Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz mayday00 #23987 üzenetére

    Persze ha én mondom, az csak reklámnak tűnik :DDD, de velem általában kijön bármilyen kalibrálás a készülék árának legfeljebb 10%-ából (persze tág a TV-k ársávja és a lakóhelyek közti távolság is véletlenszerű -akár 200km-, de egy készülékre vonatkoztatva még sohasem esett 20k fölé a végösszeg), és sokszor jelenthet annyit az összhatás szempontjából, mint ha akár 50%-al drágább készüléket vett volna az ember.

    Kivétel talán a THX móddal felvértezett idei Panasonic plazmák, mert azok egész korrektül be vannak állítva gyárilag, de még ott sem mondanám, hogy ha 50%-ot nem is, de azt az ~5%-ot ne érné meg a kalibrálás, amit én általában kérni szoktam (ezek bolti ára általában jóval magasabb -pl azonos méretű Samsunghoz képest-, a kalibrálásuk viszont nem sokkal, vagy egyáltalán nem kerül nálam többe, mint belépő modelleknél, ahol arányosan többnek tűnik, de többet is jelenthet).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák