Hirdetés
Aktív témák
-
Joshi
titán
HTPC-vel használom HDMI kábellel ahol is be lehet állítani a VGA driverben hogy adjon HDMI-n keresztül hangot vagy sem. A HTPC-be egy geforce 210 van és támogatott a DXVA és CUDA is. Eddig az összes extreme kódolású HD filmet is lejátszotta hardveres gyorsítással, szerintem az egyik legjobb multimédia vga kártya.
További tapasztalatok az LG 50PK250 TV-vel kapcsolatban. Fogyasztásmérővel megnéztem mit "zabál" a kicsike, és hát bizony sokkal többet eszik mint egy sima 82-es LCD ami nem is meglepő már csak a méreteket tekintve is.
Az SD adásokat nézve maximális energiatakarékos módban 150-250W között ingadozik a fogyasztás de inkább 200W alatt marad, szerintem átlag 190-210W lehet így a fogyasztás. Ez sokban függ attól hogy mennyire világos a megjelenített kép. Egyébként ezt az értéket írják ki az LG hivatalos honlapjára(195W).
Az SD adásoknál energiatakarékos mód kikapcsolásánál 250-380W között fogyaszt a masina ami nagyjából 300-310W átlagra jön ki a Discoveryt nézve, de hangsúlyozom hogy ez elsősorban tartalom függő.
A képernyő nagyon tükröződik ami engem egy kicsit zavar igaz ha mozizik az ember akkor úgy is besötétít vagy már este van.Majd még a beállításokkal el játszadozom a hétvége folyamán.
Aktív témák
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Linux kezdőknek
- Hobby rádiós topik
- Posta, csomagküldés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Esik a hóóó!!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...