Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Gumby

    csendes tag

    Az én történetem:
    Viszonylag hosszas és alaposnak gondolt kutakodás után rászántam magam a Pana 42S20 megvásárlására. Szombaton irány a bolt, estére már lehet villogni a BL döntővel.

    Eladó készséges, hozza a dobozt, bontja, a kirakat TV-ről a futó demo leköt, HDMI csatlakoztat és láss csodát, se kép se hang. DVD lejátszó ráköt SCART-on, itt már haladás hang van, kép fasorba se.
    Oké, nem gond, van ilyen, hoz egy másikat. Procedúra megismétel, eredmény ugyanaz. Az eladó kissé izzad, de, hátha a sorozattal van valami gebasz, hoz egy 46-os méretűt. Az ötlet kiváló, csak semmire sem mentünk, HDMI-n semmi, Scart-on hang only.
    Volt még 1 utolsó darab, ha már itt tartotunk ne vesszen kárba az idő, ezt is kipróbáltuk, és láss csodát ... ez sem ment. Pana hu persze már nem felelt szombat délben, kollégák is lestek, gyári DVD-n semmi info, én meg kb. besírni és ölni tudtam volna egyszerre.
    Gyorsban felhívtam azokat a helyeket, amik még nyitva voltak és hasonló árban árulták a készüléket. Persze szinte már mindegyik bezárva, vagy világvégén, ahol pedig volt, ott az eladó közölte, hogy náluk nem lehet kipróbálni a tv-t! :W
    Agyam felforrva, már pedig én TV nélkül haza nem megyek, irány a multi. Az egyikben 230k, a másikban 220k az amúgy 185 rongyért árult készülék, viszont, legalább mindkét helyen működött.
    Lebratyiztam az eladókkal, hátha megtudom a csodát, hogy merre van a varázsgomb a tv-ken, de sehol semmi. Körbejártam, tapogattam, a biztonsági őr már majdnem a nevére vett, annyit rajzott körülöttem.
    TV-m azóta sincs, a panások sem válaszoltak eddig, én meg nem vagyok képes elhinni, hogy 4 tv ugyanazzal a hibával jöjjön ki a gyárból, pláne ha különböző méretűek is.

    Kissé persze meg is riadtam a típustól, de a G20 extrái nem érnek számomra 40k pluszt.

    Létezik ilyen, vagy egy boltnyi gyenge elméjű "szakképzett" eladót fogtam ki, és tényleg van varázsgomb?

Aktív témák