Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KTTech

    veterán

    válasz JaniS #1397 üzenetére

    Az A300-al nem lennék előrébb, az csak akkor lenne jó, ha olyan erősítőt vennék, ami levenné a "terhet" a kijelzőről zenehallgatásnál. Most még nem ez a helyzet...
    Az A300 egyébként csak a menüjében több, mint az A210 (a CPU is erősebb, de az a 133MHz nem a világ vége). A C300 a kijelző miatt már érdekesebb, de per pillanat maradni fogok a C200-nál, amíg elérhető áron nem lesz Sigma SMP8910-es lejátszó. Dune-m volt (Smart D1 és Max), nekem a kezelésük nem vált be. Mivel azonos processzorra épülnek, mint a Popcornok, így nem sok különbség van a kettő közt (inkább a kiegészítő elektronikai elemek adják a különbséget).
    A gigabites net az csak kamu (hardveresen tudja, de a CPU a fogadáshoz és a filerendszerkonverzióhoz kevés nagy sebesség esetén), de papíron jól mutat (sokkal nagyobb teljesítmény kellene ahhoz, hogy 80-90MB/s-el lehessen adatot küldeni és fogadni rajtuk). 10-15MB/s a csúcs, de azt szinte a 100MBit/s is tudja (9,5MB/s). Sőt, gyakran még ezt se éri el a C200 sem (4-5MB/s külső tárolóra az írás). Persze a 100MBit mindenre elég, hiszen a legnagyobb bitráta, ami elméletileg lehetséges egy BD esetén az kb.54Mbit/s, HD hanggal.

    www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon

Új hozzászólás Aktív témák