- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbuffy
senior tag
Budakonzol pulse 3D. Megrendeltem tegnap, még ma is azt irta hogy raktáron van. Persze jött este a levél hogy nem elérhető. Azért 4000 ft ért vicc sztem egy bolttól. Onnan sem vásárolunk többet
Ja igen, a szokásos email, hogy technikai okok miatt törölték...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
ProEvoFan
nagyúr
Chernobylite day one vétel lenne, ha kapott volna magyar feliratot, mint ahogy PCn alapból benne van. Nem értem miért nehéz ezek után beletenni a konzolos megjelenésbe.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #84906 üzenetére
3x GTAV (PS3-4-5)
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Elderath
őstag
Na sony elkezdte x900as tévéhez kiadni VRRt... talán megéljük, hogy PS5re is jön valamikor
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #84906 üzenetére
Nem a széria első három része lesz, hanem az első három 3D-s epizód.
Live-Die-Respawn
-
addikt
Most jött emil, azt hittem időcsapdába kerültem: Itt a decemberi PlayStation-hírlevél
-
syler123
veterán
válasz Elderath #84908 üzenetére
Micsodah???? Tényleg?
Forrást!!!!
Elderath: az király, local dimming nélkül kell a francnak, bár az javítható bugnak tűnik. A Blur az annyira nem vészes szerintem, engem a 120hz nem izgat.
Ahogy látom android 10-re is frissít, azért annak is kell idő, hogy kiforrja magát.[ Szerkesztve ]
-
marinea2
addikt
Sziasztok! Ma jott meg a masinam. Digitalis valtozat. Elso eszrevetelek: Ami tetszik hogy halk nagyon. Ami csalodas: a fifa21-et semmivel nem telepiti fel erezhetoen gyorsabban... ssd ide vagy oda orak ota csinalja. De ami meg ennel is jobban idegesit. a feher feny a masina elejen. Sehol nem talalom az opciot a kikapcsolasara. Ennyire bena vagyok vagy komolyan nem lehet?
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Macccy
senior tag
Ej, nem sok játéknál csinálok ilyet, de miután hónapok alatt 3x vettem rá magam, hogy játsszak a Killzone Shadow Fall -al, végül két hete a Chapter 8 közben rage quitteltem és töröltem le a p.csába. Pedig tényleg akartam szeretni, nem tudom pontosan mi volt mindig vele a bajom. A KZ2 és KZ3 -at is próbáltam kicsit, de ott is mélyebb érdektelenséget éreztem, mint akár anno egy HALO CE vagy 2 közben bármikor.
Ha megújítják sem biztos, hogy ez nekem való sajnos ... -
Wesder
félisten
The Touryst 8K@60 és 4K@120 PS5-ön.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
tkohun2107
tag
Üdv segítség kellene demon souls remeke játékban. Első boss legyőzése után meg kaptam blue eye stone amivel lehet más játékosokat meghívni. Egyik ismerősöm azt mondta az online része szerinte nem működik. Ebben kérnék segítséget, valaki itt pvp használt már a játékban mostanában ? Ha igen miért nem sikerül leraknom a jelet ? Előre is köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
snots
tag
válasz Griff55 #84849 üzenetére
Én annó azért vettem Pulse 3D-t, mert azt írták, hogy azon jön ki a legjobban a 3D hatás. Legalábbis pár tesztben ezt említették, mondjuk összehasonlítási alapom meg nincs.
Kb. két dolgot érdemes róla tudni, az egyik, hogyha basszus mániás vagy, akkor ez nem a te fejhallgatód. A legutolsó frissítés óta ugyan van equaliser a PS5 felületén, ott fel lehet tekerni a basszust, így kb. mostmár annyi van benne, mint egy akármilyen 5 ezer forintos fejhallgatóban.
A másik, hogy a gyári szivacs az nekem eléggé kényelmetlen volt. Úgyhogy én azt lecseréltem egy puhább, zselés verzióra, így már nincs vele gond. A gyári szivacs eléggé kemény, minden bizonnyal ez ilyen vagy zavar valakit, vagy nem, engem zavart.
Összességében nem egy rossz fejhallgató, nekem jó lesz szerintem, de csodákat nem szabad tőle várni.
-
Blaze_
aktív tag
válasz Marky18 #84924 üzenetére
Na azért ettől függetlenül nem rossz tv és egész elfogadható áron meg lehetett venni. Én elégedett vagyok vele. Én már teljesen le is tettem a VRR-ről, de ha végül kipofozzák annál jobb.
