Hirdetés

Aktív témák

  • nobeige

    tag

    válasz Radírpók #13595 üzenetére

    Nyugodj meg, nem oszt nem szoroz, hogy az X10-nek nem 600 Hz subfield drive-ja van.
    (Csak 400 Hz.) Ezek a számok a plazma panelek alapvető képalkotási módjával vannak összefüggésben, olyan mélyen technikai okok miatt, ami a felhasználó számára lényegtelen. Mostanában térnek át 400/480 Hz-ről 600 Hz-re.

    A 100 Hz téma sem egetverő fontosságú, a nagy világos felületek villogását kellene csökkentenie.
    Vannak, akik ennek ellenére villogni látják bizonyos körülmények között a plazmákat.
    Egyéni érzékenység sokat számít.

    Az üzletekben a tükrőződést jól lehet tesztelni. Mást sajnos nemigen. Meglehetős képzelőerő és hit kell, hogy az üzletben látott képnél jobb lesz majd az otthoni teljesítménye a tévének. De ne félj, jobb lesz.

    A nagyon világos szobával az a baj, hogy akár tükröződő, akár csak kevéssé tükröződő a panel, erős nappali fénynél fakó lesz a kép. Ezen lehet valamennyit segíteni a Dinamikus, Kiemelt, vagy valami hasonló nevű képmóddal (azzal, amelyikkel a legfényesebb a kép), viszont ebben az esetben a hosszabb rövidebb idejű képvisszamaradás garantált (bármelyik gyártónál). Ez persze majd este, sötétben, sötét alapon fog látszani. Nem kell félni, előbb-utóbb mindegyikről elmúlik. Meg lehet szokni a jelenséget.

    3-4 méterre nem feltétlenül kell 50-es full hd panel, elég lehet a 1360x768-as is. Egyéb szempontok fontosabbak lehetnek,

    Nagyon nem lehet ám mellényúlni egyikkel sem. Ne feledd, otthon már nem lesz összehasonlítgatás, a műsor lesz a lényeg, nem a készülék.

    Megbízható, jó alapkészülék hírében áll a Pana x10, nyugodtan vedd meg.

Aktív témák