinél amúgyis ott tesztelődnek a csúcsmodellek mérőműszerrel. ;]

    nemis értem mindek kalibrálni műszerrel mérni a TV-t, hiszen midnenki a saját szemével nézi minden este a filmeket, nem műszerrel.

    nem akarok senkit megbántani, nem az a célom egyáltalán, ha valaki úgy érzi attól őszintén elnézést kérek!

    csak érdekes dolgok a kettős mérce...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák