Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Én is rengeteg privátot kapok nap mint nap és a nagy többség (kb. 70%) inkább a C/X és az U/S szériáról érdeklődik és nem a G és V szériákról. Rengeteg ember őrlődik még a fullHD és HD-Ready között, sokuknak teljesen indokolatlan is a fullHD a forrásaik, TV-nézési szokásaik, illetve a számukra megengedhető maximális képernyőméret és az ahhoz viszonyított távolsághoz mérten. Szóval nagyon nem mondanék olyat, hogy G20 alatt nincs is élet, mert ez abszolút nem igaz, ahogy az sem, hogy mindenki azzal jár a legjobban. Ha az anyagiakat is figyelembe vesszük (márpedig szerintem az a legtöbbeknek nem mellékes szempont), akkor abszolút nincs így, még ha a jövőbe tekintünk sem. Nem a legjobb ár/érték arányú készülék és sokaknak teljesen fölösleges is ez a szint.
Get Moded!
-
GSzarkaTAT
tag
Én nem vagyok nagy szakértője a témának. Alapvetően műszaki cikkeket tesztek alapján szoktam venni, és inkább a kifutó, vagy afelé járó típusokat keresem, mert azoknak a legjobb az ár-érték aránya. A G20-as mellett azért tettem le a voksomat, mert a NeoPDP panel Pioneer-licenc, és tudom, hogy a kommersz kategóriában a Pioneer gyártotta az etalont a KURO sorozattal. Ezt "élteti" tovább a Panasonic. Nem vitatom, hogy a többi Pana plazma is kiváló. Én viszont azt gondolom, hogy ennyit szánhatok rá, amibe most kerül, és tudom, hogy ezért egy igen jó ár-érték arányú készüléket kapok, és nem fogok csalódni benne! Plusz a márkahűség is bejátszik persze. Ha én speciel vennék egy C2-est, akkor sose tudnám meg, milyen is lenne a G20-on az általad említett HD adás (bár tudomásom szerint ezek 720p-sek, nem 1080i-sek, de végülis mindegy), de azt tudom, hogy mivel egy ideig nem a TV lesz a domináns rajta (analóg UPC-m van, még egy ideig kivárok a HD-s tartalmakkal...), hanem a médialejátszós anyagok. A G20-szal viszont megnyugtatom magam, hogy ez az a maximum amit elérhettem. Tehát inkább emocionálisan közelítem meg a dolgot....
Aktív témák
- ASUS routerek
- Milyen monitort vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Linux Mint
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest