Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sad_Vamp

    őstag

    válasz DM-Fan #41392 üzenetére

    Digitális jel négyszög jel tudtommal általában úgy működik hogy +X Volt az 1 -X Volt a 0 és van egy hibahatár ameddig még az 1-et egynek veszi a 0-át, meg nullának.

    Szerintem az a baj hogy Ti ilyenkor mindig az ultracafat vs mega-ultra-monster kábelokat hasonlítjátok össze miközben itt szerintem a szkeptikusok arról beszélnek hogy ha veszel egy robusztus, megbízhatóan kinéző, netalántán aranyozott konnektorú viszonylag olcsóbb kábelt (pl Hama nem jut eszembe más) és ha az olyan minőségű mint amilyennek ki is néz, akkor ott nincs mért jobbnak lenni egy 3x-5x-ös árú Monster kábelnek.

    Ugyanígy ez a fázis fordításos dolog (esküszöm kipróbálom a hifimmel otthon csak azért is), mit számíthat igazából, ha az eset nem ideális? Nekem a falon levő dupla aljzatban pl van 1 védő elosztó 8 lukkal abból 6tele, és 1 hosszabbító benne amiben még 4 cucc van... ezeknek a fele apró adapter kütyü (router, USB dock hasonlók) amik alapból akkora zavart okoznak a hálózatban hogy hejj. a másik felében a dupla ajzatnak megint csak hosszabító 3 as vagy 4es.

    A psziché meg egy külön téma maga. Az ember rohadt sok mindent be tud képzelni ha erősen akarja. Ezt tudom, mert gitárokat készítek és ott is rengeteg dogma van és hallom a sok hülyeséget hogy XY megmondja még vakon is hogy igazi fender strat szól e vagy más, vagy hogy hány rétegű a fogólap a gitáron... non-sense.

    “When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”

Új hozzászólás Aktív témák