Hirdetés

  • Shin Megami Tensei V: Vengeance teszt

    gp Közel három éven keresztül az ötödik számozott Shin Megami Tensei kizárólag Switch-en volt elérhető, az Atlustól megszokott bővített kiadás viszont már minden platformon elérhető.

  • T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb

    ma Az első körös magentás szolgáltatói telefonok ugyan nem voltak drágák, de sok kompromisszumot követeltek meg. A második generációs páros minden szempontból fejlődött, miközben az árazás maradt.

Aktív témák

  • EmThor

    addikt

    Sziasztok,

    van egy 1.5 éves Panasonic 42PV70-es HD plazmám, igen sokat használom (PS3 + PC + TV) és 3. napja csinálja, hogy bekapcsolás után x idő múlva magától kikapcsol, de úgy, hogy még a piros stand-by lámpa sem világít és a főkapcsolójával nem tudom visszakapcsolni. Nem melegszik, nincs égett szaga.

    Próbáltam máshova bedugni az elosztóban, próbáltam más elosztót, tápkábelt megigazítani, mindent egyebet kihúzni, másik tápkábelt, semmi sem használt.

    Éjjelre teljesen le volt így kapcsolva, reggel áram alá helyeztem, benyomtam a főkapcsolót és jó volt. Délután néztem 3-4 órát, egyszercsak megint elszállt és nem tudom megint visszakapcsolni.

    Van rá 2 év teljeskörű gari (panashop.hu), 2.-án hívom a szervízt, de nem tudjátok mi lehet a gond véletlenül? Több mint 3 kilót kifizettem érte anno és egy kicsit pipa vagyok!

    Üdv,
    EmThor

    Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!

Aktív témák