-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
Hát, ez a BF 2042 a béta alapján egyelőre nagyon gyatra. De én inkább nevezném alfának, kolléga tanúsítja, hogy bugzik, mint a fene:
Villog a kép, érzésre simán esik be 60 fps alá is (szóval szerintem itt 120-at ne nagyon várjunk), a játék meg valahogy túl steril, pedig ez nem igazán jellemző a BF-ekre. A kontrolleres testreszabhatóság (egyelőre) szintén nagyon minimalista, és valahogy olyan fura például a stick reagálása is, hiába veszem alacsonyra a min thresholdot, mintha lenne egy sebesség éli gap az alapállás és az elmozdítás közt. L1/L2 & R1/R2 csere meg a BF V-ben sem volt, ezt most is hiányolom.
Van egy hónapjuk kikupálni, bár ki tudja hogy mikor ez a béta build...
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
mettek
addikt
válasz formula01 #85554 üzenetére
Ez most úgy hangzott mintha azt mondanád hogy a bf3 10 éve így nézett ki de már nem, ma már csúnyább, visszaromlott a grafikája.
Amugymeg csak az emlékek szépítik meg a régi játékokat de megteheted hogy felteszed a bf3-at és ezt és összehasonlítod őket.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Plebi
senior tag
válasz toompa #85517 üzenetére
A Sony Központi Szalonban van lehetőség kiegészítő garanciát venni? Az oldalon nincs ilyen infó. Az itteni tapasztalatok szerint gyorsabbak mint a konzolvilág, de ott lehet + 2 év garit venni, mi a tapasztalat a vásárolt extra garanciával?
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
Bazsi747
aktív tag
Pedig annyira szeretném hogy ez az új BF végre olyan legyen mint a 3-4 volt,ami elé minden este le lehet ülni egy kicsit egy melós nap után,de nem tudom ez nem igazán jön be most,remélem megszeretem majd
-
Elderath
őstag
Hát ez az új BF akkora csalódás, hogy első BF lesz amit nem veszek meg day 1. Mi a faszt csináltak ezek 3 évig?
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Szabi®
addikt
válasz keIdor #85556 üzenetére
Sajnos ez nincs minden esetben így, a Medal of Honor Warfighter alpha verziója is olyan textúrákkal dolgozott ezelőtt közel 10 éve, hogy bizony jó néhány mai játék csak jelenthet neki.
De az ARMA III-at sem kell senkinek bemutatni, az mondjuk csak 8 éves ....
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
válasz Elderath #85563 üzenetére
Nekem már a bemutató trailer se tetszett, sokan már akkor ájuldoztak, milyen remek játék lesz ez. Nyilván beta, de ez ennek is kevés. Nekem a 2vh téma jobban bejön lehet ezért sem tetszik annyira. Sőt a kampányon se kellett dolgozniuk, nekem ez így édes kevés. Lehet idén a cod lesz a befutó
Amúgy kezd az embernek olyan érzése lenni a covid eleje óta, hogy baromi ritka lett az értékes új játék. Most a Kena rácáfol erre, de mindenhol csak ez a sorozatgyártás cod bf széria, mindwgyik az elődjéhez hasonlít, aztán ott vannak még a remasterek, remakek... Ez lesz a közeljövő? Mintha mindenki a legkisebb pénzből várja a legtöbbet az asztalra meg nincs lerakva semmi. Félkész játékokat kapunk, minden csúszik, nagyon nem tetszik amerre haladunk
[ Szerkesztve ]
-
Macccy
senior tag
válasz Szabi® #85547 üzenetére
Mindent értek, de .... én most a játékos vagyok, vagyis lennék. Általában nem zavar mit csinálnak a cégek, el lehet lavírozni egy géppel is akár, nekem ez 2016 óta PS4/PS5, előtte Xbox-ok voltak, épp ami kellett, vagy nekem jobbnak tűnt, mindegy. Ha a Sony vásárolna meg egy/több stúdiót és a már meglévő Xbox játékoknak vágná meg a supportját, arra is csúnyán néznék, erre mondom, hogy buziskodás. Játékost szerezni ér, de ne bassza már föl a konkurencia ügyfelét, attól én pont nem fogok dobozt venni. És igen, wesder mondja, hogy nem, ez a Ninja Theory döntése volt, ők nem akartak / nem tudtak (?) upgrade-et csinálni, akkor bizony ők is megnyalhatják, nem tudjuk az igazságot úgysem. Valaki blogolja, hogy ők függetlenek, de lehet egy faszi meg búzavirágkék ingben, microsoft logós nyakkendőtűvel bemegy hozzájuk pofavizitre pacsizni minden hónap végén, jól halad e az exkluzív H2, néha visz egy kis pénzt krokodilbőr aktatáskában. Nem tudjuk, lehet.
És igen, ez a support megvágásának is tekinthető, mert ha nincs is next-gen upgrade, legalább a PS Pro verzió fusson hiba nélkül, de sajnos a redditen és más fórumokban nem erről számoltak be. Gondolom az applikáció kipofozása nem a platform holder feladata. Ha meg van egy supported játék, kérnek hozzá devkitet, UPS átviszi szerintem akár a szomszéd államba is, csak akarni kell, máris nem lenne a Store -ban odaírva, hogy "game may exhibit errors or unexpected behaviour" ...
Túlbeszéltem, mindegy.
Érdekelt a Hellblade, de akár a Ninja, akár a gazdája volt, a zsozsó marad a számlán. Én a Sony helyében nagyobb betűvel odaírnám ezt, ugyanis ha úgy van, ahogy gondolom, akkor Ninjáékat nem annyira szeretik ők sem most. -
Elderath
őstag
Mi jött be rajta?
Olyan szén bugos hogy egy épkézláb működő eleme nincs. Egész játék súlytalan meg floaty, a mozgás, a gunplay. Recoil 0, hangok szarok, ui egy okádék. BFVbe olyan jó volt a mozgás, crouch walk, minden, itt meg ilyen jank fos. Nekem iszonyat nagy csalódás az egész. Ebből jó ha 1 év múlva lesz játszható valami. DICE teljesen inkompetens
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Szabi®
addikt
válasz Macccy #85570 üzenetére
Jogos egyébként a gondolatmeneted, tehát én értem, hogy miért van neked igazad, de egy olyan kapitalista világban, mint amit ma élünk ....
Megveszel egy 180 ezer forintos órát, és a gyártó előre leszögezi, hogy 3 évig látja el szoftverrel, OMG, Why ?? Ha már ott tartunk, hogy korlátoznak mindent, amit csak lehet, és a lehető legocsmányabb módon rúgják ki egymás lábát a célegyenesben cégek, vállalatok ...
Lesznek itt még sokkal csúnyább húzások is. -
HELLAFLUSH
őstag
válasz Elderath #85571 üzenetére
+1.
Okádék az egész játék, játszottam már jó pár béta verziós játékkal, de ekkora szar egyik sem volt.
128 player meg minek egy meccsbe úgy őszintén?!
itt is percekig kell rohangálnod mint a HLL-ban, hogy találkozz valakivel mert túl nagy a map.
plusz ezekhez még hozzájárul a villogó textúra és az fps drop is....hát köszönöm de ez nem ér 25ezret, de még 5ezret sem. -
hellboy.4591
csendes tag
Van valakinek infoja róla, hogy a Telekom mikor kap újra készletet? Hétfőn beszéltem velük, akkor szerdára ígérték, de sajnos valószínűleg nem kaptak. Pedig már bele éltem magam, hogy a héten megjön az én gépem is.
-
mettek
addikt
válasz Elderath #85571 üzenetére
Nekem minden amit te lehúztál. Akkor ez nem a te játékod ahogy a Far Cry sem az enyém.
Látszik hogy fiatal vagy / vagy nem jatszottál a korábbi bf-ek betáival. A bf3 az konkrétan szinte játzshatatlan volt. Textúra alá esés, karakterek ragadtak be, maradtak adott pózban és úgy közlekedtek, megnyúlt a végtagjuk, hangok beragadtak, tankok elrepültek, remegtek a földön, a hitregről ne is beszéljünk és ma a bf3-at emlegetjük etalonként.
De tudom hogy ilyenek vagyunk mi magyarok...szeretünk kritizálni meg olyan dolgokat lehúzni ami nem áll közel hozzánk.
Képzeld a egy csomó népszerű játékot szo szerint utálok, pl Far Cry de mégsem kezdem el szidni hogy ez a szar az a szar benne.[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
.LnB
titán
Tyű.. Tegnap pedig pont eszembe jutott, hogy kipróbáljam. De PS-re töltöttem le, ott nincs EA előfizetésem. Gondoltam letöltöm akkor Xbox-ra, de így lehet nem fáradozok vele.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz S e t h #85492 üzenetére
Fúú az jó (R6:Siege).
De most már ez a harmadik Ubi multiplayer bejelentés egymás után, akkor neked ezek ínséges idők lesznek.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
mettek
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
Diablo 2 Resurrected
Playstation család tud együtt játszani, vagy külön vannak szedve?
Aki megvette a játékot, az vegyen fel barátlistára.
PSN nevem: ProEvoFan_hun[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #85588 üzenetére
Azt a "mindig"-et, azért óvatosan jelenteném ki. Mert ő is szokott mellényúlni.
De ebben az esetben én is hiszek neki, mert a legtöbb komment amit olvastam, nem túl pozitív.
Az meg már csak személyes vélemény, hogy a kommentek alapján, semmi olyan új dolog nincs a játékban, ami igazán újdonság lenne. Végig olvasgatva a kommenteket, nekem az jön le, hogy ez megint csak egy újabb BF.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz mettek #85591 üzenetére
Kipróbálom majd, szerintem pénteken. A leírtak alapján annyira nem rohanok játszani vele.
-
kecsu10
aktív tag
Ahogy néztem amiket írtok a BF kapcsán, megnyugodott a lelkem, hogy milyen jó, hogy én se ezekkel, se egyik fps-sel nem szoktam játszani. Bár, mint horror rajongó, mi se vagyunk éppen elengedve nagyon a felhozatallal. :( Mi lesz így az év játéka? A Resi 8 jó volt, nem a legjobb Resi finoman szólva sem, de a többi idei játékhoz képest azért ott volt a szeren. Ma megnézem Alan Waket pc-n, az eredetivel nem játszottam, van egy olyan érzésem, hogy nagy csalódás lesz...
-
veterán
-
BusinessGuy
őstag
válasz hellboy.4591 #85579 üzenetére
Ne haragudj de mostmár tényleg magyarisztánban csak az nem jutott géphez aki nem akart vagy szimplán lusta volt körülnézni hol érdemes berendelni.
Digit az még levadászós igaz, lemezes napok/hetek és nálad van, rendeld be konzolstúdióban vagy konzolokvilágában. -
S e t h
nagyúr
válasz BusinessGuy #85598 üzenetére
Lehet az volt a baj, hogy nem be, hanem megrendelni akarta.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
.LnB
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PS5 Slim (garanciás)
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest