- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macccy
senior tag
válasz NyMRooD #84523 üzenetére
"ha jól tudom az MS-nél a third-party címek "next-gen" változata is ugyan annyiba kerül mint a nem next-gen"
Rosszul tudtad, ez a dolog a kiadóktól függ és egyet néztem meg hirtelen, NBA 2K21 (2K), létezik Xbox One és Xbox Series változat, utóbbi 3 ezerrel drágábban, annyiért, amennyi a PS5 címkés is.
"Ráadásul teljesen mind1, hogy hány játéknál fordul elő amott ingyenes itt meg nem For the players..."
Én ugyan nem rendelkezem sok játékkal, de tudom sorolni a saját ingyenes PS5 upgrade -eket, amit kaptam:
- Sackboy (next-gen érzés inside, rengeteg dolog sokkal szebb, anyag felületek, reflection, 4K 60fps)
- Control Ultimate Edition (egy RTX és 60 fps módok)
- God of War (kurvaszép-mode)
- Ghost of Tsushima (1800p mód végre fix 60 fps és gyorstöltés, plusz a Legends itt ingyen jött, azért is fizetett valaki tavaly év végén)
- Jedi Fallen Order (lett 4K mód és 60 fps mód)
- The Last of Us Part II (szintén 4K és 60 fps módok)
- Dark Souls 3 (ez mondjuk csak 60 fps lett)
- Horizon Zero Dawn (60 fps)
Ez csak most hirtelen így a polcról, ami ingyen volt. Lehet ekézni - és kell is - a platform urait a fizetős tartalmakért és a kiadókat az emelt árú játékért, de szerintem ne kösd SONY -hoz és ne ájulj el MS -től se, amíg nem látod át a térképet. -
NyMRooD
őstag
válasz sp8787 #84548 üzenetére
Enged már el az xbox-ra nincs játék mantrát, elég sok játékot adott ki az MS is, meg ha nem is tette volna, közben megvette a ZeniMax-ot megy egy sor másik céget, ráadásul a következő 1-2 évben megjelenő játékok (MS és Sony játékok) többsége is jön mind a két gen-re ebből a Sony-nál csak a HFW update-ért nem kell majd fizetni, az MS-nél meg egyikért sem kell.
#84549 Blaze_ : nem hittéríteni akartam, ez a folyamat nem tetszik, hogy vannak fizetős update-ek, egyik kiadónál sem, csak a példámban a Sony - MS párost hoztam fel, mert mind a ketten platform tulajok is, de ugyan olyan undorítónak tartom ezt a 2k vagy más kiadóktól is (sőt ha csinál ilyet az MS akkor tőlük is)
#84556 Macccy : köszi a javítást, azt hittem, hogy full azonos árban vannak a zöld oldalon, nincs xo vagy xs konzolom, így ott nem nézem a store-os árakat, csak ps-en látom. Mint ahogy fentebb is írtam a problémám a jelenségel van kiadótól függetlenül, lényegében patch-ért kell fizetni (kivétel ha valami extrát még pakolnak bele).[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
tkohun2107
tag
Nem értem ezt az xbox ps harcot. Tegnap vettem egy ps5 ps4 prorol váltottam és alapból van egy one x gépem. Mindkettőt szeretem.... mindkettőre remek címek jöttek és jönnek.
-
Madoc
veterán
válasz tkohun2107 #84560 üzenetére
Akinek van minden az csak röhög, akinek meg nincs meg valamelyik az bizonygatja hogy neki milyen jó a többinek meg milyen sz*r. És ez mind 2 helyen érvényes.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
BBUN52
tag
Sziasztok!
Hétfői info: A központi szalonban digital edition esetén 2-3 héten belül kapsz gépet (ő általuk küldött levél alapján). Előrendelésre (időszakosan van csak lehetőség rá) feliratkozni az oldalon hétvégén még lehetett, azt írták próbálnak reális méretű várólistát tartani, ebből adódik a 2-3 héten belül a rendelők gépet kapnak.Csak ha valaki esetleg üzérektől akarna vásárolni.
-
sxxorp
őstag
válasz Blaze_ #84561 üzenetére
0. Nagyon szépek az elvek, a kommunizmus is egy csodás rendszer lenne, ha nem emberek lettek volna benne
1. Még egyszer: lehet erőlködni, de a 2 rendszer nem tartható mesterségesen inkubátorban, mint az állandó példa is bizonyítja. Mindig elő fog jönni.
2. Szerintem az egyik leggyengébb hatékonyságú poszt az, mikor keresek egy specializált, leszűkített, jóval kevésbé pörgő topikot és oda próbálod emigráltatni bármelyik résztvevőt Régebben én is reménykedtem. -
.LnB
titán
Felvetette az anya a minap, hogy vegyünk a gyerkőcnek egy kontroller-t majd karira (vagy korábban), mert mindig mondogatja neki, hogy játszanak együtt ők ketten. De mivel egy-egy kontroller van a konzolokhoz, nem tudnak.
Még meg is örültem, mert a piros kontrollerek tök jól néz ki mindkét konzolhoz.Aztán elgondolkodtam, hogy melyikhez kellene a másodikat venni? Elsőre a PS5-öt mondanám, mert ahhoz az eredeti van még. Ami a nagy számok törvénye szerint be fog szarni. Akkor meg jó lenne rögtön egy pót kontroller.
Viszont a másik oldalon ott a sok játék a GP-ben, amiből tudnának válogatni maguknak.
(Persze igazából nem dilemma, mert ők nekik kell, az ő szempontjuk fontos)Nálam ilyen dilemmák jellemzik eddig ezt a generációt. Tudom, hogy nem kapcsolódik szorosan a felvetésedhez amit leírtam, de némiképp ez is Xbox vs. Ps téma, csak "házon belül".
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Krisz0630
senior tag
Ha veszek egy PS4-es lemezes Death Stranding-et (most ilyen 5k-ba megy),akkor az tudom Store-ból upgradelni a Director's Cut kiadásra, PS5-re?
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Madoc
veterán
Én ilyen értelemben jól el vagyok látva. 6 box/2 ps kontroller van itthon . Igaz konzol is 3 van plusz a switch. Emagon nézz szét ott lehet venni kuponozva, kuponokat meg szinte mindenért osztanak. 18 pénzért vettem egy fekete DualSense kontrollert legutóbb. Xboxhoz meg másodiknak jó a sima one kontroller is. Ki lehet fogni 12-13 ért.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
.LnB
titán
válasz tboy93 #84570 üzenetére
It Takes Two-t akarom majd kipróbálni. Sokan dícsérték kommentben, de még nem is igazán néztem utána, hogy milyen játék.
szerk.: Most látom, hogy az EA game, nincs benne EA Play-ben?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Wesder
félisten
Felépítésre olyan mint a Way Out, nagyon kreatív ügyes platformer. Megéri az àràt.
Szerk.
Nem is igazàn csak platformer, mert majdnem minden jàtékstílus megjelenik benne.Szerk.2
Mivel nagyon sikeres ezért kb mikor egy éves lesz, majd akkor rakjàk ve EAP--be.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Krisz0630
senior tag
válasz tkohun2107 #84573 üzenetére
Köszi az infót!
Szerintem behúzom így.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz Kendek #84582 üzenetére
Ezért tettem a színeket direkt zárójelbe. Vennék, előbb írtam. De ha lutri, akkor vigyázni fogok.
-
.LnB
titán
válasz keIdor #84585 üzenetére
Enyém is jó. De én vigyázok rá. Ezért nyomom inkább, a multiplat címeket boxon (dauntless, Path of Exile stb.)
-
tkohun2107
tag
Üdv gamer társak kis infó kellene. Létezik olyan hogy egyik ps5 hangosabb mint a másik? Nekem 1016 vagy 1116 modell van (nem tudom most megnézni) ez régebbi vagy újabb verzió? Előre is köszönöm az infókat
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz tkohun2107 #84590 üzenetére
régebbi. És két 1016-os között is van különbség
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
oliwire
őstag
válasz tkohun2107 #84590 üzenetére
Nem tudom nekem melyik van most, majd otthon megnézem, de nekem eddig annyira halk volt, teljes mértékben kussban van. Hangosságról nem is tudok nyilatkozni, ps4 slimről jöttem. Az a TLOU2-nél már ventizett, hallani lehetett.
-
Griff55
senior tag
Gondolkoztam már ezen, de gondoltam megkérdezem itt is:
Hogy van az, hogy minden konzolgeneráció közel azonos erejűre sikerült?
Kémkednek egymás után a cégek és igyekeznek úgy igazítani hogy hasonló legyen?
Miért nem húzott el az egyik a másik mellett jobban? Vagy most pl szinte a hardver típusa is azonos.
Értem én, hogy az árazás terén kell egy vonalat húzni és az korlátozza a mozgásteret, but still..PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
PuMbA
titán
válasz Griff55 #84598 üzenetére
Mert csak az AMD van versenyben egy ideje konzoloknál Az AMD meg közel ugyanazt tudja gyártani, hiszen a technológiai határok ugyanazok: 7nm technológia, fogyasztás limit. PS2, Xbox1 például nem volt azonos erejű. Utóbbi egyértelműen jobb volt, de nem a grafika "nyert", hanem a játékok / játékélmény.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest