Hirdetés

2017. október 21., szombat

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-06-01 13:12:36

PROHARDVER!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#551) laszlo168 válasza janos666 (#544) üzenetére


laszlo168
(senior tag)

Kicsit melegited még, és majd beérik :)

(#552) janos666


janos666
(PH! nagyúr)

Többet ért volna, ha inkább be sem teszik ezt a médialejátszót a Panába!

Már negyedszerre fordulok a gép és a TV közt (nem is egy emelet), hogy viszek már le valamit, aztán megnézem látni-e normál tartalommal bármit is a felső sáv zajosodásából (meg úgy egyáltalán...)
De nem visz semmit.
Demuxoltam egy m2ts-t, beraktam mkv-ba, meg se nyitja. Torrentes 720p-s mkv-k ugyan ez.
Az SD .avi elindul, de szétesik a kép, és lefagy a lejátszó 10 másodpercen belül.

(#553) DM-Fan válasza janos666 (#552) üzenetére


DM-Fan
(Topikgazda)

Mkv-kból válogatós, azt már többen írták. Mondjuk az gáz, hogy még az .avi-t sem viszi, azzal még a G20-amnak sem volt problémája anno, mikor kipróbáltam, hogy mit tud a lejátszója (igaz, csak vagy két sorozatepizóddal próbáltam, de azok mentek gond nélkül). Nem véletlenül mondjuk mindig no, hogy kell az a külső lejátszó. Több okból kifolyólag is.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#554) GeneraL_XTX válasza DM-Fan (#550) üzenetére


GeneraL_XTX
(PH! kedvence)

máig tartott az ingyenhitel akció :(

Nehezen tudok várni, ha új cuccról van szó. Lényegében tökmind1, igazából lehet jobb is ha a mai viszonyok között nincs semmiféle hitelem, a pénzt holnap úgyis visszakapom. Vagy így vagy úgy :DDD

Egyébként nagyon jókat írtak erről az LCD-ről, nem véletlenül választottam ezt.Feketeszint különbségre már fel vagyok készülve, de a "nyugodtabb kép" remélem kárpótolni fog ezért. A g30-nál is kapásból kiszúrtam azt a zavaró jelenséget, direkt néztem.

Páran itt értik mire gondolok.

[ Szerkesztve ]

''Nagyon el vagy tájolva emberke!Ha értenél hozzá, tudnád hogy a 7900GT már támogatja a DirectX10-et!Ugyanis ezt úgy gyártották!!Csak majd a Vista driverben aktiválódik!''--By:Gefororce_9 ***Origin/Steam: GeneraL_HUN\ Wot : T1B1***

(#555) JaniS válasza janos666 (#552) üzenetére


JaniS
(senior tag)

Esetleg konvertáld pl. a HD Video Converter Factory Pro-val avi-ba. Nálam ez bejön a demo-world.eu-ról letöltött m2ts-ekre, gond nélkül játssza őket. (Video Bit Rate 10000kbps, audio 128kbps-os sztereo mp3.)

[ Szerkesztve ]

(#556) DM-Fan válasza GeneraL_XTX (#554) üzenetére


DM-Fan
(Topikgazda)

Olvastam, de múltkor láttam élőben, SD-anyag ment rajta és kellően el is borzadtam. A tipikus LCD-betegségektől hemzsegett a kép, nyomába nem ér a plazma képi világának. HD-ban már nyilván normálisabb, bár gyanítom ott is megvannak azok az LCD-problémák, amelyeket nem tudnék elviselni. Sajnos más árkategória az, amit LCD-ben már elfogadnék akár a plazma helyett is és nem nagyon kéne kompromisszumot kötni. Csak annyiból már kijön egy komoly projektor, vászonnal.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#557) AmunRa válasza janos666 (#552) üzenetére


AmunRa
(senior tag)

Nekem mindegyik mkv ment eddig. Minden dvd rippet megkajált. :) A Full HD szétesik a 720 sor megy. Mesefilmek mentek leginkább SD-ről.
Meddig lesz akciós még a 42g20? Holnapig? Vagy ünnepek közt is?

(#558) M_AND_Ms válasza Tomics (#532) üzenetére


M_AND_Ms
(PH! addikt)

Csak nem várta meg, míg teljesen lemegy standby-ba. Ez pár perc múlva történik csak meg, amikor a relé hallhatóan lekapcsol. Akkor már 1 W alatt van a fogyasztás.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#559) GeneraL_XTX válasza DM-Fan (#556) üzenetére


GeneraL_XTX
(PH! kedvence)

Szerencséd van hogy nem vagy érzékeny ezekre a dolgokra. Én pont az előb ültettem le szüleimet elé, és mondtam h mit nézzenek és látnak-e bármi furcsát.

Nem láttak.

Ennyi, az én szemem erre érzékeny, nem lehet ez ellen mit tenni :( :(

''Nagyon el vagy tájolva emberke!Ha értenél hozzá, tudnád hogy a 7900GT már támogatja a DirectX10-et!Ugyanis ezt úgy gyártották!!Csak majd a Vista driverben aktiválódik!''--By:Gefororce_9 ***Origin/Steam: GeneraL_HUN\ Wot : T1B1***

(#560) DM-Fan válasza AmunRa (#557) üzenetére


DM-Fan
(Topikgazda)

A G20 semeddig, mert az tavalyi modell. A G30-ról nem tudok, hogy hivatalosan nőne az ára, az 5 éves garancia-akció egyelőre úgy néz ki 2011. december 31-ig tart, de lehet, hogy kitolják, tavaly is így történt.

Get Moded!

(#561) DM-Fan válasza GeneraL_XTX (#559) üzenetére


DM-Fan
(Topikgazda)

Tisztában vagyok vele, hogy valaki falnak megy a plazma vibrálásától, az pech, mert ezzel tényleg rákényszerül az LCD-re, ami ár/érték/méret arányban is rosszabb választás, plusz ugye amíg nem lesz minden forrás fullHD felbontású, addig szívás lesz vele az alsó- és középkategória nagy részében. Én is érzékelem a különbséget, de engem egyáltalán nem zavar, családtagjaimat sem, ugyanakkor ráadásul annyi pozitív hozadéka van a plazmának, ami miatt biztosan nem váltanék LCD-re. A monitorommal tökéletesen elégedett vagyok (IPS paneles Dell), de csak addig, amíg munkáról, esetleg képnézegetésről van szó. Amint filmet kell nézni rajta, rögtön ülök a plazma elé.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#562) Ijk válasza lilricsi (#547) üzenetére


Ijk
(PH! nagyúr)

3,5m az nagyon messze van még az 55"-hoz is. Oldd meg hogy legalább 2m-es legyen a nézőtávot, vagy gondold át hogy valóban szükséged van-e egy csúcskategóriás tv-re, ha nem tudod a képességeit optimális körülmények között kihasználni.

DM-Fan: Szerintem a mozis vetítő sokkal jobban vibrál egy plazmánál

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#563) lacos001 válasza janos666 (#552) üzenetére


lacos001
(senior tag)

Mintha nem is ugyanarról a tipusról irnál,mint ami itt van nálunk a nappaliban..........érdekes dolgok ezek.Gondolom ugyanabból a pakkból kaptad meg,mint én,vagy a másikból,amire a mumus rászállt :((( Volt még sok belőle amúgy?
A kép bajodról meg nem is irok.......sajnálatos,remélem csak rossz a szemed ;] ,bár kétlem....
Simán pendrivéről lestem meg pár órával ezelőtt a Másnaposok 2 /mkv/filmet,( blu ray-en 7K-t még nem ér meg nekem :) ) és gond nélkül szaladt.Avi is pörög.....
Én nem szeretem amúgy,az ilyen letöltött össze-vissza kamura konvertált ámitásokat,erre a való a blu ray.......de lemez vásárlás előtt,nem árt meglesni,mit is veszek meg..... ;]

[ Szerkesztve ]

(#564) GeneraL_XTX válasza DM-Fan (#561) üzenetére


GeneraL_XTX
(PH! kedvence)

Nem a vibrálása a bajom, bár bizonyos esetben azt is látom.

Ilyen furcsa "bevillanások" kontrasztosabb részeken ha mozgás van és pislogok, vagy csak ha felnézek a feliratból, de minden esetben ha mozgatom a szemem pl balról jobbra. Panasonicnál ez ilyen zöldes átfutásként jelentkezik pl egy világos falrészen két sötét rész között. Samsungnál ez inkább olyan barnás.

Nem tudom mi ez, de nemrég írták mások is hogy látják.

[ Szerkesztve ]

''Nagyon el vagy tájolva emberke!Ha értenél hozzá, tudnád hogy a 7900GT már támogatja a DirectX10-et!Ugyanis ezt úgy gyártották!!Csak majd a Vista driverben aktiválódik!''--By:Gefororce_9 ***Origin/Steam: GeneraL_HUN\ Wot : T1B1***

(#565) rb26dett válasza Tomics (#532) üzenetére


rb26dett
(fanatikus tag)

Igen, mert később írtam, mint amikor mértem, és mikor megírtam, rákukkantottam hogy ténylegesen annyit eszik-e és most 0.5W-ot eszik készenlétben, tehát valószínüleg még nem kapcsolt le teljesen a tv.

Mine's R34 GTR

(#566) Tomics válasza janos666 (#552) üzenetére


Tomics
(PH! addikt)

Kezdetben nekem is rosszalkodott a médialejátszó, nem vitt szinte semmit. Aztán leformatáltam a pendrive-ot NTFS-be és visszaállítottam az alapméretezett foglalási egységeket és megjavult, vitt sokmindent.

[Xbox GT: Tomics] [Hearthstone BT: tomics#2849]

(#567) vilga válasza janos666 (#552) üzenetére


vilga
(kvázi-tag)

Hát nem tom :F nekem az avit és a 720p-ket lejátsza néhány1080-as mkv- t már nem visz.
Mivel most vinyóra sem médiaplayarre nem telik, a DLNA-t használom serviio
média kiszolgálóval

[ Szerkesztve ]

(#568) DM-Fan válasza GeneraL_XTX (#564) üzenetére


DM-Fan
(Topikgazda)

Hát, én ilyesmit nem nagyon észleltem egyik Panasonic-omon sem. A foszforlagot látom, ha van, a G20-on nagyon ritkán észlelem, de egyáltalán nem zavaró és csak nagyon kiélezett helyzetben jelentkezik, a PX80-amon sosem láttam azt sem. Szóval biztos szerencsém van, de én ilyesmi anomáliát nem látok.

Engem sokkal jobban bosszant, amit az LCD-k nagy része csinál (és amit az E30-on is láttam SD-anyagnál), nevezetesen, hogy mosnak, poszterizálnak, hajlamosak egybekenni az életesen elhatárolódó felületeket is (pl. arcélek és az életlen háttér találkozásánál kiválóan megfigyelhető), különösen ha mozgást kell megjeleníteni. Ráadásul egyszerűen nem tudsz vele mit csinálni, akárhogy nyomkodod. A kikapcsolhatatlan dinamikus kontrasztról nem is beszélnék. Borzalmas, nálam innentől kezdve esélytelen filmnézésre.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#569) rb26dett válasza janos666 (#552) üzenetére


rb26dett
(fanatikus tag)

Ennyire nálam sem gáz a helyzet a lejátszóval, bár találkoztam olyannal amit nem játszott le, de többnyire lejátssza a filmeket.

Mine's R34 GTR

(#570) tendetiti válasza DM-Fan (#533) üzenetére


tendetiti
(tag)

Én amekkora marha vagyok vagy 1/4 órán keresztül próbáltam a g30-ba fordítva berakni a talpát ( az eleje nézett hátra). Lehet röhögni :))

(#571) AmunRa válasza tendetiti (#570) üzenetére


AmunRa
(senior tag)

Nem tudom mit görcsöltök rajta Jánossal, nekem volt vagy 3 perc. :)

Ijk: Jó az, valami sorozat, vagy mesefilm megnézésre.

[ Szerkesztve ]

(#572) Ijk válasza rb26dett (#569) üzenetére


Ijk
(PH! nagyúr)

Onnantól kezdve hogy a belső lejátszó nem támogatja a 24p-t, kvázi el is lehet felejteni.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#573) JaniS válasza AmunRa (#571) üzenetére


JaniS
(senior tag)

Egyedül? :)

(#574) janos666 válasza vilga (#567) üzenetére


janos666
(PH! nagyúr)

Pont most nyitott meg végre egy 1080p-s mkv-t! És vitte is folyamatosan, csak épp blokkos volt, mint egy SDTV adás...

Minden esetre közel hajolva sem találtam nyomát annak a zajnak normál képtartalommal.

Ma este hagyom villogni, de holnap felhozom, aztán nyomok rá valami rendes anyagot, clone módban a D550-re és a G30-ra egyszerre. ;]

(#575) #75912448 válasza < CyberBob > (#513) üzenetére


#75912448
(törölt tag)

Nem a 24p-vel van gond, hanem a 24p és 100Hz együttes használatával. A geeks tesztjeivel kell egyetértsek, a kettő együtt nem megy, vagy ha megy is, zavaró amikor "hibázik". Persze együtt lehet vele élni, és nekem kell is, de ugyanazon forrás mennyivel természetesebb plazmán....

(#576) AmunRa válasza JaniS (#573) üzenetére


AmunRa
(senior tag)

Egyedül hoztam haza, egyedül hoztam be, egyedül emeltem ki. Egyedül raktam bele a talpat.
A talp összerakás 3 perc. Nem boltból elhozás, üzembe helyezés! :D

(#574) janos666 : jó teszt lesz, aztán végül a d550 maradd meg! :)

[ Szerkesztve ]

(#577) JaniS válasza AmunRa (#576) üzenetére


JaniS
(senior tag)

Onnét kezdve, hogy kicsomagolás én is ugyanezt játszottam el egyedül, de a talp berakása több lett 3 percnél. Szerintem azért, mert marhára aggódtam... :)

(#578) AmunRa válasza janos666 (#574) üzenetére


AmunRa
(senior tag)

A méretkülönbség nem zavar?

(#579) GeneraL_XTX válasza DM-Fan (#568) üzenetére


GeneraL_XTX
(PH! kedvence)

Hát jah :(

Mind1, most karácsonykor nyomogatom majd aztán meglátjuk ezek a hibák nálam mennyire lesznek zavaróak. Ha nagy a baj még mindig visszavihetem aztán veszek egy HD-Ready plazmát. Jöbb ötletem nincsen :DDD

Egyébként ha jól emléxem épp CyberBob kolléga írta h látja ő is ezeket az átvillanásokat.

Ő így írta le:
Én nagyon láttam a sárgás zöldes "sávokat" forrástól és napszaktól függetlenül pl.: feliratot olvastam majd fölé néztem, de pislogás közben is. Nem volt olyan sokáig nálam a tv hogy megszokjam, de volt aki itt azt írta neki sikerült.

[ Szerkesztve ]

''Nagyon el vagy tájolva emberke!Ha értenél hozzá, tudnád hogy a 7900GT már támogatja a DirectX10-et!Ugyanis ezt úgy gyártották!!Csak majd a Vista driverben aktiválódik!''--By:Gefororce_9 ***Origin/Steam: GeneraL_HUN\ Wot : T1B1***

(#580) janos666 válasza AmunRa (#578) üzenetére


janos666
(PH! nagyúr)

Most két külön szobában vannak, és most közelebb van a szék a 42G30-hoz, mint az 51D550-hez a fotelem, így nem feltűnő.
Ha a D550 megszokott helyére teszem, az már lehet hogy más lesz, de az is csak megszokás kérdése.
Illetve valamennyire azért érzem, hogy jobb távolabb ülni, mint közel. De hogy az forintban mennyit ér, az már bonyolultabb kérdés.

(#581) < CyberBob > válasza GeneraL_XTX (#564) üzenetére


< CyberBob >
(őstag)

Ez a jelenség nem "hiba" hanem a plazma működéséből következik, de gyártónként eltérő lehet és igen, irtó zavaró annak aki látja (pl.: én is). Szerencsére annyira nem zavar mint téged (nagyon furcsán kell pislogni :) hogy úgy is lássam), de azonnal kiszúrom ha le és föl nézek a tv-re. Neve is van: [link] . Én inkább sárgát látom, ez is mutatja mennyire különbözően látunk.

reggre: a 100Hz nélkül jobb az lcd képe, gond megoldva.

GeneraL_XTX: hamarabb megtaláltad a hozászolásomat mint én. :)

[ Szerkesztve ]

Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!

(#582) tendetiti válasza janos666 (#574) üzenetére


tendetiti
(tag)

Azt vettem észre, hogy a leginkább tömörített mkv-t (1080 p-t is) viszi a gyári médialejátszó. Ugyanabból a filmből a 10 Gb-s 1080 p ment, a 16 Gb-s nem, 720 p-ből az 5gb körüli lehet a nyerő. Míg nincs cash ezzel kell beérjem.

(#583) oriic


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Bocsi srácok, remélem jó helyre teszem fel a kérdésemet.

MIvel még nem volt soha plazma tv-m inkább kérdezek, nehogy hülyeséget csináljak.

Családba jön most egy nagy HD ready plazma tv. Ők ugye tv-zésre meg divx filmezésre akarják használni, de gondoltam én összekötöm vele a pc-met és azon nézek hd filmeket. HDMI kábel már megvan ugye, ez megy bele vga-ba(GTX465)

Win7-ben mit kell állítani hogy mpc-homecinema-val tudjak a tv-n filmezni?

Köszönöm előre is segítséget.

Live-Die-Respawn

(#584) DM-Fan válasza < CyberBob > (#581) üzenetére


DM-Fan
(Topikgazda)

Akkor Te a foszforlagról beszélsz! Ezt már tisztáztuk jópárszor, hogy micsoda és nemhogy gyártónként eltér a mértéke, de még típusonként, sőt, adott esetben típuson belül példányonként is. Ezt én is látom, ha van, de szerencsére nálam nagyon elenyésző mértékben és kiélezett helyzetben fordul csak elő a G20-on, ráadásul a mértéke is minimális, egyáltalán nem zavaró. Tipikusan a hirtelen mozgásoknál észlelhető, ha észlelhető egyáltalán, pl. FPS-sel szokták demonstrálni (ezen a videón valami nagyon durva mértékű foszforlag van, én ilyet élőben még egyetlen plazmán sem láttam). A korábbi PX80-amon meg egyáltalán nem volt észlelhető a jelenség, ezt még olyan ismerős is megerősítette, aki egyébként határozottan érzékeny rá, meg is akarta venni anno azt a példányt.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#585) HoReSz1975


HoReSz1975
(őstag)

Melyik a jobb vétel :F , Samsung PS51D550, vagy Panasonic TX-P42UT30E. Nézegetem a Panasonic TX-P50UT30E, csak az már 50e Ft -vel drágább a Sam -tól :O

(#586) < CyberBob > válasza DM-Fan (#584) üzenetére


< CyberBob >
(őstag)

Persze, hogy a videón látatoknak csak a töredéke a valóság. Aki nem érzékeny rá pl.: szüleim azok el sem tudják képzelni mi a gond a videón viszont egyértelmű. De a jelenség létezik és így másképpen kell néznem a tv-t pl.: messzebbről, hogy ne keljen forgatni a fejem (nesze neki ajánlott nézési távolság :) ).

[ Szerkesztve ]

Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!

(#587) DM-Fan válasza HoReSz1975 (#585) üzenetére


DM-Fan
(Topikgazda)

A felsoroltakból egyértelműen a Samsung 51D550, kvázi minden tekintetben - feltéve, ha még a normális firmware-rel kapod.

Az UT30-at nem ajánlanám, nem NeoPDP paneles, nagyon rosszul testreszabható és drága is, ezen felül a médialejátszója is használhatatlan.

Get Moded!

(#588) HoReSz1975 válasza DM-Fan (#587) üzenetére


HoReSz1975
(őstag)

:R

(#589) HoReSz1975 válasza GeneraL_XTX (#579) üzenetére


HoReSz1975
(őstag)

Miért adtad el az 51D550 -t, mire váltottál :F

Mennyiért sikerült megválni tőle :F

(#590) DM-Fan válasza HoReSz1975 (#589) üzenetére


DM-Fan
(Topikgazda)

Itt írta le az okát, innen olvasd tovább a topic-ot. Elvileg 170 eFt-ért talált rá vevőt.

Get Moded!

(#591) spiritex válasza oriic (#583) üzenetére


spiritex
(PH! kedvence)

Ha ezt elolvasod minden tiszta lesz. A finomhangolásokat meg megtalálod a fórumban.

[ Szerkesztve ]

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#592) janos666


janos666
(PH! nagyúr)

Fasza, kijött egy sub-pixel hiba is a G30-on, ráadásul nagyon közel a képernyő közepéhez.
A tetejét vizslattam megint a zaj miatt, de rögtön kiszúrtam hogy ott virít egy magenta pötty a közepén.

Ez így már tényleg egy út lesz vissza az Euronics-ba.

Nincs most szerencsém ezekkel a kijelzőkkel. :(

(#593) DM-Fan válasza janos666 (#592) üzenetére


DM-Fan
(Topikgazda)

Hajrá, ne hagyd annyiban! Ha rám hallgatsz, már holnap jelzed nekik - ha tudod, akkor írásban, hogy legyen nyoma. Nehogy megpróbáljanak lerázni jövő héten!

Get Moded!

(#594) janos666 válasza DM-Fan (#593) üzenetére


janos666
(PH! nagyúr)

Írásban, mint E-mailben?

[ Szerkesztve ]

(#595) GeneraL_XTX válasza janos666 (#592) üzenetére


GeneraL_XTX
(PH! kedvence)

ha ma vetted akkor még ráérsz vele. A 3 nap a vásárlás idejétől számított első munkanaptól kezdődik, tehát jövőhét keddtől.

[ Szerkesztve ]

''Nagyon el vagy tájolva emberke!Ha értenél hozzá, tudnád hogy a 7900GT már támogatja a DirectX10-et!Ugyanis ezt úgy gyártották!!Csak majd a Vista driverben aktiválódik!''--By:Gefororce_9 ***Origin/Steam: GeneraL_HUN\ Wot : T1B1***

(#596) Abrion


Abrion
(fanatikus tag)

valamiért az volt az érzésem hogy még lesz kérdés :D

Minden jól müxik egyenlőre, de sajnálatomra amikor bedugtam az sd kártyát és ráraktam a tévét, az nem látta, azt írja ki hogy nincs eszköz csatlakoztatva, valamit rosszul lett beállítva? vagy mi van? az sd kártyám 1gb os és Hama s

Más
milyenre állítsam a képet, normál vagy dinamikus?

na és a kép méretezést valódira?

[ Szerkesztve ]

(#597) DM-Fan válasza janos666 (#594) üzenetére


DM-Fan
(Topikgazda)

Igen, mindenképp küldj nekik e-mail-t és/vagy hívd fel őket telefonon (holnap még elvileg munkanap van, nem tudom, hogy nyitva lesznek-e)! Ha tudsz faxolni, akkor azt. Elvileg nem szabadna gondnak lennie kedden, de az ördög sosem alszik, így biztosan nem lehet belekötni!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#598) DM-Fan válasza Abrion (#596) üzenetére


DM-Fan
(Topikgazda)

Nem kell beállítani semmit az SD-hez. Inkább az van, hogy nem jó fájlrendszer van rajta, vagy olyan tartalmat másoltál rá, amit nem tud megjeleníteni.

"milyenre állítsam a képet, normál vagy dinamikus?"

Dinamikus? :Y Jézus dehogy! Normálra, vagy THX-re (ha van) és azt finomítsd. A Dinamikustól kisülne a szemed, eddig nem tűnt fel?

"na és a kép méretezést valódira?"

A képméretezés mindig a képtartalomtól függ. Látod, hogy arányhelyes-e vagy sem.

Get Moded!

(#599) < CyberBob > válasza Abrion (#596) üzenetére


< CyberBob >
(őstag)

Dinamikust felejtsd el a normál viszont jó. A kontraszttal lehet játszani a fényerősség viszont maradhat a nulla közelében. Ha tv adás akkor túlpásztázás be és automatikus képarány, ha viszont hdmi bemenet akkor kapcsold ki a tálpusztázást (külön megjegyzi nem kell kapcsolgatni).

[ Szerkesztve ]

Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!

(#600) mohus válasza DM-Fan (#584) üzenetére


mohus
(lelkes újonc)

Nekem az elején azt volt nehéz megszokni, hogy minden részletet látok. A kamera mélyfókusz meg 3D-sítette a filmnézést. A hálószobai LCD (full hd led) a nappaliban lévő plazma után elég gáz.
btw
Jómagam vegyész vagyok és az alacsony gázkisülő lámpák a barátaim, de a plazma technológia kisebb csoda - és erre többnyire csak az ázsiai emberfajta képes ezen a szinten.

FPS-t, RTS-t Sturmovikot PC-n, a többit konzolon!

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.