Nálam egyébként nem volt szempont, hogy a Sony marketing mit ajánlgat. Igazából csak ez vagy egy OLED jöhetett szóba, utóbbira végül sajnáltam a pénzt, ennyi.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Marky18 #84924 üzenetére
Szerintem marketing volt az egész!
Biztos vagyok benne, hogy erősen megdobta az eladásokat, amikor benyögték, hogy az XH90-et ajánlják legjobban a konzolhoz.Egyébként az általános képminősége tényleg nagyon ott van, a Last of us 2, meg God of war konkrétan besz@rás milyen jól néz ki rajta!
[ Szerkesztve ]
-
Rony949
őstag
válasz tkohun2107 #84922 üzenetére
Hülye kérdés, de van Plus előfizetésetek?
-
Rony949
őstag
válasz tkohun2107 #84928 üzenetére
-Jelszóval akartok csatlakozni egymáshoz?
-Ha nem, akkor azonos szintűek vagytok-e? Mert plusz-mínusz 10 szint különbség lehet csak köztetek, máskülönben balansz problémák miatt nem jöhet létre a kapcsolat. -
cross56
senior tag
Sziasztok!
Mától én is ps5 tulaj vagyok. Besz*rás, hogy milyen durva a kontroller….. nem győzök betelni vele -
hackeeeee
Jómunkásember
Nu, sok évnyi pc, és xbox-ozás után most volt az első több órás játékom PS-el, belekezdtem a Last of Us-ba, plusz meg is vettem a második részt, ha már akciós.
Kicsit fura még a kontroller, és a haptikus visszajelzés, de összességében, tetszik, a ds4 nekem valahogy nem esett kézre, de a ps5 controller-e már majdnem jó. Kicsik a kezeim, hosszúak az újjaim, valahogy soha sem esett kézre egyik ps controller sem, de ez már egész jó. Kb. 2 órát játszottam, kisebb megszakításokkal, nem fáj a kezem, nem zsibbadnak az újjaim. Tetszik.
Véleményem szubjektív...
-
libus
őstag
válasz marinea2 #84914 üzenetére
Annak én is örülnék ha le lehetne kapcsolni a gépről a fényt!
Biztos meg lehetne oldani szoftveresen..Amire még nem kaptam választ:
Chat hang miért a DS-ből jön, ha a hang kimenetnél Tv van megadva?
Meg jó lenne egy olyan opció is, hogy a csevegési hang DS-be szóljon, vagy minden hang a Tv-n vagy AV erősítő stb.A Digitális gépre rá van kötve egy Stream mikrofon és egy Hyper X Cloud 2. Ez utóbbiról ki van húzva a mikrofon, csak fülesként van használva és a chat hang van ráállítva.
Minden bekapcsoláskor ki kell választanom a hang bemenetnél a stream mikrofont, mert a Hyper X Cloud 2-őt teszi be oda is, hiába állítottam be előtte.
Valami ötlet erre?[ Szerkesztve ]
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
Erre rendszerszinten nincs opció, tapasztalatom nincs de talán ha nem közvetlenül a gépbe dugod hanem valamilyen külső hangkártyába a cuccokat akkor lehet, hogy a hangkártyát veszi alapnak és akkor minden úgy fog működni ahogy szeretnéd.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
N@idia
őstag
-
libus
őstag
A Hyper X-hez gyárilag van hangkártya.
Usb-n csatlakozik a géphez a másik végén a hangkártya, amibe 3,5 jack-el csatlakozik a Hyper X.
Stream mikrofon USB-s (Ps4 kompatibilis, 2 éve vettem), de simán felismeri a Ps5 is.
Sajnos a Ps4 se tartotta meg bemeneti eszköz beállítást!
Azon is mindig minden bekapcsoláskor ki kellett választanom a stream mikrofont!
Látom az új generáción se oldották meg ezt a hibát!
Ha beálliítok valamit - jelen esetben a hang beállításinál - az a következő indításnál miért nem úgy van ahogy beállítottam? Ezt miért olyan nehéz megoldani?Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
pzstm
titán
válasz MunezXBK #84948 üzenetére
Mukodik csak nem PS-el, a TV tudja
majd later update in the launch window. En normalis hdmi-cec kezelest is varnek, mert bekapcsolja CX-et de ki mar nem akarja kapcsolni
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- PlayStation 5
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest