Hirdetés

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz tusi_ #34027 üzenetére

    Azt hiszem egy kicsit többet láttam sötétben a G20-at, mint Te (javíts ki, ha tévedek). Semmilyen jellegű olyan villogást nem tapasztalok rajta, amit más plazmán ne tapasztalnék. Konkrétan még egyszer sem vettem észre zavaró villogást, pedig jópár filmet, TV-műsort megnéztem már rajta SD-ben is, HD-ben is, különböző forrásokról. De szerintem ezt meg tudja erősíteni a többi G20 tulajdonos topictárs is.

    A színei nem tökéletesek még kalibrálva sem? Na, erre már végképp kíváncsi lennék, hogy honnan szedted! Forrást meg tudsz jelölni? Konkrétan az egyik legjobb színhűségű TV a szegmensben, csak a V20 és VT20 van fölötte. Pont az LG az, aminek pocsék a színvilága, ezt minden, a TV-hez valamennyire értő felhasználó is megmondja neked, aki látta már a két márkát egymás mellett.

    Nem tudom milyen környezetben láttad csak hajszálakkal jobbnak a PK350-et (gyanítom nem sötét szobában), de eléggé mostohának kellett lennie. Bizonyos környezetben még egy középkategóriás LCD-nek is tud szebb képe lenni, mint akár egy Kuro-nak, csak jellemzően az ember nem ilyen környezetben néz otthon filmet.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Aktív témák